Voit aloittaa palvelusi juuri siellä, missä olet tällä hetkellä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Voit aloittaa palvelusi juuri siellä, missä olet tällä hetkellä

Voit aloittaa palvelusi juuri siellä, missä olet tällä hetkellä

Rakastettu Lady Nada, 17, joulukuu, 2009

MINÄ OLEN Nada. Olen tullut tämän Lähettilään kautta ensimmäistä kertaa. Tänään tehtäväni on antaa teille käsitys roolista, jota jokainen teistä voi esittää elämässänne.

Teillä on tiettyjä odotuksia mahdollisesta palvelusta Veljeskunnalle. Minun on selvennettävä tätä seikkaa teille. Rakastetut, teidän ei tarvitse odottaa mahdollisuuksia, rahaa, voimaa tai asemaa.

Kun tarvitsette jotain sen lisäksi mitä teillä jo on aloittaaksenne palvelunne, toimitte lihallisen mielenne ajatuksen mukaan. Ainoa asia, mitä tarvitsette aloittaaksenne palvelunne Veljeskunnalle on halu palvella. Mitään muuta ei tarvita.

Voit aloittaa palvelun juuri siellä, missä olet tällä hetkellä. Kaikki, mitä teet nyt, voit ohjata Veljeskunnan palvelukseen. Katso mitä olet tekemässä nyt?

Olet kotona ja olet kiireinen koti askareissasi. Se on kaunista! Sinä palvelet jo Veljeskuntaa!

Kuinka voi olla, että kun siivoat taloa tai peset astioita, sinä jo palvelet myös Veljeskuntaa? Oi, rakastettu, asian ydin on se, millä tavalla teet sen. Jopa pienin ja kaikista vähäpätöisin tehtävä, jonka teet elämässäsi, voidaan tehdä suurella Rakkaudella. Jos teet pieniä tekoja suurella Rakkaudella, ajattelemalla, kuinka perheesi ja lähimmäisesi tulevat olemaan onnellisia, kun he tulevat puhtaaseen kotiin ja laittavat ylleen lumivalkoisia ja juuri raikkaita pestyjä vaatteita, silloin sinä jo palvelet Veljeskuntaa. Palvelusi voi näkyä kaikissa tehtävissäsi. Ja jos teet työsi hyvin huolellisesti ja Rakkaudella, kaikenlainen toiminta muuttaa tilaa. Kun lapsesi tai puolisosi tulevat kotiin väsyneinä ja rasittuneina siitä, että ovat olleet koko päivän ajan kiireisiä, Rakkauden ilmapiiri, jonka olet luonut kotona, voi muuttaa heidän sydämensä ja palauttaa harmonian heidän sieluihinsa.

On hyvin vaikeaa säilyttää sisäistä tasapainoa ja Rakkauden tunteita, kun olet töissä, sillä kaikki ihmiset, joita kohtaat päivän aikana, eivät ole harmonisia ja ystävällisiä. Sinä useammin kohtaat puutteellisia ihmisen tietoisuuden ilmenemismuotoja. Tässä avautuu laaja toiminta-ala sinun toiminnallesi ja palvelullesi. Sinun on hallittava taito neutralisoida mikä tahansa negatiivisuus käyttäen Rakkautta, kärsivällisyyttä ja nöyryyttä. Sinulle annettaan niin monia mahdollisuutta elämässäsi ilmentää palveluasi! Lähes jokainen tehtävä, jokainen kokous, kaikki, mitä sinulle tapahtuu päivän aikana, voidaan käyttää palvelusi täyttämiseen. Vain kun opit löytämään elämäsi kohdat, joissa voit soveltaa sielusi parhaita ominaisuuksia jokapäiväisessä toiminnassa ja elämän yksityiskohdissa ja kun mikään ulkoisista ongelmista ei voi rikkoa sisäistä rauhaasi ja harmoniaasi, vasta sitten toinen palvelun tilaisuus ilmestyy. Ja voit käyttää niitä ominaisuuksia, jotka olet jo kehittänyt, palvelussasi uudessa vaiheessa Veljeskunnalle, joka on erottamaton Elämän palvelusta. 

Monet teistä etsivät Ylösnousseiden Mestareiden apua ja pyytävät saada mahdollisuuden palvella, saadaksenne tilaisuuden todistaa itsenne palvelussa. Rakkaat, olkaa rehellisiä itsellenne. Jumala on jo huolehtinut kaikesta. Sinulla on jo parhaat olosuhteet aloittaa palvelusi ja työskennellä niiden ominaisuuksien kanssa, jotka estävät sinua ilmaisemasta Rakkautta ja huolehtiaksesi lähimmäisestäsi vaikeimmissa elämäntilanteissa. Ennen kuin opit näkemään suurta palvelua pienissä elämän vähäpätöisyyksissä, et voi edetä Polulla, sillä monet haluavat tulla Lähettiläiksi tai hallita organisaatioitamme. Katsokaa, mitä todella haluatte? Haluatteko olla joku tai hallita jotakin tai haluatteko todella palvella?

Vastaus tähän kysymykseen määrää tulevaisuutesi elämän. Voit joko ponnistella elämäsi loppuun asti ottaaksesi aseman tai todistaaksesi jollekin, että sinulla jo on suuria henkisiä saavutuksia tai palvelet ilman, että vedät mitään ulkoista huomiota puoleesi ja teet Jumalan tekoja Maassa ja sen jälkeen paljon suuremmassa skaalassa.

Olen tullut luoksenne tänään, antamaan käsityksen todellisesta palvelusta ja väärästä palvelusta. Kyllä, rakastetut, koska kaikessa maailmassasi on kaksi puolta, samoin palvelulla on kaksi eri puolta.

Aina, ennen kuin aloitat jonkin tekemisen, ajattele mikä sinua todella ohjaa. Onko se halu todistaa jotain toisille, osoittaa suuruutesi tai näyttää kaikille ahkeruutesi? Ohjaako sinua Rakkaus lähimmäistäsi kohtaan, Rakkaus, joka on luontainen sinussa ja vaikuttaa kaikkeen mitä teet? Hyvin yksinkertaiset asiat, joita teet epäitsekkäästi suurella ehdottamattomalla Rakkaudella, pysyvät kanssasi ikuisesti kuin aarteina kausaaliruumiissasi. Teidän maallinen elämänne tulee olemaan ohi, mutta asenteesi teoissasi ja asenteesi ihmisiä kohtaan tulee jäämään kanssasi ja tulee seuraamaan sinua seuraavassa inkarnaatiossa.

Maailmassa on niin paljon puutetta todellisesta palvelusta Elämälle, joka on automaattisesti palvelua Veljeskunnalle, koska Suuren Valkoisen veljeskunnan päätavoite on palvella maapallon ihmiskuntaa.

Olen kertonut teille nämä yksinkertaiset totuudet tänään. Olen jopa vakuuttunut siitä, että tiedätte jo kaiken tämän tai olette lukeneet siitä tai kuulleet siitä.

Kuitenkin antakaa minun kysyä teiltä: Mikä estää teitä käyttämästä tätä tietoa elämässä?

Joskus on syvä kuilu sen välillä, mitä tiedätte tai olette lukenut tai kuulleet, ja tämän tiedon todellisen soveltamisen välillä elämässänne. 

Teidän on ajateltava enemmän, mikä estää teitä ilmaisemasta Jumalallisia ominaisuuksia elämässä ja vähitellen, askel askeleelta, miten päästä eroon kaikesta, mikä estää teitä.

En olisi voinut tulla Ylösnousseeksi Lady Mestariksi, jos en olisi hallinnut kaikkea tätä tiedettä inkarnaatioissani, jota opetan teille käytännössä. Olen käynyt läpi maapallon koulun, ja nyt minulla on tilaisuus tehdä suurempaa palvelua ihmiskunnalle.

Älkää ajatelko, että asenteenne työhön, ihmisiin, kasveihin tai eläimiin jää huomaamatta, ellei teidän hyviä tekojanne tai toimianne todista kukaan. Kaikki on kirjattu Akaasin Muistikirjoihin (Akashic Records): jokainen toiminta, ajatus, tunne ja teko, sekä negatiivinen että positiivinen. Ajatelkaa tätä ja kulkekaa elämässä huolellisesti, jättämättä jälkeenne mitään astraalista tai henkistä roskaa.

Olkoon niin, että edistymistänne elämän kautta seuraa mukananne ainoastaan Rakkaus ja ruusujen tuoksu!

Rakkaudella, MINÄ OLEN Nada.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina