Opetus Lähettilään asemasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Lähettilään asemasta


Opetus Lähettilään asemasta

Rakastettu Portia, 25. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Portia.

Olen tulen tämän Lähettilään kautta ensimmäistä kertaa, koska on olemassa syy saada sinut tietoiseksi informaatiosta, joka minulla on toimivaltani rajoissa.

MINÄ OLEN oikeudenmukaisuuden ja Jumalallisen oikeuden Jumalatar. Avaan myös Jumalallisen mahdollisuuden, jos se on ansaittu ja perusteltu.

Nyt kun olen esitellyt itseni, haluan välittää teille tiedot, jotka eivät ole kovin miellyttäviä.

Ette ehkä ymmärrä, että Lähettilään toiminnassa on aspekti, jota ei mainosteta laajalti. On kuitenkin tullut aika kertoa teille siitä jotakin. Lähettilään aurassa on jotain, jonka avulla voimme joskus olla läsnä ja toimia oktaavissanne. Tällä tavalla voimme oppia tietyistä asioista. Lähettiläällä on myös yksi laatu tai ominaisuus, joka on synnynnäinen Lähettiläämme toiminnalle. Kun meidän läsnäolomme Lähettilään aurassa lisääntyy, voimme houkutella maailmastanne niitä yksilöitä, jotka tuntevat vetoa Valoa kohti.

Eivätkö kaikki ihmiset, jotka tulevat lähellä Lähettilästämme ole valon valon kantajia, jotka tuntevat vetoa värähtelyjen perusteella.  Useimmissa tapauksissa  yksilöt jotka tuntevat vetoa Valoon, ovat niitö, jotka haluavat maistaa Valoa, nauttia Valosta ja sen jälkeen kun he ovat absorboineet riittävästi Valoa, he jatkavat epäoikeudenmukaisia tekoja oktaavissanne.

 Joskus emme voi tuoda tiettyjä yksilöitä huomioomme monien tuhansien vuosien aikana, koska heidän temppunsa ovat niin hienostuneita, että he ovat oppineet välttämään karmaa käyttämällä muita ihmisiä suunnitelmiinsa ja manipulointiinsa.

Siksi yksi Lähettilään tehtävistä on houkutella tällaisia ihmisiä. Sitten Suuren Valkoisen Veljeskunnan lähettilään miekka aktivoituu. Tämä miekka katkaisee kaikki henkilöiden naamioasut ja saa heidät näyttämään todellisen itsensä. Silloin Jumalallisella oikeudenmukaisuudella on mahdollisuus ilmentyä. Kyllä, rakkaat, valitettavasti suurimmalta osasta Valo houkuttelee niitä ihmisiä, jotka haluavat käyttää tätä Valoa omien etujensa mukaisesti. Kun he oivaltavat, että he eivät voi käyttää Lähettilästä omiin itsekkäisiin tarkoituksiinsa, he paljastavat todellisen itsensä. Silloin he näyttäytyvät kaikessa rumuudessaan ja epätäydellisyydessään.

Kun Tatyana sai Lähettilään aseman, hän ei tiennyt, että tällä asemalla on tällainen vaikutus. Hän iloisesti toivotti tervetulleeksi jokaisen hänen luokseen tulleen henkilön. Hän uskoi vilpittömästi, että Valo voi vain houkutella Valoa, tietämättä, että Valo houkuttelee myös pimeyttä, joka haluaa ottaa tämän Valon haltuunsa ja käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa.

Sillä välin me saatoimme tarkkailla.
Ymmärrätte, että annan Viestiä ensimmäistä kertaa, vaikka olen tarkkaillut ja tehnyt johtopäätöksiä kaikki nämä vuodet. Viime kädessä päätän, tarjoanko edelleen Venäjälle, maalle, jossa Lähettiläs asuu, mahdollisuuden vai siirretäänkö meidän Valomme keskipiste toiseen maahan.

En ole vielä sanonut mitään, mikä tekisi sinut onnelliseksi.  Jumalattarena, joka on vastuussa Jumalallisesta oikeudenmukaisuus, minulla oli myös tilaisuus tarkkailla kaikkia oikeudenkäyntejä, jotka aloitettiin Lähettilästämme vastaan. Näin, että maan oikeusjärjestelmä ei läpäissyt testiä. Emme puuttuneet tarkoituksellisesti oikeudenkäyntien luonnolliseen kulkuun. Meidän oli päästävä tämän maan korkeimpaan lakiin.

Mitä näimme siellä? Näimme epäkunnioituksen, Lakia, sekä Jumalallista Lakia ja meidän Lähettilästämme, edustajaamme fyysisessä tasossa, kohtaan täydellisen epäkunnioittamisen.

Yksi henkilö ei voinut tehdä kaikkea sitä, mitä tapahtui. Tällainen toiminta kurssi johtui monien ihmisten hiljaisesta ja tasaisesta vastustuksesta, jotka eivät halunneet tulla ulos Valoon ja jotka eivät halunneet mitään muutoksia.

Monilla ihmisillä oli tilaisuus ilmaista heidän todellinen olemuksensa. Liian monilla ihmisillä oli tämä mahdollisuus.

Näettekö tämän ikään kuin tappiona? Olen optimisti ja väsymätön soturi! Ja kerron teille, että olemme saavuttaneet suuren voiton! Tämä johtuu siitä, että mikä ei ollut saavutettavissa Jumalalliselle oikeudenmukaisuudelle, on vihdoin käynyt ilmi, ja minä kykenin nostamaan Jumalallisen oikeuden ja oikeudenmukaisuuden miekan monien ihmisten yli, jotka ilmaisivat itsensä Lähettiläämme ansiosta.

Kaiken jälkeen tavoite on saavutettu. Tavoitteenamme tässä vaiheessa on erottaa jyvät akanoista. Varmasti kukaan ei voi kadehtia Lähettilästämme, kun hän toimii Jumalallisena hiomakoneena, Jumalallisen siivilänä, Jumalallisen miekan roolissa tai yksinkertaisesti ikään kuin keppinä.

No, tämä on Lähettilään aseman kääntöpuoli, jota ei olla paljastettu tähän asti. Olemme kuitenkin saavuttaneet erinomaisen tuloksen! Pystyimme havaitsemaan ne henkilöt, jotka olivat aina olleet eri kirkoissa. He olivat kirkon johtajia, hoitivat inkvisitioita ja osasivat aina asettaa muut Karman Lain vaikutusten alaisuuteen samalla kun he itse pysyivät tuntemattomina ja juhlivat voittoaan.

Kenen yli saavutatte voiton, hyvät rouvat ja herrat? Jumalan yli? Tuo on mahdotonta! Aikanne on loppumassa! Olen iloinen siitä, että pystyimme tunnistamaan monet haitalliset henkilöt, jotka pukeutuivat munkin vaatteisiin ja näyttivät pyhiltä. Lopulta heidän täytyi toimia ja ilmaista todellinen olemuksensa!

Nyt työni aika on tulossa. Vakuutan teille, että tulen suorittamaan sen sen parhaalla mahdollisella tavalla!

 Kaikki ei ole vielä menetetty! Mutta missä ovat Valon voimien parhaat edustajat, jotka tulivat inkarnaatioon?

Tunnen monia heistä, jotka kompastuivat eivätkä voi suoristaa hartioitaan vasta kun nykyisen inkarnaation lopussa. Minun siskoni Quan Yin tulee auttamaan teitä. Ennakoin monia mielenkiintoisia hetkiä, joiden avulla voimme ratkaista monet ongelmiamme.
Minä tulen seisomaan Jumalallisen Tilaisuuden jatkumisen puolesta, ja sitten tulemme näkemään, mitä tapahtuu.

MINÄ OLEN Portia!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina