Olen tullut tuhoamaan kaikki dogmat tietoisuudessanne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Olen tullut tuhoamaan kaikki dogmat tietoisuudessanne


Olen tullut tuhoamaan kaikki dogmat tietoisuudessanne

Lord Shiva, 5. tammikuuta 2008

MINÄ OLEN Shiva!

Minä olen tullut!

On kulunut kauan sitten, kun meillä oli tilaisuus puhua Lähettiläämme kautta.

Olen aina palveluksessanne, mutta valitettavasti minua ei suuresti kunnioiteta maailmassanne. On olemassa muutamia uskollisia avustavia pappeja, ja he asuvat minun rakkaassa Intiassani.

Länsimaissa ihmiskunnan keskuudessa on todella harvinaista löytää ihmisiä, jotka ovat omistautuneet minulle ja kykenevät havaitsemaan energiani ja värähtelyni.

Minun energiani ja värähtelyni ovat erittäin vaikeita kantaa, koska olen jatkuvaa liikettä. Olen tuli, vesi ja ilma. Olen jatkuvassa liikkeessä, jatkuvassa tanssissa.

Poikkesin hieman aiheesta, mutta ehkä meidän pitäisi aloittaa tämänpäiväinen keskustelu. Olen antanut tilani sinulle, ja nyt pystyt paremmin havaitsemaan informaatiota, jotka olen antamassa sinulle.

Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa työtä Lähettiläämme kautta Venäjällä. Olen aina sanonut, että tällä maalla on valtava ja edelleen paljastamaton henkinen potentiaali.

Venäjä edustaa morsianta, joka annetaan avioliitossa. Erilaiset henkiset opetukset yrittävät asettua sinne, mutta Opetus, joka on tullut Venäjälle ja jonka tulisi pysyä siellä, on vasta alkanut juurtua. Siemen on edelleen maaperässä, eikä vielä ole mitään ituja.

Kuitenkin pääprosessi on alkanut. Siemenet on kylvetty; maaperää lannoitetaan ja kastellaan.

Nyt voimme vain odottaa Venäjän kansan uuden tietoisuuden versoja.

Olemme suorittaneet valtavan valmistelutyön. Olemme tuhonneet vanhojen uskontojen dogmat ja pelastaneet Venäjän sen erilaisilta, epäilyttäviltä, henkisiltä sulhasehdokkaiden hallinnalta. 

Venäjä, sen kaikessa arvaamattomuudessaan, omistaa luontaisen tunnollisuuden ja puhtauden. Tämän vuoksi odotamme ja seuraamme huolellisesti kaikkia tässä maassa meneillään olevia prosesseja.

Uusi tietoisuus, uusi henkinen Opetus tulee hiljaisesti ja järkevästi. Se on jo alkanut paljastaa itsensä.

Ei tule olemaan kuuluisaa henkilöä tai organisaatiota. Uusi henkinen Opetus tulee ihmisten sydämien kautta, jotka asuvat tässä suuressa maassa.

Varo ajattelemasta, että ei ole oikea aika tai ettei mitään tapahdu. Kaikki tärkeimmät valmistelutyöprosessit ovat ohitse sekä Korkeammalla että fyysisellä tasolla.

Olemme valmistaneet satoja ja tuhansia ihmisiä hyväksymään uuden tietoisuuden, uuden ajattelun ja uuden Opetuksen sydämissään.

Astiat ovat valmiita. Pyrimme täyttämään jokaisen astian, joka on valmis niin suurella määrällä energiaa, kuin astia pystyy pitämään. Heti kun olemme täyttäneet näiden harvojen astiat, monet muut ihmiset voivat koskettaa Opetustamme ja saada Valomme, nähdä suoraan meidät ja olla yhteydessä meihin, Ylösnousseisiin Mestareihin.

Pystymme saapumaan lähelle niitä paikkoja Venäjällä, jotka ovat edelleen vapaita, puhtaita ja joita ei ole asutettu. Venäjä on rikas maa. Voimme tehdä tästä maasta kymmenen kertaa ja sata kertaa rikkaamman heti, kun Opetuksemme tunkeutuu maan väestön kriittisen osuuden tietoisuuteen. Koko maa tulee kääntymään ja seisomaan liikkumattomana ihmettä odottaessa, ja ihme tapahtuu, koska kaikki ihmiset tulevat tietämään siitä ja tulevat etsimään sitä.

Tämä henkisen uudistumisen ja henkisen kasvun ihme tulee ilmestymään yhtä nopeasti kuin bambu kasvaa maasta. Tiedätte, että bambu on lepotilassa maan alla pitkään kasvattaen juuriaan. Mutta heti, kun aika tulee, kasvi hyppää merkittävästi, kasvaen useita metrejä muutamassa päivässä.

Tämä tulee tapahtumaan Venäjälle. Se on edelleen lepotilassa ja pitäen neitsyt tietoisuutensa kunnes siemen on itänyt, siemen, jonka kylvimme tämän Lähettilään ja monien muiden avulla.

Ainoa usko ja ainoa Opetus, jota koskaan on olemassa Maan päällä, on Opetus, jonka me, Ylösnousseet Mestarit, olemme antaneet teille. Sillä oli erilaisia nimiä ja suuntauksia, ja Opetuksemme merkitys oli vääristynyt, mutta annamme aina saman Opetuksen.

Aika on tullut, ja kaikkien teidän on noustava uskonnollisten dogmien ja rajoitusten yläpuolelle, joihin olette uskoneet kautta aikojen. Teidän on nostettava tietoisuuttanne niin korkealle, että kaikki rajat ja esteet katoavat tietoisuudestanne. Teidän täytyy nousta tasoon, josta näette kaikkien planeetan ihmisten ja kaikkien maailmassa olevien uskontojen ykseyden.

Tietoisuutenne rajoittuneisuus rajoittaa teitä.

Olen tullut tuhoamaan kaikki tietoisuutenne dogmit ja kaiken, mikä estää teitä näkemästä Jumalan kasvoja, ei temppelien seinille maalattuja kasvoja, vaan tähtitaivaassa ja pilvissä.

Olen tullut ja tuhonnut kaiken, mitä voin tuhota tietoisuudessanne rikkomatta elämänne rytmiä.

Energiaa on paljon, ettekä enää voi kestää.

Olen ollut kanssanne tänään! MINÄ OLEN Shiva!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina