Jeesus Kristuksen Henkinen Saavutus

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jeesus Kristuksen Henkinen Saavutus


Jeesus Kristuksen Henkinen Saavutus

Jouluaattona kääntykäämme Jeesus Kristuksen hengellisen saavutuksen todelliseen merkitykseen.

Jeesus, yksi edistyneimmistä henkisistä Olennosta, jolla on erittäin suuri asema Valon Voimien Hierarkiassa, inkarnoitui planeetallemme hyvin pimeänä ja vaikeana aikana.

Yli tuhat vuotta oli kulunut siitä, kun hän, Lord Krishna oli lähtenyt fyysiseltä tasolta, joka merkitsi Kali Yugan, pimeimmän aikakauden alkua. Ja noin puolen vuosituhatta kului kun siunattu Buddha lähti ja Maa putosi yhä enemmän ja enemmän  pimeään. Siten uuden syklin alkaessa Kalojen aikakaudella oli tarve uuden Opettajan fyysisen tason inkarnaatiolle, joka toisi uuden Opetuksen maailmaan. Tämän puhtaan yhteyden,Korkeamman Olennon olemuksen fyysisen inkarnoitumisen kautta maan päälle, Jumalallisen Rakkauden puhtaat energiat ja uusi tieto saattoivat saavuttaa kaikkien ihmisten sydämet.

“Jeesus toi valtavan määrän Valoa maailmaan, eikä se ole vain tiedon valoa vaan myös valtavan määrän Jumalallista energiaa”.  – Pyhä Äiti Maria, 24. joulukuuta, 2013

Mutta jotta tämä Jumalainen Opetus pysyisi ihmisten sydämissä ja muistoissa,  ja levittyisi maailmassa, tarvittiin tämän Korkean Henkisen Olennon puolelta uhraus. Lisäksi tämän uhrauksen piti olla vapaaehtoinen, täydellä ymmärryksellä millaisia äärimmäisiä kärsimyksiä fyysinen keho joutuisi läpikäymään sen toteutuksen aikana. Tämä kidutus oli melkein sietämätöntä ja testasi ruumiillistuneen olemuksen rajoja, jonka henkinen taso oli äärimmäisen korkea ja puhdas verrattuna muihin ihmisiin. Tämä tarkoitti, että kipu ei vastannut kipua, jota tavallinen ihminen voisi tuntea.

Miksi tämä Suuri Uhraus “toimi”? Koska Jeesus, vielä ristillä ollessaankin, jatkoi yhä rakkauden kokemusta  hänen pahoinpitelijöitään kohtaan , anoen, “Anna heille anteeksi,  Isä, koska he eivät tiedä, mitä he tekevät!”

“Poikani Jeesuksen saavutus oli siinä, että hän edelleen tunsi Rakkautta ihmisiä kohtaan, jotka kiduttivat häntä ja tahtoivat hänen kuolemaansa. Juuri tästä syystä miljoonat kristityt ympäri maailmaa jatkavat poikani saavutuksen palvontaa“  –  Pyhä Äiti Maria, 24. joulukuuta, 2013

Vielä enemmän, kulkemalla ristiinnaulitsemisen ja ylösnousemuksen kautta, Jeesus osoitti ihmiselle itse Polun. Juuri tämän Ruusu Polun, jota me kaikki seuraamme, eli – ymmärtäen kohtalomme ja uhraten kokonaan itsemme kaikkien elävien olentojen hyödyksi. Tämä, huolimatta siitä, että nämä samat olennot yrittävät aiheuttaa meille tuskaa. Loppujen lopuksi otamme heidän syntinsä päällemme, antaen heille anteeksi.

Hänen ylösnousemuksensa kautta Jeesus osoitti myös ihmisille luonteen, jonka koko ihmiskunta (kukin meistä!) saa kaukaisessa tulevaisuudessa.

Juhlikaamme Kristuksen syntymän Kirkasta Juhlaa valtavan kiitollisuuden tunteella ja hengellisen saavutuksen ja Rakkaan Jeesus Kristuksen Suuren Uhrauksen ihailulla!