Varoitus siitä, että olette valinneet vaikeimman Polun tulevaisuuteen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Varoitus siitä, että olette valinneet vaikeimman Polun tulevaisuuteen


Varoitus siitä, että olette valinneet vaikeimman Polun tulevaisuuteen

Sanat Kumara, 1. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Sanat Kumara, olen tullut taas.

Olen tullut, koska minua ympäröi Rakkauden tunne ihmiskunnantaan. Ja olen valmis uhraamaan kaikki saavutukseni, koko saavutuksieni voiman, jotta ihmiskunta voi elää ja kehittyä.

Kyllä, kysymys on edelleen hyvin vakava. Teemme parhaamme, ja joka kerta kun katsomme takaisin teitä nyt inkarnoituneita maan asukkaita, seuraamme, mikä on muuttunut. Jos ei olisi minun monien miljoonien kokemuksiani kommunikoinnista Maan ihmiskunnan kanssa, olisin lopettanut tämän kokeen kauan sitten. Mutta tuon ajan kuluessa olen rakastanut Maan ihmiskuntaa ja sen parhaita edustajia niin paljon, että en voi auttaa uhraamasta saavutusteni voimaa teille, Maan asukkaat, yhä uudelleen ja uudelleen. 

Itse asiassa olen tullut ilmoittaakseni tietyistä epätasapainoista, joita emme onnistu parantamaan omilla ponnisteluillamme. Me odotimme enemmän tukea Maan planeetan valon-kantajilta.

Kun aloitimme Sanelujen syklit Lähettiläämme kautta vuonna 2005, Voiton Liekki syttyi 144 000 nyt inkarnoituneen Kristus Olennon sydämissä! Olimme iloisia voidessamme nähdä tämän Liekin, joka loisti siellä ja täällä planeetalla.

Kuitenkin, ajan myötä päivittäiset elämänhuolet sekä pyrkimyksen ja omistautumisen puute sammuttivat Liekin näissä puhtaissa sieluissa. Ja nyt tuskin on muutama sata valonkantajaa ympäri maailmaa, jotka pystyvät ylläpitämään saavutuksensa voimaa ja jakamaan heidän Valoaan muiden kanssa.

Missä ovat muut valonkantajat? Kun aloitimme tehtävämme tämän Lähettilään välityksellä, monet sielut muistivat Jumalallisen tehtävänsä. Suuri osa heistä tunsi vetoa meidän antamaamme Opetukseen. Niiden joukossa, jotka tunsivat vetoa, oli vielä enemmän niitä, jotka halusivat käyttää hyväkseen vapautettua Valoa. Kyllä, rakkaani, epätäydellisyys vallitsee maailmassanne. Ja ensimmäinen valonkantajien aalto, joka oli kiinnostunut Opetuksien uudesta lähteestä, hajosivat niiden meressä, jotka halusivat vain vastaanottaa antamatta mitään takaisin.

On sääli, että monien, monien valonkantajien joukossa ei löytynyt ketään, joka kykenisi voittamaan ulkoisen ja sisäisen vastarinnan ja kestämään tämän epätasapainoisen taistelun. Puhun taistelusta käyttäen armeijan sanastoa, koska kukaan ei peruuta Ratkaisutaistelua. Kukaan ei peruuta taistelua, jota käydään ihmisten sieluista Maan päällä. Ja niittäminen on suurempi vastakkaiselta puolelta kuin Valovoimien puolelta.

Pyrkimyksemme rakentaa paikka fyysiselle tasolle, jossa valonkantajat voisivat yhdistää ponnistelunsa ja laatia toimintasuunnitelmansa, ovat kohdanneet ennennäkemättömän vastustuksen. Tätä vastarintaa ei voida verrata Lähettiläidemme aikaisemmin kohtaamaan vastarintaan menneisyydessä. Kyllä, voimme toimia Venäjän alueella, mutta pimeys, joka on hyökännyt etuvartioihimme fyysisellä tasolla kaikilta puolilta, on ylittänyt kaikki odotuksemme. Emme odottaneet emmekä ryhtyneet toimenpiteisiin, koska pää hyökkäykset jotka tapahtuivat siellä eivät johtuneet pimeyden voimista, vaan ihmisiltä, ​​jotka pitivät itseään valon-kantajina – tai he olivat valon-kantajia viime aikoihin asti.

Mitä näemme nyt? Näemme erimielisyyksiä, huhuja ja juoruja. Havaitsemme arvostelua ja lemua. Kaikki ponnistelumme kohtaavat vastustusta, ennennäkemättömän vastustuksen ihmisten mielissä ja sydämissä.

Aika on kiihtynyt. Aika on kiihtynyt huomattavasti, ja surullinen kuva, jonka havaitsemme vanhoissa organisaatioissamme ympäri maailmaa, on ilmaantunut Venäjän alueella vain vuoden kuluessa.

Olemme pahoillamme hukkaan menneestä energiasta. Tätä energiaa olisi voitu käyttää loistavan tulevaisuuden luomiseen Venäjälle. Nyt kaikki tämä energia makaa tahmeana siirappina Ashramin alueella. Siellä ja täällä kaikkialla Venäjällä entiset valonkantajat kylvävät ristiriitoja ja epäilyjä sen sijaan, että kylväisivät valoa, rakkautta ja toivoa.

Minulla on jotain sanottavaa Lähettiläästämme tältä osin. En kuitenkaan tiedä ketään inkarnoitunutta ihmistä nyt, joka, jos hän olisi Lähettilään kengissä, kykenisi vastustamaan tällaisia hyökkäyksiä edestä ja takaa, valon-kantajilta sekä hallituksen instituutioista ja rakenteista.

Kyllä, rakkaat ystävät, ennen kuin saatte oikeuden opastaa ihmisiä, koko Venäjän ja kaikkien sen viranomaisten ja rakenteiden on läpäistävä testit; sama koskee oikeuslaitosta, lainsäätäjiä ja tarkastusviranomaisia. Kuitenkin suurin epäonnistuminen, jonka olemme kärsineet, johtui valon-kantajista, jotka muuttuivat pesäni kotkanpoikasista varisparveksi vain muutamassa vuodessa. Minä suren, ja on katkeraa ja tuskallista nähdä tämä ja olla tietoinen kaikesta tästä.

Näimme toisen polun, Taivaallisen Polun. Siitä huolimatta ihmiskunta pyrkii edelleen kulkemaan vaikeinta tietä. No, kunnioitamme valintaanne.

Kuitenkin, kun kärsimyksenne, surunne ja ongelmanne ylittävät kaikki kuviteltavissa olevat rajat, teidän pitäisi tietää, että Ylösnousseet Mestarit ovat aina valmiita ojentamaan avustavat kätensä teille.

Olemme aina valmiita yhteistyöhön. Olemme aina valmiita auttamaan. Karmanne ei aina salli meidän antaa apua, mutta tämä on se mitä olette luonneet itse, ja Karman laki toimii loukkaamattomasti Maailmankaikkeudessa.

Jotta Taivaallinen Polku avautuisi uudelleen, tarvitsemme sisäisten saavutuksienne ilmentymiä. Sisäiset valintanne määrittävät ihmiskunnan tulevaisuuden, joka voi muuttua milloin tahansa, jos vain tietty määrä valonkantajia osoittaa ykseyttä ja toiveita.

Joka kerta teidän on aloitettava yhä vaikeammissa olosuhteissa. Sinun on voitettava kaikki ne karmalliset kuormat, jotka olette itse luoneet.

Kaikella rehellisyydellä voitteko sanoa, että olette viime vuosina kuluttaneet kaikki ponnistelut, kaiken energian ja pyrkimyksenne vain palvellaksenne Suurta Valkoista Veljeskuntaa? Kuinka moni teistä voi vastata rehellisesti tähän kysymykseen myöntävästi?

Joten mitä odotatte tulevaisuudessa sitten? Kuinka voimme arvioida halukkuutenne astetta  ja saavutuksianne, jos tänään seuraatte innokkaasti suuntaa, minkä osoitamme, ja huomenna menette päinvastaiseen suuntaan tai jopa mieluummin haluatte viettää aikaa masennuksessa ja joutilaisuudessa tai laskeutua leikkimisen tasolle maailmanne illuusio lelujenne kanssa?

Olen tullut tämän viestin kanssa antamaan teille selityksen Maa planeetan tilanteesta ja varoittamaan teitä siitä, että olette valinneet kaikista vaikeimman polun tulevaisuuteen.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina