Jätä juhla touhu. Ala tehdä todellista työtä planeetan tasapainottamiseksi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jätä juhla touhu. Ala tehdä todellista työtä planeetan tasapainottamiseksi


Jätä juhla touhu. Ala tehdä todellista työtä planeetan tasapainottamiseksi

Maha Tsohan,  18, joulukuu, 2005

MINÄ OLEN Maha Tshohan, tulen luoksenne Lähettiläämme kautta.

MINÄ OLEN se, joka tunnetaan Mestarina, joka työskentelen monien Lähettiläiden kanssa.

Siksi tulin jälleen kerran tämän Lähettilään kautta, jotta voin suorittaa oman osani työstä ja antaa Viestin, jonka annan teille tänään.

Yritän ymmärtää, mistä minun pitäisi aloittaa. Ensinnäkin haluan tervehtiä niitä Maapallon ihmiskunnan edustajia, jotka lukevat Viestejämme,  ei uteliaisuuttaan, vaan ottavat Viestimme kiistattomana toimintaoppaana. Viestien lukeminen vain inhimillisestä uteliaisuudesta ilman, että asettaa käytäntöön vaatimuksiamme ja pyyntöjämme, jotka on annettu Viesteissä, on inhimillisen varomattomuuden ilmenemistä korkeimmassa määrin.

On outoa katsella ja nähdä, että ihmiset näkevät Mestarien vetoomukset samalla tasolla, kuin saadessaan tietoa puhtaasti ihmislähteistä, ikään kuin sillä ei olisi eroa,  jos tavalliset ihmiset puhuvat heille, tai he, jotka ovat ottaneet planeetan kontrollin työn tässä vaikeassa ajassa.  

Tämä epäviisas asenne Viestejämme kohtaan on tyypillistä kehittymättömälle ihmiskunnalle. Lapsi lastentarhassa ei myöskään pysty erottamaan eri lähteistä tulevaa informaatiota. Hän havainnoi sadun ja kaiken, mitä hän todella näkee ympärillään samanlaisina tapahtumina. Sama tapahtuu sinulle. Mutta sinä näet elämäsi tapahtumat, jotka ympäröivät sinua, kuin todellisina ja asiat, joista kerromme sinulle kuin satuina. 

Tulet kasvamaan aikuiseksi kun pystyt tietoisuudessasi erottamaan Jumalallisen todellisuuden maailmasi satu illuusiosta. Mutta tämän lisäksi, maailmasi muistuttaa pelottavaa satua.

Olen tullut vuoden syklin muutoksen aattona, jota juhlitaan tänä vuoden aikana useimmissa maailman maissa, jotta voin muistuttaa teitä vielä kerran siitä vastuusta, joka teille on tänä vaikeimpana aikana.

Minun on myönnettävä, että planeetan tapahtumat eivät kehity parhaalla mahdollisella tavalla. Ja jos olette unohtaneet sen kauhean luonnonmullistuksen, joka tapahtui vuosi sitten Aasian eteläosassa eikä koskettanut muita maailman maita, olen tullut muistuttamaan juuri saman luonnonmullistuksen mahdollisuudesta.

En halua pelotella sinua, mutta jos olet tottunut kuuntelemaan pelottavia satuja, niin kuuntele toinen.

Ei ainoastaan Taivaassa päätetä, joko seuraava mullistus sattuu vai ei. Taivaat voivat aina pysäyttää minkä tahansa katastrofin. Mutta energia, joka käytetään tämän katastrofin pysäyttämiseen, tulisi olla perusteltua ja kompensoitavissa.

Siksi me tulemme ja vetoamme teihin uudestaan ja uudestaan, ja muistutamme teistä vastuustanne ja teidän velvollisuuksistanne, joita teidän tulisi suorittaa samalla kun säilytätte tasapainon itsenne sisällä  ja siten ylläpidätte tasapainoa koko Maapallolla.

Päätöstä siitä, sallitaanko seuraava mullistus vai ei, ei ole vielä tehty. Odotamme reaktiotanne varoituksiimme ja niitä ponnisteluja, joita olette valmiit tekemään estämään mullistuksen.

Ymmärtäkää, ettette voi enää olla vastuuttomia. Et voi jatkaa teeskentelyä, ettei mitään tapahdu planeetalla, ja vaikka jotain tapahtuu, niin etteikö sinulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Ennemmin tai myöhemmin teidän on tultava pois lapsuudesta ja ottaa täysi vastuu koti planeetastanne.

Tulen luoksenne ei pyynnön, vaan vaatimuksen kanssa. Jättäkää loma touhunne.  Alkakaa  tehdä todellista työtä planeetan tasapainottamiseksi.

Jos olisin inkarnoitunut kanssanne, tämän vuoden loppuun asti, ohjaisin kaikki energiani rukoilemaan planeettamme tasapainon puolesta ja tuomaan järkiinsä nuo huolettomat lapset, jotka eivät halua tulla pois vastuuttomuuden ja järjettömyyden tilasta.  

Meillä on oikeus olettaa, että, tulevia seuraavia ihmisrotuja odottaessa, maan ihmisten tulisi lopulta tulla aikuisiksi ja päästää irti niistä egon manifestaatioista, jotka eivät ole turvallisia Maan elämän olemassaolon jatkumiselle. 

Tiedätte, että aikaisemmin oli paljon sellaisia aikoja, jolloin planeettamme tilanne oli kriittinen; ja aina, joka kerta, Kosmiset Olennot tai Mestarit tulivat auttamaan planeettaa ja uhraamaan kausaali kehojaan ja pelastaneet planeetan.

Nyt tilanne on muuttunut, ja planeetan pelastus täytyy suorittaa omilla ponnistuksillanne.

On tullut aika tutkia niiden sielujen kypsyyttä, jotka ovat inkarnoituneet planeetalla nyt.

Siksi olen tullut, ja puhuttelen teitä en pelkästään pyynnöllä, mutta vaatimuksella.

Ette ehkä seuraa suosituksiani ja neuvojani. Toivon kuitenkin yhä, että maapallolla löytyy riittävä määrä inkarnoituneita sieluja, jotka ymmärtävät vastuunsa planeetasta ja täyttävät velvollisuutensa.

Riippumatta siitä, mitä henkistä käytäntöä harjoitat ja mihin uskontoon kuulut, pyydän teitä vuoden loppuun saakka viettämään niin paljon aikaa kuin mahdollista rukoilevien käytäntöjen harjoittamisessa. Lue decreetejä (affirmaatioita), rukouksia ja rosereita.

Tehkää sitä siten kuin se ei rasita perhettänne ja nykyisten tehtävienne suorittamista töissä ja kotona.

Emme voi pakottaa teitä rukoilemaan, mutta emme voi lopettaa pyytämästä ja anomasta teitä tekemään niin käyttäen kaikkia mahdollisuuksia keinoja.

On teidän vuoronne toimia.

Nähkää vaivaa  kertoaksenne siitä huolesta, jonka välitämme teille, kaikille niille ihmisille, jotka ovat valmiita ymmärtämään tämän informaation ja viettämään henkilökohtaista aikaa maapallon tasapainottamisen toteuttamiseksi.

Yrittäkää tehdä parhaanne, ja toivon, että voimme tavata kanssanne seuraavan vuoden alussa ja koota teidän ponnistuksenne tulokset.

MINÄ OLEN Maha Chohan, ja olen ollut kanssasi tänään Taivaiden pyynnöstä.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina