Kutsun tietoisuuttanne Taivasta kohden

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kutsun tietoisuuttanne Taivasta kohden


Kutsun tietoisuuttanne Taivasta kohden

Rakas äiti Maria, 9. heinäkuuta 2009

MINÄ OLEN Äiti Maria, tulin luoksesi.

Viimeisen kokouksen ajankohdasta lähtien on ollut tapahtumia, jotka ovat lykänneet Uuden Aikakauden tuloa, jota yhä edelleen odotetaan tulevan Venäjälle.

Olemme kohdanneet vastustusta vastakkaisilta voimilta, jotka manipuloivat taitavasti joitain yksilöitä ja toimivat heidän kauttaan.

Olen aina pyrkinyt vahvistamaan läsnäoloani Venäjällä. Ja huolissani siitä mitä tapahtuu.

En sano, että kaikki olisi huonosti. Todella toivon, että kaikki tulee menemään hyvin. Mutta sinun tarvitsee kanavoida energioitasi. Sinun on ylläpidettävä tiettyä pyrkimyksen tasoa joka päivä saavuttaaksesi ne siunatut ajat, jotka ovat tulossa Venäjälle.

Olen aloittanut Viestini surullisella nuotilla. Mutta teistä itsestänne tuntuu, että kaikki ei ole niin kuin haluaisimme asioiden olevan, ja lisään, ei sillä tavalla, joka oli suunniteltu.

Emme kuitenkaan odota ja anna ruohon kasvaa jalkojemme alla.

Jos pyydän sinua kaksinkertaistamaan ja kolminkertaistamaan  ponnistelusi, tuletko vastaamaan pyyntöni?

Joillekin ihmisille tämä merkitsee heidän rukoustoimiensa voimistamista, ja toiset ryhtyvät toteuttamaan konkreettisia toimia fyysisessä tasossa.

Voit tehdä paljon. Jos otat säännöllisesti huomioon neuvomme, joita annamme, ja kuuntelet pehmeää ääntä, joka tulee sydämestäsi päivän hälinän läpi, silloin voimme tehdä paljon ja lyhyimmässä mahdollisessa ajassa.

Nyt on välttämätöntä koota kaikki voimat ratkaisevaan sysäykseen. Juuri nyt päätetään, tulevatko odotetut muutokset ja kuinka nopeasti ne voivat tulla, ensin Venäjälle ja sitten koko maailmalle.

En anna sinulle yksityiskohtia, eikä se ole minun asiani näyttää jollekulle, mitkä askeleet hänen pitäisi ottaa. Jokaisen tulisi tehdä oma työnsä. Suoritan palvelustani päivin ja öin jatkuvasti Korkeammassa tasossa.

Olen niin lähellä maallista tasoa kuin on mahdollista. Kuuntelen joka päivä kaikkia pyyntöjäsi ja jopa nuhteita, jotka lähetät minulle.

Olen valmis kuulemaan teitä, jopa ei edes kovin miellyttäviä asioita, joita joskus kerrotte minulle. Toisinaan teidän täytyy kuulla ne itse, jotta ymmärtäisitte jotakin. Ja kun sanotte sen minulle, kuulette sen itse. Monien inkarnaatioiden ongelmat ovat juuttuneet syvälle sisäänne.

Tulette kuvani eteen ja aloitatte sisäisen monologin. Sinulle ei koskaan tule mieleen, että kuulen jokaisen sanasi, jonka sanot. Ja kun Jumalallinen tilaisuus sen sallii, lähetän välittömästi Enkeleitä auttamaan sinua. Apu tulee heti Korkeammassa tasolle. Ja tietty aika on välttämätön, jotta tämä apu toteutuu fyysisellä tasolla. Mutta joskus et odota tarpeeksi kauan tämän avun tulemista ja lähetät minulle moitteet ja ilmaistet tyytymättömyytesi. Ja välittömästi Jumalallisten mahdollisuuksien virta pysähtyy. Kun seuraavan kerran tulet kuvani eteen katuvana ja itkevänä, annan apuni sinulle jälleen. Mutta sitten kaikki toistuu. Ja kun kysyt yhdestä ja samasta asiasta viidennen tai seitsemännen kerran, niin en kiirehdi auttamaan sinua, koska et ole ymmärtänyt koko vastuuta, jolla kuormitat Enkelijoukkoja kullakin pyynnölläsi.

Ole johdonmukainen pyyntöjesi ja tekojesi suhteen.

Joskus karma ei anna minun puuttua kohtaloosi, mutta kun pyydät minulta apua joka päivä, monta kertaa päivässä, vuoden ajan tai jopa pidempään. Ja sitten ponnistelusi ja toiveesi rikkovat näkymättömän esteen ja apu virtaa olemukseesi ja elämääsi laajana virtana.

Jumalallinen armo ei tunne rajoja. Apu tulee Korkeammalta tasolta. Opi käyttämään tätä ohjetta. Älä katkaise Jumalallista mahdollisuutta negatiivisilla puuskillasi. Jos pystyisit olemaan virittynyt Jumalalliseen maailmaan suurimman osan ajasta, kuinka paljon helpompaa meille olisi antaa apua sinulle ja kuinka paljon menestyvämmin voisimme edistyä maaplaneetan fyysisen tason muutoksessa.

Joka kerta kun menetät tasapainon, olet kuin pieni tulivuori. Kaikki ympärilläsi alkaa täristä, ja luonnon valtakunnan elämä (elementaalit) kaipaavat siirtyä pois läheisyydestäsi, koska värähtelysi eivät salli luonnon olentojen tulla lähellesi.

Kun käynnistät kovan musiikin rikkinäisellä rytmillä, luonnon henget ja enkeliolennot pakenevat pois alueelta, jossa tämä kauhea musiikki voi kuulua. Tasapaino on häiriintynyt siinä määrin, ettei kukaan niistä olennoista, joiden vastuulla on järjestyksen palauttaminen Korkeammassa tasossa, voi astua alueelle, jolla musiikkia soitettiin muutaman päivän ajan. Koska kytket musiikin päälle joka päivä, kaupungit ja asutukset ovat kuin aavikoita nyt, koska kaikki Korkeamman tason asukkaat ovat lähteneet näistä aavikoista eivätkä voi auttaa teitä.

Autamme teitä enimmäkseen luonnon valtakunnan kautta, ilman, tulen, veden ja maan elementtien kautta. Käyttäytymisellänne riistätte meiltä  mahdollisuuden antaa teille auttavaa kättä.

Tarvitsemme harmonisen ilmapiirin fyysisessä tasossa. Ja niissä maapallon paikoissa, joissa vallitsee edelleen rauhan ja tasapainon ilmapiiri, parantut, vaikka vain yksinkertaisesti menemällä sellaisiin paikkoihin. Tuhannet luonnonelämän olennot ovat valmiita parantamaan ja auttamaan sinua.

Joten ajattele – eikö ole jo tullut aika paluttaa harmonia kaikkien luonnon valtakuntien välille, jotka vallitsivat menneinä päivinä, jolloin ihmiset olivat onnellisia ja tunsivat yksinkertaista iloa olemisesta? Tuolloin he näkivät luonnon olentoja ja enkeleitä, ja tämä oli yhtä luonnollista kuin nyt nähdä koiria, kissoja ja lintuja.

Kutsun tajuntaanne Taivasta kohden. Yritän tuoda teille kotiin sen tosiasian, että asutte häkissä ja että olette ympäröineet itsenne omin käsin ja asettaneet tämän häkin kaupunkienne autiomaihin.

Aika on kypsä harkitsemaan koko arvojärjestelmäänne ja kaikkia suhteita kaikilla elämän alueilla. Kuinka on mahdollista ilmaista teille, että asutte epäinhimillisissä olosuhteissa?

Olkaa rohkeita luopumaan kiintymyksistänne sivilisaationne siunauksiin, niin saatte aitoja siunauksia ja pysyviä arvoja.

Luonto välttää tyhjiötä, ja jokainen negatiivinen ominaisuutenne tulee korvautumaan Jumalallisella, ja inhimilliset kiintymyksenne tulevat korvautumaan Jumalallisen rauhan, harmonian, tyyneyden, onnellisuuden ja ilon tiloilla. Ja tämä on juuri se, mikä puuttuu elämästänne.

Tänään olen yrittänyt ohjata silmiänne tavallista horisonttianne korkeammalle, jotta voisitte nähdä ne korkeudet, jota kohden teidän pitäisi nyt tähdätä. 

MINÄ OLEN Äiti Maria.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina