Opetus Maapallon nykyisestä  tilanteesta ja henkisen etsinnän suunnasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Maapallon nykyisestä  tilanteesta ja henkisen etsinnän suunnasta

Opetus Maapallon nykyisestä  tilanteesta ja henkisen etsinnän suunnasta

Gautama Buddha, 13. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

Olen tullut Lähettiläämme kautta puhuakseni kanssanne, koska mielestäni monet teistä tarvitsevat tätä sydämestä-sydämeen keskustelua.

Kun lihallinen mieli on hiljaa ja tunteet ovat rauhallisia, tulee hiljainen hiljaisuuden hetki. Tällaisena hetkenä voitte tuntea läsnäoloni ja ymmärtää minua. Maailmojemme välillä on ero, ja tämä ero on niin merkittävä, että teille on mahdotonta pysyä meidän maailmassamme.

Maailmassanne on useita teorioita nykyisin liittyen siihen  tosi asiaan, että voitte tehdä siirtymän ja löytää itsenne meidän ulottuvuudestamme, eli tasonne värähtelyt tulevat nopeasti nousemaan ja teille tulee mahdolliseksi pystyä olemaan olemassa eri energia tasolla. 

En ole tällaisten teorioiden puolestapuhuja, ja olen valmis selittämään, miksi ei ole toivottavaa toteuttaa äkillisiä muutoksia ihmiskehityksen nykyisessä vaiheessa. Voin antaa teille esimerkin koskien jokapäiväistä elämäänne. Kuvittele itseäsi ilman televisiota, ilman sanomalehtiä ja aikakauslehtiä ilman mahdollisuutta viettää aikaa kumppanin kanssa nauttien oluen tai kupin teetä. Voitteko kuvitella itsenne ilman lähiympäristöänne, sukulaisianne, naapureitanne  ja työtovereitanne?

Kuvittele nyt, mitä aiot tehdä ilman kaikkea tätä. Kuinka tulet viettämään aikaasi?

Vanha ei voi kadota, ellei sitä korvata uudella. On selvää, että jos luovut jostakin, sitten jonkin muun tulisi ottaa sen paikka.

Alkajaisiksi sinun on hankittava hienostuneempi maku hienovaraisen maailman asioihin, ei astraalimaailman tai mentaalimaailman, vaan Korkeampien Maailmojen. Sinun on hankittava sopusointu näiden maailmojen kanssa ja tuntettava niiden rauha ja harmonia. Sinulle pitäisi olla miellyttävää asua näissä maailmoissa. Ensin voit nostaa verhoa hieman ja katsoa lyhyesti sen taakse. Sitten tulet kokemaan uusia mielentiloja, jotka eivät perustu mentaaliseen järkeilyyn ja näkemyksiin. Nämä tilat eivät tule perustumaan muotoihin tai sinun tavallisiin näkemyksiin. Kuitenkin se on olemassaoloa, olemassaolo olemisen korkeammalla tasolla.  

Tulet kykeneväksi siirtymään muihin tietoisuuden tiloihin, ensin meditaatioissasi, ja sitten tulet kykeneväksi pysymään näissä tietoisuuden tiloissa tavallisen työsi ja koti askareiden aikana jopa ilman meditaatiota.

Et tule kykeneväksi hallitsemaan tätä yhden elämän aikana.  Monet teistä tarvitsevat lukuisia inkarnaatioita hallitaksenne uusia tietoisuustiloja. Tämä on todellakin totta.

Kun nopea muutos toteutetaan, se on samaa kuin vallankumous – vallankumous tietoisuudessanne. Tässä tapauksessa, kuten missä tahansa vallankumouksessa, uhrit ovat väistämättömiä. Mitä matalampi on keskimääräinen ihmistietoisuus, sitä enemmän tulee olemaan uhreja.

Buddhana minulla on erittäin suuri myötätunto ihmiskuntaa kohtaan. Teen parhaani, jotta ihmiskunta voi edetä evoluution Polulla vähimmällä määrällä uhreja ja onnettomuuksia.

Olen valmis uhraamaan itseni, jotta kehityksenne voi jatkua luonnollisessa tahdissa ilman kriittisiä hyppyjä. Tästä syystä ilmaisen kantani tulevassa Karmallisen Neuvoston kokouksessa. Ja luulen, että tämän maailmankaikkeuden Korkein Kosminen Neuvosto tulee myös ottamaan huomioon mielipiteeni.

Olemme onnistuneet ylläpitämään herkkää tasapainoa viimeisten satojen vuosien ajan. Aina kun planeetan tilanne menee hallitsemattomaksi, me onnistumme ohjaamaan sen takaisin turvalliselle kurssille. Olemme onnistuneet tekemään näin viime aikoihin asti. Tulemme näkemään sen mitä meille tulee olemaan nyt. Oikea asenteenne on olla valmis pysymään rauhallisena ja rukoilevassa tajunnan tilassa, vaikka koko maailma ympärillänne alkaa romahtaa. Tämä on oikea asema, koska tietoisuuden tila, jossa olet siirtymähetkellä, kun heitätte pois fyysisen kehonne, määrää värähtelyjen tason, jossa joudutte jatkamaan evoluutiotanne. Siksi on erittäin tärkeää pysyä niin tyynenä kuin mahdollista kaikista kriittisimmissä tilanteissa.

Ei-ylösnousseelle ihmiskunnalle ei ole koskaan kerrottu sen kehityksen suunnitelmista. Jos oli profeettoja, jotka olivat puhuneet totuuden, tämä totuus oli niin salattu, että se olisi voitu ymmärtää epäselvästi. Vastaavasti tulen kertomaan teille, ettei tarkkoja määräaikoja tai todennäköisiä tapahtumia tulla erittelemään. Kaikki ne, jotka puhuvat tarkoista määräajoista ja kuvaavat tarkkoja skenaarioita, vääristelevät totuutta.

Ihmissivilisaation kehityken polussa on ennalta arvaamattomuuden elementti, mutta viime aikoihin asti Ylösnousseet Mestarit ovat aina onnistuneet pitämään tasapainoa ja pitämään ihmiskunnan kuilun reunalta (jonne se itsepäisesti pyrkii hyppäämään joskus).

Älkää kiirehtikö. Universumin Korkeampien Mestareiden näkökulmasta teillä on ikuisuus edessänne. Se, missä määrin voitte onnistua tuntemaan tämän ikuisuuden elämässänne, ikuisen rauhan ja ikuisen autuuden, tulee määrää ihmiskunnan jatkokehityksen.

Ihmisjoukkojen keskellä ei ole koskaan tapahtunut suuria hengen saavutuksia. Kaikki suuret hengen teot on toteutettu hiljaisuudessa kynttilänvalossa ja rukouksessa. Te nousette itsenne sisällä.  Nousette askelia johtaen ylös. Ne historian tunnetut esimerkit ovat ainoastaan jäävuoren huippu. Nämä muutamat esimerkit auttavat ihmiskuntaa varmistamaan oman kurssin.

Oli ainoastaan yksi Jeesus, mutta Hänen hengen urotekonsa yhä ohjaa monia etsijöitä.  Kuitenkin, jotta tämä urotyö tapahtuu, tarvittiin monia koulutuksen vuosia ja kokemusta, jotka olivat peräisin monista aiemmista inkarnaatioista. Samoin myös te tarvitsette monia koulutuksen vuosia ja kokemusta; sinun ei tarvitse etsiä itsesi ulkopuolelta sitä, mikä on välttämätöntä henkiselle kasvullesi. Etsikää itsenne sisältä – siellä on ovi, joka johtaa ikuisuuteen.

Olen antanut Opetuksen Maan nykyisestä tilanteesta ja henkisen etsintänne  suunnasta.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

©Tatyana Mickushina