Pidä tietoisuutesi tasolla, missä se on haavoittumaton kaikille illuusion kiusauksille

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pidä tietoisuutesi tasolla, missä se on haavoittumaton kaikille illuusion kiusauksille


Pidä tietoisuutesi tasolla, missä se on haavoittumaton kaikille illuusion kiusauksille

Sanat Kumara, 14. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

Tänä päivänä olen tullut taas luoksesi puhumaan olennaisista asioista, siitä, mikä sinua kiinnostaa, ja siitä, mitä haluamme antaa tietoisuudellesi tämänhetkisessä ajassa. 

Haluan lisätä tähän johdantoon, että tällä hetkellä ei ole tehtävää, joka olisi tärkeämpi meille, Ylösnousseille Mestareille, kuin herättää ihmiskunnan parhaat edustajat, jotka ovat inkarnoituneina nyt, heidän vuosisatoja vanhasta unesta. Pidän henkilökohtaista vastuuta monista teistä, läheisten siteidemme vuoksi, jotka ulottuvat kaukaiseen menneisyyteen, velvoittaen minua antamaan sieluillenne kaiken avun, joka on mahdollista antaa. Tämä on ensisijaisesti apu sielujenne herättämiseksi.

Kun sielusi herää Korkeampaan Todellisuuteen, muistutat ihmistä, joka herää ja on valmis uuden päivän hälinään. Tietoisuutesi alkaa ottaa vastaan Totuuksia, jotka eivät olleet saavutettavissa edes edellisenä päivänä, hunnun ohenemisen myötä,  ikään kuin jos joku olisi heilauttanut taikasauvaa. 

Tämä tapahtuu samalla tavalla nyt. Hyödynnämme kosmisen hetken, jonka avulla voimme herättää sielunne unesta hyvin varovasti, kevyin ja melkein huomaamattomin kosketuksin.

Suuntaamme jatkuvasti ja väsymättä herättämisen energioitamme ympäröivään tilaan. Ja nyt keskitän energiani niihin, jotka ovat valmiita heräämiseen.

Kaikki ympäröivän todellisuuden monimuotoisuus vaatii jatkuvaa huomiotanne ja keskittymistänne ympäröivään fyysiseen maailmaan. Se ei ole samoin minun energioideni kanssa. Energiani saavat sinut ohjaamaan huomiosi maailmaan, joka on fyysisille aisteillesi näkymätön, mutta jonka olemassaoloa pidät mahdollisena. Ja tiedät, että ennemmin tai myöhemmin tästä maailmasta tulee yhtä tuttu, läheinen ja yhtä rakas sinulle kuin fyysinen maailmasi on sinulle nyt.

Älä kuitenkaan kiirehdi päästäksesi maailmaamme mahdollisimman pian, koska sinun on opittava paljon, jotta voisit olla olemassa toisella tietoisuuden tasolla. Älä siis tuhlaa aikaasi inkarnaatiosi aikana. Kehitä niitä ominaisuuksia ja hanki ne taidot, joita tarvitset meidän maailmassamme, Uudessa Maailmassa, johon sinun tulisi väistämättä siirtyä.

Valmista kanaviasi hienovaraisemman todellisuuden havaitsemiseksi. Muista aina, että fyysinen todellisuutesi tulee yrittämään vetää sinua takaisin heti, kun alat pyrkiä Korkeampiin maailmoihin. Tällainen on aineen laki. Tällainen on tämän Maailmankaikkeuden laki. Vanha ja vanhentunut tulee vastustamaan, mutta sen on annettava tietä uudelle. Aineen vastarinta kasvaa Uuden Ajan tullessa. Tunnet sen itsessäsi ja ympäristössäsi. Toisinaan tilanne näyttää olevan järjetön, ja kaikille käy selväksi, ettei asiat ei voi enää jatkua tällä tavalla. Kehityksen evoluutiopolulla ei voi olla umpikujaa. Tie ulos täytyy olla löydettävä!

Rakkaani, sinun pitäisi muuttaa hieman näkökulmaa, jotta näet Uuden Maailman ituja, uutta tietoisuutta ja uusia ihmissuhteita kaikkien negatiivisten ilmenemisten takana, jotka täyttävät maailmasi.

Kaikki mitä tarvitset jatkokehitykseen, on jo olemassa maailmassasi. Välttämättömän lain takia illuusio heittää kuitenkin jatkuvasti uusia esteitä Polullesi. Tällä hetkellä suurin este on tiedon monimuotoisuus, joka kirjaimellisesti täyttää Internetin ja joukkotiedotusvälineet. Totuuden jyvät on löydettävä tästä tiedon valtamereltä. Juuri niiden jyvien tulisi muodostaa harmoninen uskomusjärjestelmä tietoisuudessasi.

Ymmärrän sinua ja vaikeutesi erittäin hyvin. On kuitenkin olemassa kriteeri, jota sinun on käytettävä löytääksesi tässä vaiheessa tarvitsemasi informaation jyvät. Näiden Totuuden jyvien löytämiseksi sinun ei tarvitse etsiä kaikkea roskaa, joka on kirjakauppojen hyllyillä ja  Internetissä ja tulvii Maan televisio- ja radiotilassa.

Sinun tulisi kiinnittää enemmän huomiota sisäiseen maailmaasi ja sisäisiin tuntemuksiisi. Jos olet virittynyt Jumalalliseen Totuuteen itsessäsi, niin tämä sielusi äänirauta houkuttelee sinulle tarvittavat tiedot ympäröivästä avaruudesta, kun taas maailmasi täyttävät informaation korvikkeet eivät tule kiinnittämään huomiotasi eikä ohjaa sinua pois Polultasi.

Rakkaat ystävät, ei ole tehtävää, joka olisi nyt tärkeämpi kuin päästä eroon informaation jätteestä.

Maya, [1] voimattomuudessaan, heittää yhä uusia kiusauksia sinulle. Sinun on erotettava nämä illuusion houkutukset huolellisesti Jumalallisen maailman todellisista ilmenemismuodoista.

Avain erottamiskykyyn on virittäytymisesi meidän kanssamme, Ylösnousseisiin Mestareihin, Jumalalliseen maailmaan.

Siksi pidä tietoisuutesi aina tasolla, jolla se on haavoittumaton Maran armeijan [2] harhojen ja nuolien kiusauksille.

Tietoisuutesi on erittäin tärkeä, ja siksi kiinnitämme niin paljon huomiota sinun koulutukseesi.

Sen Jumalallisen mahdollisuuden köysi, jonka heitämme sinulle näiden Viestien muodossa, voi vetää sinut pois illuusioiden merestä. Sinun on kuitenkin sovellettava myös omia ponnistelujasi, ainakin tarttuaksesi tähän köyteen ja pitääksesi sitä tiukasti käsissäsi.

Jos menetät keskittymisesi ja harhaudut pois toisen illuusio kautta, silloin otat riskin, joko lykkäämällä edistymistäsi Polulla pitkäksi aikaa tai eksyä kokonaan illuusion maailmaan. Siksi säilytä pyrkimyksesi ja pidä aina keskittymisesi tietoisuuden parhaimpiin Jumalallisiin malleihin.

Haluan varoittaa teitä siitä, että massa median esittämän informaation tarkoituksena on nimenomaan riistää teiltä mahdollisuus pitää huomionne yhdessä aiheessa pitkään. Silti ilman keskittymisen osaamista on mahdotonta voittaa illuusion vastustusta tällä nykyisellä historian hetkellä.

Tulin tänään antamaan ohjeita niille sieluille, jotka ovat karmallisesti yhteydessä minuun. Pidän henkilökohtaisena vastuunani tuoda sinut ulos illuusion vankeudesta Maailmankaikkeuden laajuuteen.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om

[1] Maya (sk.). Illuusio; kosminen voima, joka tekee ilmiömäisestä olemassaolosta ja sen havainnoista mahdollisia. Hindu-filosofiassa yksistään sitä, joka on muuttumatonta ja ikuista, kutsutaan todellisuudeksi; kaikkea, mikä voi muuttua hajoamisen ja erilaistumisen kautta ja jolla on siten alku ja loppu, pidetään mayana – illuusiona. ()

[2] Mara (sk.). Kiusauksen jumala, Viettelijä, joka yritti kääntää Buddhan pois Polulta. (ibid.)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina