Opetus kuinka vapautua huonoista tavoista ja jäykistä negatiiviista tietoisuuden tiloista 

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus kuinka vapautua huonoista tavoista ja jäykistä negatiiviista tietoisuuden tiloista 


Opetus kuinka vapautua huonoista tavoista ja jäykistä negatiiviista tietoisuuden tiloista 

Pyhä Arkkienkeli Michael, 3. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael, tullen luoksesi tänään!

Tulin kertoakseni teille erittäin tärkeästä ja kauaskantoisesta päätöksestä. Olen tuonut tämän iloisen uutisen teille Voiton siivillä!

Teille näyttää siltä, että fyysisessä maailmassa ei ole mitään muutoksia; teille on hyvin vaikeaa fyysisessä maailmassa orientoida itseämme uutisiin, jotka tulvivat hienommasta maailmasta.

Enkelit ovat jo levittäneet tämän iloisen uutisen kaikkialle Maailmankaikkeuteen, ja olen tullut antamaan teille mahdollisuuden iloita meidän, Sinisen Liekin Legioonien kanssa!

Olemme saaneet tilaisuuden Isosta Valkoisesta Valtaistuimesta, ja olemme erittäin innoissamme tästä uudesta mahdollisuudesta.

Tämä tilaisuus tarjoaa läpäisemättömän ja voittamattoman suojauksen, kirjaimellisesti Valon haarniskan jokaiselle Maa planeetalle inkarnoituneelle valonkantajalle, joka on sitoutunut Palvelemaan Suuri Valkoista Veljeskuntaa ja Valon Legioonia.

Monet teistä, ottaessanne vastuita Palvelussa, kokevat kauhistuttavia hyökkäyksiä ja houkutuksia sellaisilta joukoilta, jotka eivät halua muutoksia, jotka eivät halua minkään muuttuvan eivätkä halua, että heidän kykynsä manipuloida astraalitasoa vähenee.

Nyt heidän aika on loppunut. Nyt sinulla on mahdollisuus pyytää henkilökohtaista suojeluani, ja annan jokaiselle teistä 12 suojelun enkeliä Sinisen Liekin Legioonista.

Kuvittele, että 12 suojeluksen enkeliä tulevat olemaan aina kanssasi 24-tuntia vuorokaudessa.

Voitte kutsua enkeleitä ja pyytää heidän suojeluaan milloin tahansa päivällä tai yöllä!

Ennakoin, että monet teistä kysyvät, onko teillä näiden enkelien suojelus henkilökohtaisessa käytössä. 

Vastaus tähän kysymykseen on hyvin yksinkertainen, ja te kaikki tiedätte tämän vastauksen.

Riittää, kun vastaatte vilpittömästi “kyllä” seuraaviin kysymyksiin:

Oletteko todella omistaneet koko elämänne palvelemaan Suuri Valkoista Veljeskuntaa?

Asetatteko Veljeskunnan edut etusijalle elämässänne?

Oletteko valmiita uhraamaan kaiken, mitä teillä on, jatkaaksenne Palveluanne kaikesta huolimatta?

Onko teillä jäljellä mitään huonoja tapoja ja kiintymyksiä maailmaanne?

Jos olette vastanneet ”kyllä” kaikkiin näihin kysymyksiin, silloin teillä on jo 12 suojeluksen -enkeliä käytettävissänne!

Jos ette ole löytänyt itsessänne näitä huomionarvoisia piirteitä, mutta yritätte päästä eroon epätäydellisyydestänne ja omistatte elämänne palvelulle, silloin sinun on kutsuttava minua henkilökohtaisesti joka päivä ja pyydettävä minua auttamaan teitä alussa.

Voitte sanoa rukouskutsun : “Arkkienkeli Mikael, tule auttamaan minua!” Tällä kutsullanne minä tulen kiirehtien ja lähetän minun sinisen suojeluksen säteeni milloin tahansa, päivällä tai yöllä!

Kukaan teistä ei jää ilman suojaani. Kaikilla teillä on luotettava huoltajuus ja suojelu!

En kuitenkaan voi auttaa teitä, jos ette halua päästä eroon puutteista, huonoista tavoista ja kiintymyksistä. Jokainen huono tapa tai kiintymys on murtuma aurassanne, ja teistä tulee haavoittuvia erilaisille voimille ja astraalisille manipulaattoreille. Te itse valitsette kenen kanssa olette.

Valitettavasti vapaan tahdon Laki ei salli minun puuttua, jos vapaaehtoisesti kiinnitätte itsenne astraalitasoon alkoholi-, nikotiini-, rock-musiikin, huumeiden tai muunlaisen seksuaalisen energian väärinkäytön aiheuttamien riippuvuuksien avulla.

Te yksin päätätte, kenen kanssa menette. Joskus riittää, että haluatte päästä eroon huonosta tavasta ja pyydätte minua vilpittömästi auttamaan teitä, ja tulette saamaan vapautuksen.

Toisinaan ette kuitenkaan edes halua päästä eroon kiintymyksistänne.

Se on valinta, jonka teette itse. Katsomme vierestä, kun Elämä, Suuri Opettaja, opettaa teitä, kun menetätte terveytenne tai kiinnostuksenne elämään siinä määrin, että lopulta rukoilette ja käännytte Korkeampien Mestarien puoleen saadaksenne apua!

Pyydän teitä, että sinä hetkenä kun pyydätte apua tai rukoilette, muistakaa tämä hetki tai merkitkää se päiväkirjaanne  Totuus on se, ettemme voi antaa teille apua välittömästi.  Emme voi tehdä sitä aineen hitauden vuoksi ja koska joskus meidän täytyy myös neutralisoida valtavia, karmallinen, negatiivisen energian keräytymiä aurassanne. 

Jos sinulla on ollut huonoja tapoja ja kiintymyksiä suurimman osan elämääsi ja kypsässä iässä teet vetoomuksesi ollen sairauksien rasittama, silloin parhaassa tapauksessa, me tarvitsemme seitsemän vuotta antaaksemme sinulle apua. Tietenkin, jos sinulla on suuri määrä kertynyttä hyvää karmaa [1], niin silloin voimme käyttää hyvää karmaasi vapauttaaksemme sinut kiintymyksestäsi tai huonosta tavasta. Tässä tapauksessa voit saada parannuksen heti, niin nopeasti kuin lausut ääneen vetoomuksesi.

Nyt haluaisin sanoa muutaman sanan tietoisuutenne joustamattomista mielentiloista, jotka liittyvät pelkoihin ja levottomuuksiin.

Monissa tapauksissa syy pelkoihin on karmallinen, ja niiden juuret voivat mennä taaksepäin useisiin inkarnaatioihin. Sen lisäksi, että pääset eroon pahoista tavoista, voit myös päästä eroon jäykistä negatiivisista tietoisuuden tiloista.

Jumalalle ei ole mitään mahdotonta! Jos rukoilet ja teet sen aidosti, ennemmin tai myöhemmin pääset eroon kaikesta, mikä rasittaa sinua.

Sinun on kuitenkin muistettava, että vapautumisesi kaikesta, mikä haittaa sinua, tulisi perustua tekoihin, joita  suoritat Jumalan Kunniaksi.

Vapautumisella huonoista tavoista, sairauksista tai jäykistä negatiivisista mielentiloista ei ole mitään merkitystä, jos et käytä vapautunutta aikaa, energiaa ja voimaa suorittaaksesi Jumalan tekoja fyysisessä oktaavissasi.

Olen nostanut erittäin tärkeitä kysymyksiä liittyen Palveluusi. Monille ihmisille, ellei useimmille, jotka nyt lukevat Viestejämme, ei ole selvää, kuinka he voivat palvella Mestareita, kuinka he voivat tehdä Jumalan tekoja fyysisessä oktaavissa. Osoita nämä kysymykset itsellesi, niin saat vastaukset.

Suuren Valkoisen Veljeskunnan koko toiminta planeetta Maassa liittyy täsmälleen siihen, kuinka saada ei-ylösnoussut ihmiskunta liittymään siihen työhön, jota Veljeskunta tekee Maa planeetan evoluutioiden hyväksi.  

Jos luet huolellisesti kaikki Viestimme, jotka olemme antaneet Lähettilään kautta, niin termi Palvelu samoin kuin termi Vihkimyksien Polku, tulevat paljastumaan sinulle täysin.

MINÄ OLEN Arkkienkeli Mikael, täysin palveluksessasi!

[1] Opetus hyvästä karmasta,  Rakastettu Kuthumi, 6. kesäkuuta 2005, Words of Wisdom Volume 1 , saatavana osoitteesta amazon.com/author/tatyana_mickushina.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina