Ihanteelliset olosuhteet luodaan Maassa nyt, kun jokainen voi ilmaista sisimmän olemuksensa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ihanteelliset olosuhteet luodaan Maassa nyt, kun jokainen voi ilmaista sisimmän olemuksensa


Ihanteelliset olosuhteet luodaan Maassa nyt, kun jokainen voi ilmaista sisimmän olemuksensa

Arkkienkeli Mikael, 14. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Arkkienkeli Michael! Olen tullut jälleen!

Olen tullut tänään antamaan tarvittavat selitykset nykyisestä tilanteesta.

Minun on vakuutettava teille, että kaikki ei ole niin toivotonta kuin se saattaa tuntua joistakin teistä. Kaikki etenee suunnitelman, Jumalallisen suunnitelman mukaisesti, ja kaikki etenee suuntansa mukaan.

Se ei yksinkertaisesti voi olla toisin, koska tämän Maailmankaikkeuden Laki on sellainen, että kaikki, mikä on tämän Maailmankaikkeuden suunnitelman tiellä ja esteenä, joka on tämän Universumin takana ja perusteena, ja josta tämä Universumi kehittyy, se täytyy pyyhkiä pois. Minun ja Sinisen Liekin Enkeleitteni työ on poistaa kaikki, mikä estää tämän Maailmankaikkeuden Luojaa täyttämästä Hänen suunnitelmaansa. Kaikissa organismeissa on aina myrkkyjä, joista on päästävä eroon ajoissa, jotta koko organismi pysyy tehokkaana. Maan päällä on myös olentoja, energiaa ja joitain ihmishenkilöitä, jotka ovat päättäneet kilpailla Luojan kanssa.

Ylpeyden ja vastustamisen sallimisessakin on rajansa, ja tämän rajan jälkeen tulee minun ja enkelieni aika toimia. 

Teille, jotka olette nyt inkarnaatiossa, meidän työmme etenee huomaamattomasti ikään kuin mitään ei tapahtuisi teidän tasossa; tai pikemminkin kaikki tapahtuu hyvin luonnollisesti. Ette edes huomaa meidän työtämme. Luitte tai kuuntelette vain uutisia seuraavasta onnettomuudesta tai katastrofesta. En tiedä, huomaatteko sitä vai ette, mutta varsinkin vuoden lopussa erilaisten onnettomuuksien ja katastrofien sekä sairauksien määrä kasvaa. Kuolema kerää satoaan. Kaikki, mikä on puhdistettava fyysiseltä tasolta, jättää fyysisen tason.

Sanani tulevat aiheuttamaan hämmennystä monille teistä, koska mielestänne onnettomuuksien ja luonnonkatastrofien uhrien joukossa on paljon viattomia sieluja, jotka kohtaavat kuolemansa luovan voimansa huipulla.

Inkarnaatiossa olevina ihmisinä teillä on näkemyksenne tapahtumista, vaikkakin meillä on oma näkemyksemme tästä kaikesta. Todellakin, on tapauksia, kun hyvin kirkkaat sielut tekevät siirtyvän ennenaikaisesti. Joskus tämä johtuu tarpeesta vapauttaa heidän inkarnaatiossa olevien sukulaisten jäljellä olevaan karmaa, koska ennenaikainen menetys saa heidät ajattelemaan elämää tarkemmin ja muistamaan Jumalan. Joskus henkilö päättää jättää inkarnaation itse, koska hän tajuaa, että ennen inkarnaatiotaan tekemäänsä elämänsuunnitelmaa ei voida täyttää monien virheiden vuoksi, ja henkilö haluaa uudistaa näkemyksensä Jumalan suunnitelmasta sielulleen Taivaallisissa retreeteissä ja tulee sitten uudestaan inkarnaatioon tämän uudistuneen näkemyksensä kanssa.

Kuten näette, on useita syitä siihen, miksi ihmiset tekevät ennenaikaisia siirtymiä, ja se ei aina liity työhömme.

Meidän työmme tapahtuu hienovaraisella tasolla. Ja mitä näet fyysisellä tasolla ilmentyvänä, on työmme tulos.

On monia ihmisiä, jotka ovat inkarnaatiossa ja joilla on ollut tiettyjä maagisia kykyjä muinaisesta Atlantisesta lähtien. Nämä kyvyt ovat lepotilassa, ja toistaiseksi ihmiset itse eivät ilmaise kykyjään. Erityisesti, on monia ihmisiä, jotka menneisyydessä suorittivat mustan magian ja velhojen toimia kaikenlaisten uskonnollisten liikkeiden ja lahkojen keskellä. He löytävät tiensä paikkaan, jossa he voivat ilmaista maagisia lahjojensa ja kykyjensä jäänteitä. Näiden ihmisten ydin olemus ei ilmene kunnes tietty aika koittaa.

On olemassa Kosminen Laki, joka ei salli meidän puuttua asioihin, tiettyyn rajaan asti, kun henkilö,  mustan taikuuden kyvyillään alkaa suorittaa tekoja fyysisessä tasossa, jotka tulevat vahingoittamaan muita, todellisia valonkantajia, jotka eivät epäile mitään.

Se on aikanne on monimutkaisuus, että Atlantiksen entiset mustat velhot ja valkoiset maagikot osallistuvat samoihin ryhmiin ja ottavat osaat samoihin uskonnollisiin liikkeisiin. On erittäin vaikeaa tehdä eroa, koska kaikki puhuvat Jumalasta, valosta, Rakkaudesta ja ystävällisyydestä. Jokainen rukoilee, mietiskelee ja tekee hyviä tekoja.

Mutta on olemassa ero, joka on länsä henkilön sisällä. Se on hänen sisäinen olemuksensa, joka saa henkilön palvelemaan joko Valon voimia tai illuusion voimia. Se on aina ollut näin, ja rakastettu Jeesus pyysi teitä  olemaan tuomitsematta ihmisiä toimien, sanojen tai tekojen perusteella. Rakastettu Jeesus pyysi teitä tuomitsemaan ihmisiä heidän hedelmiensä [1] perusteella, heidän tekojensa tulosten perusteella.

Joten ihanteelliset olosuhteet luodaan Maassa nyt, kun jokainen voi ilmaista sisimmän olemuksensa.

Laki ei salli meidän puuttua asiaan vasta kun tietyn ajan kuluttua. Odotamme kärsivällisesti siivillä. Sitten kun hedelmät paljastuvat, meillä on oikeus nostaa Jumalallisen oikeuden käsi tällaisen henkilön yllä.

Todennäköisesti olette jo piirtäneet mielikuvituksessanne ne ihmiset, joiden kohdalla, teidän mielestänne, olisi tarpeen vedota Jumalan oikeudenmukaisuuteen. Mutta Jeesus pyysi teitä olemaan tuomitsematta, [2] koska loppujen lopuksi, samat teot, joita ihmiset tekevät, voivat joko lisätä illuusiota tai supistaa sitä. Jopa ilmeisen huonolaatuiset hedelmät (kuten teistä saattaa tuntua), joiden perusteella Jeesus pyysi meitä tuomitsemaan, voivat olla vain karman taakan poistamista niille ihmisille, joille nämä hedelmät näyttävät olevan helvetin ja kuoleman voimien ilmentymä.

Otin hieman aikaa omistaakseni sen sinulle ja osoittaakseni sinulle meidän työtämme, koska ainoastaan minun tasoltani kaikki todelliset syyt ja todelliset motiivit voidaan nähdä.  Voitte vain vedota minuun ja voitte joko pyytää suojelustani tai kutsua minua ja enkeleitäni, niin että voin puuttua kriittisessä tilanteessa ja auttaa Jumalallisen oikeudenmukaisuuden tapahtumista.  Sinun ei pidä missään tapauksessa asettaa tunteitasi ja emootioitasi kutsuihin. Sinun tulisi tehdä ne kiihottomasti ja ilman puolueellisuutta, (objektiivisesti).  Olisi ihanteellista, jos voisitte jatkuvasti ylläpitää tarkkailijan roolia ja ettette puutu kampailuun.

Mitä enemmän energiaa kulutatte tilanteen emotionaaliseen arviointiin, mikä on muodostunut ja mitä enemmän keskustelette siitä, sitä enemmän energiaa lisäätte negatiiviseen tilanteeseen. Sitten viime kädessä ponnistelunne takia tilanne vain pahenee.

Pyydän, ettet sovella suosituksiani kaikkiin tilanteisiin, jotka tapahtuvat elämässänne. Minä jo ennakoin, että sen sijaan, että auttaisitte vanhaa rouvaa ylittämään vilkasta katua, päätätte ottaa tarkailijan aseman!

On tärkeää olla jatkuvasti valppaana jokaisessa elämänne hetkessä ja aina analysoida reaktioitanne kaikkeen, mitä ympärillänne tapahtuu.

MINÄ OLEN Arkkienkeli Michael!

[1] Varo vääriä profeettoja, jotka tulevat luoksesi lammasten vaatteissa, mutta sisäisesti he ovat raivokkaita susia. Tunnet heidät heidän hedelmistään. Keräävätkö ihmiset viinirypäleitä piikkipensaista vai viikunoita ohdakkeista? Silti jokainen hyvä puu tuottaa hyviä hedelmiä, mutta huono puu tuottaa huonoja hedelmiä. Hyvä puu ei voi tuottaa huonoja hedelmiä, eikä huono puu voi tuottaa hyviä hedelmiä. Jokainen puu, joka ei tuota hyvää hedelmää, kaadetaan ja heitetään tuleen. Siksi heidän hedelmistään tunnette heidät. (Matteus 7: 15-20)

[2] Älä tuomitse, ettei sinua tuomita. (Matteus 7: 1)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina