Pyydä joka päivä Jumalaa olemaan kanssasi ja ohjaamaan koko elämääsi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Pyydä joka päivä Jumalaa olemaan kanssasi ja ohjaamaan koko elämääsi


Pyydä joka päivä Jumalaa olemaan kanssasi ja ohjaamaan koko elämääsi

Lord Shiva, 21. joulukuuta 2014

MINÄ OLEN Shiva !!!

Olen tullut!

Tänään! Tänä päivänä!

Olen iloinen siitä, kiitos Jumalalliselle armolle, että voin tulla taas antamaan ohjaustani, ja olen varma, että se auttaa teitä tässä ajassa Maan ihmiskunnalle.

Joten, olen tullut.

Nyt, kun olet paremmin tottunut energioihini, minun on puhuttava vierailuuni tärkeimmästä syystä tänään.

Kaikki te, jotka olette lukeneet Viestejämme kaikki nämä vuodet, olette jo perehtyneitä pää Opetukseen, jota me annamme. Tämä viittaa Opetukseen valinnasta ja Polusta.

Monet sielut ovat inkarnoituneet nyt Maa planeetalle.

Jokaiselle sielulle tulee aika, jolloin on tehtävä valinta. Ja tämä valinta ratkaisee sen tulevan kohtalon, sen energia tason, jossa tämä sielu joko jatkaa kehitystään tai päättää lopettaa sen.

Jumalallinen armo on rajaton. Tällä hetkellä on olemassa suuri määrä sieluja ruumistuneena, ja monille heistä tämä on viimeinen mahdollisuus jatkaa evoluutionaarista kehitystään.

Tietenkin lähes kaikki sielut ovat jo päättäneet valinnastaan. Ja tietenkin on hyvin vaikeaa joskus, olemalla hälinän ja kiireen keskellä, ymmärtää koko todellisuutta ja tehdyn valinnan vakavuutta.

Voitte ymmärtää, että joskus on kestämättömän vaikeaa katsoa kuinka monet ihmiset kirjaimellisesti tappavat itseään ja tuhoavat sielujaan. Energiat, jotka ovat heidän aurassaan ja jotka ovat määräytyneet heidän peräkkäisten menneiden inkarnaatioidensa valinnoista, kirjaimellisesti pakottavat nämä henkilöt tekemään alhaisen asteen valintoja.

Juuri tämän vuoksi voidaksemme auttaa edes pientä osaa yksilöitä muuttamaan kohtaloaan on syy, miksi me jatkamme tulemistamme ja annamme Opetuksiamme.

On hyvin vaikeaa ymmärtää monia yksinkertaisia Totuuksia, joita annamme, koska monet Totuudet ovat helposti ymmärrettäviä vain tietyllä energiatasolla. Tämän tason saavuttamiseksi tarvitset tietyn asteista yksinäisyyttä, eikä sinun saa olla massa tietoisuuden vaikutuksen alainen. Hyvin harvoilla ihmisillä on sellaista ylellisyyttä kuin yksin oloa ja hyvin harvat ovat ne, jotka eivät ole vallitsevan negatiivisuuden vaikutuksen alaisina maailmassa.

Kerron sinulle enemmän. Heti kun ihmiset astuvat ulos arkielämänsä turhamaisuudesta ja saavat mahdollisuuden viettää ainakin muutamia päiviä yksinäisyydessä ja rukouksessa, juuri oleminen lähellä Jumalaan herättää pelkoa ja epämukavuutta heidän sisällään.

Näyttäisi siltä, että lähestyt Jumalaa, värähtelyt nousevat, tietoisuutesi kohoaa, mutta epämukavuus, masennus ja pelko alkavat kiertää sinua kiinteästi.

Miksi näin on, rakastettu?

Elätte negatiivisissa ympäristössä, koska karmalliset energianne vetävät teitä tähän ympäristöön. Kun, kiitos Jumalallisen armon, sinä saat harmonisemmat olosuhteet, sinun karmalliset energiasi nousevat ja riistävät sinulta tilaisuuden nauttia yhteydestäsi Jumalan kanssa, joka elää sinun sisälläsi!

Kohdatessasi selittämättömiä tietoisuuden tiloja juuri hetkellä, jotka näyttävät olevan lähellä Jumalallista maailmaan, monet henkiset etsijät lopettavat henkiset harjoituksensa pelossaan, ja palaavat tavanomaiseen ympäristöön, joka on tyypillinen massa tietoisuudelle.

Rakkaat, olen tullut kertomaan teille, että tällä kertaa ymmärtämättömyyden kuilu erottaa teitä Jumalallisesta maailmasta.

Sinun on erittäin vaikeaa ymmärtää minua, koska olet ylös-alaisin olevassa maailmassa, epätäydellisessä maailmassa – kirjaimellisesti viemäriverkossa.

Kuitenkin, pyydän teitä yksinkertaisesti uskomaan minua ja jatkamaan liikettä – Uskossanne ja Rakkaudessa.

Pimeässä ja epäsuotuisissa sääolosuhteissa on aina vaikea liikkua. Jos kuitenkin aloitat liikuttamisen valittuun suuntaan ja jatkat voittaen itseäsi, niin myöhemmin näet auringonnousun ja kaikki alkaa muuttua ja elpyä ympärilläsi.

Uskokaa minua, aivan alussa on erittäin vaikeaa murtautua ympäröivän harhan hämärän sumusta. Kun Jumalallisen tietoisuuden aamun säteet alkavat valaista olemuksesi hämärää järjen valon kanssa, sinä hankit Valon erottamiskyvyn pimeydestä, todellisuuden illuusiosta.

Kaikilta teiltä uupuu uskoa ja pyrkimystä. Nämä perustavanlaatuiset ja välttämättömät ominaisuudet Polulla ovat meitä vastustavien voimien maalitauluina ja niihin hyökätään tiedotusvälineiden, television ja Internetin kautta.

Teitä huijataan korvikkeilla, ja ettekä pysty erottamaan Jumalallista Valon ja  mainosvalojen välillä, todellisten arvojen ja massa loma koriste arvojen välillä.

Vain harvat pystyvät vastustamaan harhojen voimia omalla omistautuneisuudellaan ja pyrkimyksellään.

On mahdotonta kehittää ominaisuuksia, jotka johtavat sielusi vapautumiseen illuusion kahleista yhdessä inkarnaatiossa. Jos et kuitenkaan aloita kasvattaa näitä ominaisuuksia itsessäsi, riskeeraat ettet koskaan pääse vapaaksi illuusion ansasta.

Kuvittele, että olet mysteerikoulussa. Kaikki Maapallon asukkaat ovat jättiläismäisessä vihkimysten koulussa.

Sinä, kukin teistä, voi luottaa vain omiin ponnisteluihinsa. Kohtaat vaaroja joka päivä. Joka päivä tee valintoja, ainoan valinnan Jumalan maailman ja harhan maailman välillä. On miljoonia valintoja, mutta niiden ydin on kutistettu yhteen ainoaan valintaan: joko valitset ikuisuuden tai valitset rappeutumisen.

Joten, vierailuni tarkoituksena oli ohjata sinun olemustasi kohti todellista maailmaa.

Sinun on omistettava jokainen elämäsi päivä vain Jumalalle, Jumalalle, joka asuu sinussa ja Jumalalle, joka asuu jokaisessa elävässä olennossa.

Vain yksi ajatus on oltava mielessäsi, kun heräät: Minä olen Jumalan kanssa!

Ainoastaan tämä ajatus voi suojata sinua illuusion voimilta koko päivän.

Ainoastaan pysyvä keskittyminen Jumalaan voi repiä sinut pois harhan verkosta.

Väsymättä, joka päivä pyydä Jumalaa olemaan kanssasi ja ohjaamaan koko elämääsi ja kaikkia valintojasi.

Vain Jumala voi auttaa sinua ja sieluasi tänä vaikeana aikana ihmistietoisuuden hämärässä.

MINÄ OLEN Shiva!

© Viestintuoja Tatyana Mickushina