Jatkamme aloittamaamme tehtävää Venäjällä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jatkamme aloittamaamme tehtävää Venäjällä


Jatkamme aloittamaamme tehtävää Venäjällä

Mestari Morya,10. heinäkuuta 2009

MINÄ OLEN El Morya.

Oletteko odottanut minua? Tiedän, että monet teistä ovat odottaneet innokkaasti tuloani, koska kukaan Mestareista ei puhu niin päättäväisesti ja konkreettisesti kuin minä.

Vastuu koko tehtävästä, jonka aloitamme Venäjällä lepää hartioillani. Minun vastuuni saa minut puhumaan ytimekkäästi, konkreettisesti ja asiaankuuluvasti. On välttämätöntä keskustella paljon yhden Viestin rajoissa.

Joten, aloitan sitten. Saatatte tietää, että tehtävämme Venäjällä on jumissa. Ja saatatte tietää, että syy tähän on niiden valonkantajien hitaus, joiden piti olla mukana tehtävässämme, mutta löysivät sen sijaan itselleen muita aktiviteetteja ja ryhtyivät tekemään jotain, mikä on kaukana meidän kiinnostuksistamme.

Kuinka pitkä aika ja kuinka perusteellisesti Valon tehtävämme ovat valmistettuja! Kuinka monta keskustelua pidetään Ylemmässä tasossa tehtäviin valmistautuvien sielujen kanssa!

Kun lähestyt ajankohtaa, jolloin tekoja tarvitaan, tapahtuu jotain, jota on mahdotonta ohjelmoida etukäteen: Sinut ohjaa pois jokin josta et ollut koskaan ennen kiinnostunut, ja uskot, että olet inkarnoitunut juuri sitä varten. Et kuule etkä halua kuulla yhtään sanojamme, jotka luit Viesteissä tai kuulet retriiteissämme yöllisen unesi aikana. Et näe mitään merkkejä fyysisessä tasossa. Olet vain illuusion vagitsema.

Joten mitä on jäljellä? Kiitän Lähettiläämme sankarillisia ponnisteluja. Teille ei tule olemaan salaisuus, jos sanon, ettei ollut vähimmässäkään määrin suunniteltua, että tämä nainen olisi mukana rakentamisessa ja omistaisi inkarnaationsa korvaamattomat päivät asioille, jotka muiden ihmisten oli määrä tehdä.

Kiitän, mutta samalla minun on sanottava kaikki hienosti, mutta sen sijaan, että olisimme edistyneet näiden kahden vuoden aikana jolloin rakentaminen oli käynnissä, olemme siirtyneet useita vuosia taaksepäin.

Kyllä, meidän on pakko laittaa teidät ensimmäisen luokan pupettiin ja aloittaa koulutuksemme uudelleen sen sijaan, että tekisimme asioita, jotka oli suunniteltu.

Odotimme tekevämme suurempaa edistystä, mutta emme laita kärryjä hevosen eteen. Me tulemme odottamaan kunnes venäläinen ihminen on saanut tarpeeksi unta ja nousee puoliksi liesi-penkiltään.

On olemassa sananlasku: Venäläiset valjastavat hitaasti, mutta ajavat nopeasti. Minun on sanottava, että ette ole vielä edes alkanut valjastamaan.

Olemme aivan polun alussa ja etsimme kiireellisesti korvaavia henkilöitä niille, jotka vapaaehtoisesti osallistuivat tähän Valon tehtävään, mutta eivät pysyneet matkassa. Jokaisella on omat syynsä, mutta kokonaistulos on valitettava.

Yksittäiset valot, jotka vilkkuvat siellä ja täällä, eivät voi toimia osoituksena menestyksestä. Ja sen sijaan, että kokoontuisitte Lähettiläämme lipun alla, olette löytäneet itsellenne verukkeita erilaisten tehtävien muodossa, jotka yritätte suorittaa fyysisellä tasolla siellä ja täällä.

Teillä ei voi olla muita tehtäviä kuin Veljeskunnan tehtävät.

Kun kuulette täysimittaisen hyökkäyksen, ette voi soittaa huuliharppua. Mutta juuri tältä näyttää se, mitä teette.

Sen sijaan, että olisitte osallistuneet lähetystyöhömme ja auttaneet meitä, olette löytänyt monia toimintoja, jotka ovat ehkä hyviä tietyssä evoluutiokehityksen vaiheessa, mutta eivät millään tavalla sopivia sielullenne.

Se on sama kuin jos vuoritokiipeilijä, joka on valloittanut monet maailman korkeimmista huipuista, kiipeä jäämäkeä, jota viisivuotiaat lapset liukuvat alas talvella. En tiedä mitä muita sanoja voin löytää järkeilläksenikanssanne.

Jatkamme kuitenkin aloitettua tehtävää Venäjällä. Liikkumme juuri niin paljon kuin mahdollista. Olen surullinen. Olisimme voineet saavuttaa paljon enemmän.

On kuitenkin aikaista saavuttaa tasapaino; työ on melko kaukana. Ja kun pystymme avaamaan lippumme ja sijoittamaan joukkomme, näemme, kuka uskaltaa jättää heidät nerokkaat temput ja kaupalliset intressit meidän hyväksi. 

On tullut aika rakentaa voimamme fyysisessä tasossa.

Sanomme kerta toisensa jälkeen, että teidän on tehtävä konkreettisia tekoja ja suorittaa ne ei-kaoottisesti, mutta järjestäytyneesti. Unioniksi tuleminen on teille välttämätöntä. Heti kun voimme toteuttaa suunnitellumme yhdessä paikassa maailmaa, voimme toistaa tämän kokemuksen helposti monissa paikoissa.

Odotin teiltä enemmän nopeutta ja tarmoa. No, yritämme rakentaa taistelulinjamme uudelleen ja jatkaa Valon mahdollisuuksien lisäämistä.

Olette odottaneet kauan tuloani. Minulla ei kuitenkaan ole varaa aikaan puhua kanssanne pitkään.

Tehkää työtä paremmin, ja minä tulen omistamaan enemmän aikaa teille!

MINÄ OLEN El Morya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina