Perinteinen Viesti vuoden alussa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Perinteinen Viesti vuoden alussa


Perinteinen Viesti vuoden alussa

Gautama Buddha, 1. tammikuuta 2011

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

Olen tullut tänään jälleen kerran puhumaan erittäin tärkeistä asioista, puhumaan siitä, mitä maaplaneetalla tapahtuu ja mitä planeetalla on vielä edessä.

Olemme sanoneet monta kertaa, että planeetan värähtelyt nousevat. Värähtelyjen nousu on välttämätön prosessi. Ja tämän prosessi oli suunniteltu tämän Maailmankaikkeuden ylin johtoelin.

Valitettavasti tämä näennäisesti hyvä tapahtuma, joka liittyy värähtelyjen nousuun, ei ole kovin mukava ja iloinen tapahtuma normaaleille, tavallisille ihmisille, jotka ovat inkarnoituneet tänään.

Värähtelytaajuuden nousu vaikuttaa kaikkiin teidän kehoihinne.

Fyysinen ruumiinne ja hienovaraisemmat kehonne joutuvat heille epätavalliselle värähtelykentälle. Kun olette teidän omassa värähtelyssänne, joka on luontainen teille, tunnette olonne mukavaksi. Kun menette epätyypilliselle tasolle, alatte tuntea epämukavuutta. Tämä voi ilmetä fyysisen kehonne sairauksina tai erilaisina huonolaatuisina mentaalisina tiloina, kuten pelon, aggressiivisuuden, masennuksen tunteina tai haluttomuuden elää tunteena.

Huonolaatuiset tietoisuuden tilat voivat johtaa massiivisiin levottomuuksiin ja ihmisen aiheuttamiin erilaisiin asteisiin katastrofeihin. Tämä johtuu siitä, että teknokraattinen sivilisaationne nojaa liian voimakkaasti erityyppisiin laitteisiin, jotka vaativat korkea laatuista suorituskykyä niitä palvelevilta työntekijöiltä. Tämän vuoksi, nyt koko planeetta, erityisesti ne alueet, joissa on pitkälle kehittynyt sivilisaatio, on siirtymässä korkean riskin alueelle.

Inhimillisen tietoisuuden huonolaatuiset tilat johtavat paitsi ihmisen aiheuttamiin katastrofeihin myös luonnonkatastrofeihin. Tiedätte, että viimeisten sadan vuoden aikana erilaisten luonnonkatastrofien, kuten tulivuorenpurkausten, maanjäristysten ja tsunamien määrä on kasvanut useita kertoja. Ja tämä on seurausta jännityksestä astraalitasolla, joka aiheutuu teidän tietoisuudentilastanne. 

Siksi tulemme aika ajoin ja annamme suosituksemme ja varoitamme teknisistä turvallisuussäännöistä, joita on välttämätöntä noudattaa, jotta elämä Maassa voi jatkua.

Pyydämme teitä rajoittamaan massatietoisuuden vaikutusta itseenne ja lapsillenne. Tämä koskee televisio-ohjelmien, radio-ohjelmien ja heikkolaatuisen musiikin kuuntelun rajoittamista. Pyydämme myös rajoittamaan lihan käyttöä, olemaan olla käyttämättä alkoholia, huumeita ja nikotiinia, ja älkää pelatko aggressiivisia tietokonepelejä.

Nämä ovat hyvin yksinkertaisia vaatimuksia. Ja selitän, miksi on tarpeellista täyttää nämä vaatimukset. Kaikki edellä luetellut asiat aiheuttavat värähtelynne putoamisen. Ja näin ollen teidän on pakko olla ristiriidassa Maan yleisen värähtelytaustan kanssa, joka nousee vuosi toisensa jälkeen. Joten, jos saitte tehdä kaikkia näitä asioita entisinä aikoina, nyt niistä tulee vaarallisia teille. Ja ne tulevat yhä vaarallisemmiksi vuosi vuodelta.

Monet ihmiset yrittävät siirtyä mukavuuden tilaan lisäämällä alkoholi- tai nikotiiniannoksiaan ja kuuntelemalla uudenlaisia ns. musiikkia; kuitenkin, tämä saa teidät menemään syvemmälle ja syvemmälle negatiivisiin tietoisuustiloihin.

Tarjoamme teille yksinkertaisia reseptejä. Me suosittelemme, että käytätte kaikkia käytettävissä olevia keinoja ylläpitääksenne tietoisuutenne korkeimmalla mahdollisella tasolla. Tällöin värähtelynne ovat samassa tahdissa planeetan värähtelytaustan kanssa, ja kykenette pysymään kehityksen evoluutiopolulla.

Valitettavasti suurkaupungit, jotka ovat massatietoisuuden keskuksia, eivät kykene kestämään vauhtia, jolla planeetan värähtely taso nousee. Elämä suurkaupungeissa muuttuu ajan myötä erittäin vaaralliseksi. Viesteissämme olemme myös kertoneet teille välttämättömyydestä elää sopusoinnussa luonnon kanssa. Vielä muutama vuosi kuluu, ja etsitte  näitä Saneluitamme kuin isoäitinne reseptiä Uuden Vuoden piirakkaan, ja yritätte noudattaa sitä, mitä me pyydämme teiltä.

Kuitenkin, aivan kuten tuotteita, joita isoäitinne käytti valmistamaan tuon piirakan maun, jonka muistatte lapsuudestanne, ei enää ole saatavana, nämä meidän reseptimme voivat olla jo hyödyttömiä muutamassa vuodessa.

Aivan kuten kaupoissa olevilla tuotteilla on samat nimet kuin aikaisemmin, mutta ne eivät ole samat nyt, koska ne sisältävät keinotekoisia korvikkeita, samoin myös massa median tarjoama henkinen ruoka on vain korvike, jota syöt normaalisti tuntematta mitään tyydytystä.

Nykyinen sivilisaatio on saavuttanut umpikujan. Ainoa tie ulos tästä umpikujasta on nostaa päänne ja pyrkiä ylöspäin Jumalan tykö. Teidän on tehtävä valintanne tietoisesti ja päätettävä, mitkä ovat prioriteettinne elämässänne: sinä kaikilla lihallisilla haluillasi tai Jumala.

Teidän tulisi yrittää antaa vastauksenne tähän kysymykseen ennen tämän vuoden loppua.

Annamme Viestimme toivossa, että ainakin muutama sata tai jopa kymmenet ihmiset pystyvät heräämään ympäröivän maailman illuusiosta ja herättämään loput.

Taistelu raivoaa jokaisen sielun puolesta. Jokainen teistä, joka lukee Viestejämme, on meille rakas. Olemme valmiita tekemään paljon puolestanne, mutta teidän pitäisi ottaa ensimmäinen askel ja pyytää meiltä apua.

Vasta kun huomaat, että seuraat väärää polkua ja pyydät meiltä apua, tulemme lähettämään oppaan, joka tulee johtamaan sinut Valon Polulle.

Niin kauan kuin epäilet ja luulet että me vain yksinkertaisesti kerromme sinulle pelottavia tarinoita, emme voi tarjota sinulle apua, jota sinä todella tarvitset. 

Minä tulin perinteinen Viesti kanssa vuoden alussa, ja olen antanut sinulle kaikki tarvittavat suositukset.

MINÄ OLEN Gautama Buddha.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina