Opetus seksuaalienergian oikeasta käytöstä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus seksuaalienergian oikeasta käytöstä


Opetus seksuaalienergian oikeasta käytöstä

Serapis Bey, 15. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Serapis Bey. Tunnet minut, koska tulen usein tämän Lähettilään kautta. 

Saatat myös tietää, että palvelen alimman chakran, Muladharan, säteellä.

Kundalini-energianne on lepotilassa tässä chakrassa. Voimakas valkoinen valo tulee ulos tästä chakrasta, kun sinun Ylösnousemuksesssi hetkellä Valoon, ja Jumalallinen energia kirjaimellisesti vie sinut pois fyysiseltä tasolta ja kohottaa sinut Korkeammiin oktaaveihin.

Siksi olen Mestari, joka opettaa opetuslapsille Polulla kuinka kohdella Jumalallisen Äidin energiaa oikealla tavalla.

Olen tietoinen, että ihmiskunnan moraali on heikentynyt huomattavasti viimeisten satojen vuosien aikana, ja se koskee myös suhtautumista seksuaaliseen energiaan.

Tänään minun on annettava Opetus, joka saa monet teistä katsomaan toisen kerran seksuaalisia halujanne. Opetukseni tarkoituksena on suojella niitä sieluja, jotka pystyvät kuulemaan minua putoamasta alemmalle seksuaalisen energian väärinkäytön vuoksi. 

Mitä uusia asioita voin sanoa ja miten voin neuvoa sinua siinä, mitä  ei olisi ollut tiedossa ihmiskunnalle monia satoja ja tuhansia vuosia sitten? Kulttuurisi jätetään huomiotta monet  asioita, jotka ovat niin luonnollisia ja  jotka on välitetty sukupolvelta toiselle tuhansien vuosien ajan. Tämä on Opetus seksuaalisen energian oikeasta käytöstä. Juuri asenteesi sisäiseen voimaan ja seksuaaliseen potentiaaliin määrää tulevan kehitys polun.

Kun pystyt käyttämään seksuaalista energiaasi viisaasti, voitat eläin osan itsestäsi ja lähestyt Jumalalliseksi ihmiseksi tulemista. Puheeni aihe saattaa kauhistuttaa monia teistä, koska aikaisemmat tekonne eivät olleet niin täydellisiä. Joka kerta kun tuhlaat ajattelematta ja tarpeettomasti Jumalallista potentiaaliasi, luot karmaa. Luova voimasi, luovuutesi kyvy ja terveytesi riippuvat suoraan kyvystäsi hallita seksuaalista energiaa.

Yhteiskunta ei anna yksityiskohtaista selitystä tästä aiheesta kouluopetuksessa tai tulevien vanhempien kouluttamisessa. Tämän tärkeän aiheen on kuitenkin syventyä mieleesi, ja kun alat ajatella uudelleen tätä teemaa, on todennäköistä, että pystyt säätämään seksuaalienergiaasi oikein tulevaisuudessa.

Kuten mainitsin, seksuaalinen energia liittyy suoraan luovaan voimaan, kykyyn luoda missä tahansa ihmisen toiminnan sfäärissä.

Seksuaalista energiaasi käytetään polttoaineena Ylösnousemuksesi aikana. Siten johtopäätös on, että varovainen, erityisen varovainen suhtautuminen tämäntyyppiseen energiaan vaaditaan.

Et ehkä ole samaa mieltä kanssani ja ilmoitat tosiasiana, että energia on Jumalan antama, joten tämän energian lähde on rajoittamaton.

Tämä on totta, mutta vain sillä ehdolla, että olet oppinut oikean asenteen tämäntyyppiseen energiaan. Miksi luulette, että niin monet materialisoitumisen, teleportaamisen ja muut ihmeet olevat mahdottomia teidän aikana? Yksi syy on se, että Jumalallisen energian virtaus kehoonne on suljettu niin paljon kuin mahdollista.Teillä ei ole pääsyä Jumalalliseen energiaan edes siinä määrin kuin se oli mahdollista vain muutama tuhat vuotta sitten. Jumalallisen energian virtaus suljetaan vielä enemmän, kun ihmiskunnan tietämättömyys lisääntyy kasvamassa määrin.

Ajattelette, että tietämättömyys tarkoittaa, että ette voi käyttää televisiota, tietokonetta tai matkapuhelinta. Ei, tietämättömyys on sitä, että ette noudata Jumalallista Lakia, joka on olemassa tässä Maailmankaikkeudessa. Yksi tämän Lain kohdista julkilausuu tarpeen käyttää huolellisesti. seksuaalista energiaa.

Jokaisella henkilöllä on tietty potentiaali. Ja tämä potentiaali voi ehtyä ennenaikaisesti. Tässä tapauksessa et pysty täyttämään Jumalallista suunnitelmaasi ja Jumalallista tehtävääsi. Sinusta tulee myös ontto henkilö, ihminen ilman Jumalaa sisällään. Silmänne  kuolevat, joten teistä  tulee eläviä kuolleita maallisen elämänne kuluessa.

Seksuaalikulttuuri on osa yhteiskunnan yleistä kulttuuria. Tapahtumat, joita nyt todistamme, ovat moraalin hajoamisen vaihe yhteiskunnassa, kuten se oli Sodoman ja Gomorran päivinä. Olette ehkä kuullut, mitä näille kaupungeille tapahtui.

Kaikki ihmiset ovat evoluutiokehityksensä eri vaiheissa. Hyvin pieni osa ihmisistä kykenee käyttämään Jumalallista energiaa oikealla tavalla syntymänsä jälkeen. Nämä ovat Sanat Kumaran neitsyitä.

Ytimeltään nämä ihmiset ovat erittäin suuria inkarnaatioita tai he ovat osittaisia inkarnaatioita. Muut ihmiset pystyvät hallitsemaan seksuaalista energiaansa ja pitämään sen tietyissä rajoissa. Mutta tätä varten heidän täytyy olla tietoisia seksuaalienergian turhan tuhlaamisen seurauksista. Kaikki stereotypiat käyttäytymisestä yhteiskunnassanne ja massakulttuurissanne eivät edistä oikeiden mallien luomista tällä alalla. Siksi on välttämätöntä vastustaa sisäisesti ja tietoisesti kiusauksianne.

Missään tapauksessa tätä arvokasta energiaa ei saa käyttää nautinnoksi. Olisi täydellistä käyttää tätä energiaa vain lapsien saamiseksi.

Olen puhunut kahdesta ihmisryhmästä, jotka pystyvät kokonaan tai osittain hallitsemaan seksuaalista energiaansa. Valitettavasti muut ihmiset ovat pudonneet jopa eläimiä matalammalle tasolle, koska joukkotiedotusvälineissä ja Internetissä sallittua ei voida kuvata muilla sanoilla kuin moraalin absoluuttisella hajoamisella.

Valoisin energia, joka tekee sinusta samanlaisen kuin Jumalat, on yhdistetty ihmiskunnan mielessä irtailuun ja johonkin epäpuhtaaseen.

Teidän mielenne on saatava järjestykseen. On erotettava Jumalallinen siitä, mikä on pahaa tässä aiheessa. On erotettava vehnä akanoista tässä asiassa lähinnä siksi, että suurin Jumalallisen energian vääristymä maailmassa on yhdistetty täsmälleen kaikenlaisiin seksuaalisiin vääristymiin.

Olen iloinen siitä, että olen onnistunut pitämään puheen tästä tärkeästä aiheesta. Tulen olemaan vieläkin onnellisempi, jos on riittävä määrä yksilöitä, niiden ihmisten joukossa, jotka lukevat tämän puheeni ja osoittavat lujuutta ja itsepintaisuutta ja löytävät voimaa hillitä toiveitaan ja nostaa Kundalini-energiansa merkkinä heidän omistautumisestaan Jumalan Tahtoon.

MINÄ OLEN Serapis Bey.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina