Iloton Viesti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Iloton Viesti


Iloton Viesti

Mestari Morya, 2. tammikuuta 2011

MINÄ OLEN El Morya.

Viimeisestä kokouksestamme ei ole kulunut paljon aikaa, vaikkakin tänä aikana on tapahtunut paljon eteerisissä oktaaveissa, joissa Ylösnousseet Mestarit ovat.

Olemme tehneet yhteenvedon tuloksista ja suunnitelleet jatkotoimet

Tulen kertomaan kaikista uteliaimmille cheloille, ettei tuloksia ja lisätoimia tulle tuomaan esille inkarnoituneelle ihmiskunnalle.

Paljastimme teille tarpeeksi aiempina vuosina. Ja ne, jotka ovat oikein virittäytyneet meidän aallonpituudelle, voivat saada paljon henkiseen kehitykseensä.

Niille, jotka ovat erityisen uteliaita ja yrittävät olla suorassa yhteydessä meihin, Ylösnousseihin Mestareihin, tai Lähettilääseemme, tulen sanomaan, että tämä ei ole kovin turvallinen aktiviteetti kuten saattaa tuntua  joistain Saneluistamme.

Esimerkiksi Vihkimyksien Laki on tullut voimaan niille henkilöille, joilla oli tilaisuus olla läheisessä yhteydessä Lähettiläämme kanssa uteliaisuuden tai sisäisen motivaation vuoksi. Jokainen Lähettiläämme pyynnöistä, joka oli osoitettu sinulle, ja jota et täyttänyt syistä, jotka saattavat tuntua melko kohtuullisilta sinulle, loi ylittämättömän esteen hengelliselle etenemisellesi hienommalla tasolla. Tietenkään mitään ei ole menetetty, mutta esteet tulee olla voitettu. Ja ehkä se voi viedä enemmän kuin yhden elämistäsi.

Jokainen henkilö, joka tulee Lähettiläämme näköpiiriin tulee automaattisesti meidän näkymäämme. Ja olette väärässä kun luulette, ettei mitään tapahdu. Monet opetuslastemme joukossa olevat ehdokkaat eivät edes epäile, että heitä testataan, eivätkä edes epäile, että he epäonnistuvat yhden tentin toisensa jälkeen.

Vastaavasti Venäjä epäonnistui läpäisemään testin, joka sen piti läpikäydä oikeudesta täyttää henkinen tehtävänsä.  Ja on ilmeistä. Jokaisella teistä, jotka lukette Viestejämme, oli tilaisuus tarkastella virstanpylväistä, joista huomautimme, mutta nämä virstanpylväät jäivät huomaamatta ihmisiltä, joille annoimme testimme, 

Pahoittelette, ja ehkä ihmettelette, mitä tapahtuu seuraavaksi. On välttämätöntä aloittaa oppiminen julmien elämänopetusten koulussa ja suorittaa opetuskurssi jälleen kerran. On melko riittävää, että muistat tämän kurssin tärkeimmät virstanpylväät. Tätä varten on palattava viime vuosisadan alkuun: maailmansota, vallankumous, sisällissota, julma toisinajattelijoiden tukahduttamisjärjestelmä, toinen sota, tuho ja ydinaseiden vastakkainasettelu. En sano, että skenaario tulee olemaan sama. Sama skenaario on mahdoton uuden evoluutiospiraalin kääntyessä, koska esimerkiksi aika alkoi virrata nopeammin ja kaikki viime vuosisadan tapahtumat pakataan muutamaan vuoteen uudessa skenaariossa.

Tietysti, vaikka yksi maista tanssii kansalleen ominaisella uhkarohkealla ja huimapäisyydellä ruutitynnyrin kanssa soihdulla, naapurimaat ja muu maailma eivät voi elää rauhallisesti. Tämä johtuu siitä, että maiden väliset tiedolliset, taloudelliset ja muut siteet ovat tulleet liian yhteen sidotuiksi.

Tämä on kuvailemani skenaario, ja aiomme toimia suunnataksemme sen kulkua vähiten vaaralliselle kurssille, joten tulee olemaan ihmisiä, jotka jatkavat evoluutiota planeetalla muutamien vuosien kuluttua.

Muistutan jälleen kerran, että emme ole luoneet planeetan tilannetta. Tilanne on ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden hedelmä. Siksi teidän on selvitettävä kaikki karman solmut, jotka ihmiskunta on luonut lähihistoriassaan.

Maailman väärinkäytöksien lunastaminen on mahdollista, mutta tuleva Messias ei voi inkarnoitua olosuhteissa, jotka ovat muodostuneet maailmassa nyt. Fyysisen tason värähtelyt ovat liian matalia.

Me jatkamme näyttäen edelleen ihmiskunnalle hiljaisinta ja turvallisinta tietä. Ei ole välttämätöntä tanssia ruudin kanssa. Oppikaa Karman Laki ja toimikaa sen mukaan.

Tämä on kerrottu teille niin monta kertaa. Jos nuo kaksitoista tai kolmetoista vuotta vanhat pojat olisivat oppineet Karman Laista koulussa kuusi vuotta sitten, olisi ollut paljon helpompaa hillitä heidän nykyistä aggressiotaan ja tyytymättömyyttään elämään. Jokainen toiminta ja toiminnan puuttuminen luovat karmaa. Ja karmaa luovat paitsi ne, jotka lukevat  Saneluja. Tämä on universaali Laki.

Maan hallitsevien ihmisten tulisi ensinnäkin istua pöydän ääreen ja opiskella ja oppia tämän Maailmankaikkeuden Lain perusteet.

Katsomme tulevaisuuteen toivoen ja ennakoimme aikoja, jolloin valaistuneet ihmiset, jotka ovat läpäisseet ainakin muutamia vihkimysten tasoja, tulevat olemaan maiden, kaupunkien ja alueiden johdossa. Sitten muistetaan vanhat, ystävälliset sanat, kuten kunnia, ihmisarvo, rehellisyys, kulttuuri ja usko. Ja sitten tulee aika, jolloin uusi rotu voi inkarnoitua ja tuoda Kultaisen Ajan tietoisuuden.

Nyt Neljännen ja Viidennen Juurirodun viimeinen edustajat ovat inkarnaatiossa. He ovat epäonnistuneet testeistään oikeudesta jatkaa evoluutiotaan miljoonia vuosia. Tietenkin heidän aikansa on loppumassa. On tärkeää, että tulevan rodun Valon sielut, jotka ovat inkarnoituneet kuten tulevaisuuden siemenet, eivät seuraa heitä evoluution kaatopaikalle.

Viesti ei ole ollut iloinen taaskaan. Mutta on olemassa toivoa! Sinun pitäisi vain heittää pois illuusio elämän juhlista ja alkaa tehdä todellisia tekoja Maa planeetan evoluution hyväksi!

MINÄ OLEN El Morya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina