Tarvitsemme valmiuttanne palvella Maan evoluutioita

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tarvitsemme valmiuttanne palvella Maan evoluutioita


Tarvitsemme valmiuttanne palvella Maan evoluutioita

Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 20. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja.

Minun ilmestykseni tänään on saman aikaista Karmallisen Neuvoston istunnon kanssa. Siksi tulen antamaan lyhyen Viestin juuri ennen sen alkamista. 

Teidän ei pidä hämmentyä siitä, että Karmallisen Neuvoston kokous pidetään suljettujen ovien takana. Näin on aina ollut, ja ylösnousemattomalla ihmiskunnalla on mahdollisuus tietää, mitä tässä istunnossa tapahtuu vain siinä määrin kuin me annamme Viesteissämme.

Minun täytyy sanoa, että tämä istunto ei tule olemaan helppo, koska meidän on hyvin vaikeaa tarjota tämän Maailmankaikkeuden Korkeimmalle Neuvostolle todistetta ihmiskunnan menestyksellisestä evoluutiokehityksestä. Kaikki on täsmälleen päinvastoin. Me etsimme ja emmekä löydä positiivisia muutoksia viimeisen istuntomme kesäpäivänseisauksen ajanjaksolta.

Olisi hyvä asia, jos kirjoittaisitte kirjeitä Karmalliselle Neuvostolle ja toisin kuin tavalliset kirjeenne, joissa pyydätte jotain itsellenne tai sukulaisillenne, olisi hyödyllistä, jos lausuisitte  positiivisia tosiasioita elämästänne.  Olisin henkilökohtaisesti erittäin kiitollinen, jos voisitte sitoutua lukemaan tietyn määrän rukouksia tai Rosereita seuraavan puolen vuoden aikana Karmallisen Neuvoston seuraavaan istuntoon asti planeetan tilanteen tasapainottamiseksi. Tarvitsemme hyvän tahdon ilmauksianne maaplaneetan evoluutioiden auttamisessa. Tarvitsemme rukous ponnistelujanne ja tarvitsemme valmiuttanne palvella Maan evoluutioita.

Näyttää siltä, että pyydän hyvin yksinkertaisia asioita, eikä tämä tule vaatimaan paljon vaivaa tai uhrautumista teidän puoleltanne. Käytännössä kirjeenne kuitenkin todistavat, että vuosi toisensa jälkeen saamme yhden kirjeen, epäitsekkään rukous energian uhrauksen kanssa Maan evoluutioiden puolesta ja useita tuhansia kirjeitä, henkilökohtaisilla pyynnöillä ja toiveilla poistaa jotakin karmallista taakkaa.  

Ihmiskunnan kehityksen aste todistetaan vain epäitsekkään palvelun tosiasioilla. Sinun pitäisi ymmärtää, että seuraava vaihe, johon ihmiskunnan siirtyy tulee liittymään perusteellisesti erilaisiin ihmissuhteisiin.  Ensimmäiseksi, sinun pitäisi olla epäitsekäs ja sitten antaa palvelusi. Molemmat erottuvat piirteet ovat mahdollisia vain, jos ne perustuvat ehdottomaan Rakkauteen ja rajattomaan Uskoon.

Joten, katso ympärillesi ja näe kuka ympäristössäsi on valmis seuraavaan ihmissuhteiden vaiheeseen.

Nyt ymmärrät minun lannistumiseni (innostuksen puutteeni) ennen seuraavaa Karmallisen Neuvoston kokousta. Missä ovat tosiasiat omistautumisesta ja epäitsekkäästä palvelusta ?Vaikka aloittaisitte tehdä jotain Jumalallisen palvelun puitteissa, hetkellisen innostuksen ja positiivisten tunteiden vallassa, katsokaa, kuinka kauan innostuksenne kestää. Muutamia päiviä? Puoli vuotta? Muutamia vuosia?

Jos puhumme uudenlaisista suhteista ihmisten välillä, näiden suhteiden tulisi jatkua ainakin nykyisen inkarnaationne loppuun asti. Lopettakaa katsomasta ympärillänne olevia ihmisiä ja lopettakaa heidän elämänsä vertaamista teidän elämäänne. Ihmisten keskuudessa on hyvin yleinen argumentti: Täällä he jättävät huomiotta monet Jumalalliset Lait ja nauttivat rahan tuomasta elämästä ja mukavuudesta, ja minä rukoilen ja paastoan, mutta minulle ei tule siitä mitään.

Tämä on hyvin tyypillistä nykypäivän ihmisille! Uskokaa minua, ette tule astumaan Uuteen Maahan kaikki yhdessä, eikä teitä ajeta sinne kuin lampaita. Pystytte kävelemään kapean portin läpi vain henkilökohtaisten ansioidenne ja henkilökohtaisten saavutustenne ansiosta. Ja he, jotka nauttivat rahan tuomasta elämästä ja mukavuudesta tulevat pysymään ulkoisessa pimeydessä. Heillä ei ole olemaan tulevaisuutta. Miksi yritätte pysyä heidän mukanaan?

Ongelmanne ydin on se, että teiltä puuttuu Usko. Ette voi täysin uskoa Mestareiden sanoihin, että tämä elämänne ei ole ainoa, ja toinen elämä on varattuna monille teistä. Mittaatte Jumalaa inhimillisillä normeillanne ja yrität soveltaa inhimillistä logiikkaanne Jumalalliseen Lakiin.

Mutta minä sanon teille, että teidän on noudatettava Jumalallista Lakia ja hylättävä kaikki lihallisen mielenne temput.

Kuinka kauan päättäväisyytenne noudattaa Mestareiden ohjeita kestää? Luulen, että se kestää seuraavaan televisiosarjaan tai seuraavaan puhelinkeskusteluunne ystävien kanssa; ja varsinkin kun teillä on edessäsi niin houkuttelevia Uuden Vuoden lomat ja tehtäviä tehtävänä kuin noudattaa Mestareiden loputonta moraalia.

No, se on teidän valintanne ja päätöksenne. On mahdotonta pakottaa henkilöä seuraamaan polkua, joka on kaikista lyhyin. Jostain syystä ihmiskunta valitsee aina vaikeimman polun, ja samalla he alkavat, jonkin ajan kuluttua, syyttää Jumalaa heidän kovasta onnesta ja vaikeuksista.

Olen jo kiireinen, ja minun on saatettava tämä Viesti päätökseen. Luulen kuitenkin, että olen kertonut tärkeimmät asiat, jotka halusin kertoa teille.

Joten lopulta päätätte kaiken itse ja valintojenne mukaan. Älkää syyttäkö kohtaloa, Jumalaa ja Mestareita.

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Johtaja.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina