Illuusio ja sen romahtaminen – Opetus tietoisuuden muuttumiseen.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Illuusio ja sen romahtaminen – Opetus tietoisuuden muuttumiseen.Illuusio ja sen romahtaminen – Opetus tietoisuuden muuttumiseen.

Tatyana Mickushina vastaa kysymykseen Riikasta:

Korkeampien Voimien Viesteissä todetaan, että ihmiskunta elää illuusiossa. Kuinka tämä illuusio paljastuu fyysisessä maailmassa? Miten se romahtaa ja voiko ihminen huomata sen; miten tämä tietoisuuden muutos näkyy?

Itse asiassa Viisauden Mestarit omistavat melko paljon Viestejä Opetukseen tietoisuuden muuttamisesta.Voimme sanoa, että tämä on erittäin tärkeä Opetus, ja tietysti sen ymmärtämiseen vaaditaan jonkin verran valmistamista.

Mestarit sanovat että ihmiskunta kehityksessään ei ole seitsemäätuhatta vuotta, kuten Raamatussa todetaan, vaan kymmeniä miljoonia vuosia. Alussa ihmiskunta oli eteerinen. Jos yrittäisimme katsoa fyysisillä silmillään ihmiskuntaa sellaisena kuin se oli olemassa kymmeniä miljoonia vuosia sitten, emme yksinkertaisesti näkisi sitä. Ja ihmiskunnan kehitys on jatkunut monien miljoonien, jopa satojen miljoonien vuosien ajan.

Noin 18 miljoonaa vuotta sitten ihmiskunnalle annettiin älykkyys. Ja sitten, kun ihmiskunnalle annettiin järki, se sai kyvyn kontroloida energiaa joka tuli jokaiseen olentoon chakra-järjestelmän kautta – jokaisen ihmisen kautta meidän maailmaamme. Täydellinen Jumalallinen energia, joka kulkee ja tulee jokaiseen yksilöön, värjäytyy yksilön sisäisen tilan kautta  – hänen ajatuksistaan ja tunteistaan ja menee siten maailmaan.

Jos teemme valintoja, jotka vastaavat Korkeinta Lakia, joka on olemassa tässä Maailmankaikkeudessa, energia pysyy korkeataajuisessa muodossa. Mutta kun teemme väärät valinnat, kun määrittelemme (laadutamme) väärin Jumalallisen Energian, energiasta tulee tiheää. Kun energia kulkee hienovaraisten kehojemme läpi, värjäytyneenä meidän epätäydellisillä ajatuksillamme ja epätäydellisillä tunteillamme, se alkaa tiivistyä.

Joten, miljoonien vuosien aikana energiasta on tullut entistä keskittyneempää (kiinteämpää), ja nyt näemme fyysisen maailman, joka ympäröi meitä sellaisena kuin se on nyt.

Mestarien mukaan olemme saavuttaneet alimman materiaalisuuden pisteen ja että tulevaisuuden polkumme tämän käännekohdan saavuttamisen jälkeen on, että meidän on pyrittävä ylöspäisen spiraalin suuntaan,  tämän maailman puhdistamiseen ja Jumalallisempien ominaisuuksien hankkimiseen.
Mutta aivan kuten Jumalallinen energian kulki tietoisuutemme kautta ja se tiivistyi ja loi tämän illuusiomaisen fyysisen maailman, niin tietoisuuden avulla ja nyt niiden ihmisten avulla, jotka elävät nyt,  käänteinen illuusion muuttamisen prosessi tulee alkamaan ja  maailma tulee hienostuneeksi.

Minun on sanottava, että jos ihmiskunnan evoluutio menee kymmeniä miljoonia vuosia taaksepäin, se ei tarkoita, että jotkut toiset ihmiset inkarnoituivat. Se olet sinä ja minä, jotka olemme inkarnoituneet kymmeniä ja satoja miljoonia vuosia planeetta Maassa ja me jatkamme inkarnoitumista. Mutta koska evoluutiokehityksen Laki toimii tässä Maailmankaikkeudessa, meidän on kehityttävä Jumalallisen suunnitelman mukaisesti, parantamalla itseämme yhä enemmän – parantamalla tietoisuuttamme, parantamalla itseämme Jumalassa. Ja, kun parannamme itseämme – ajatuksemme ja tunteemme tulevat olemaan täydellisempiä. Ja mitä täydellisempiä ajatuksia ja tunteita meillä on työskennellessämme itsemme kanssa, sitä enemmän tulemme nousemaan. Jumalallinen energia johdetaan chakroiden energiajärjestelmämme kautta, ja sillä on paljon hienovaraisempi luonne, korkeampi ominaisuus, Jumalallisempi luonne. Ja niin, Jumalan suunnitelman mukaan, Maailmankaikkeus tulee romahtamaan jälleen – tietoisuutemme kautta.

Tämä on yksi tärkeimmistä Opetuksista, jota Mestarit antavat. Tutkimalla tätä Opetusta voimme ymmärtää, miksi Jumala loi ihmisen Omaksi kuvakseen. Itse asiassa, olemme tämän maailman luojat. Ja meidän kauttamme tämä maailma on olemassa siinä muodossa kuin se nyt on. Kuitenkin, tulevaisuudessa tämä maailma tulee muuttumaan meidän tietoisuutemme avulla hienommaksi maailmaksi. Tämän johdosta, me itse asiassa olemme tämän maailman Jumala.

Tatjana Mickushina