Johtopäätös, jonka teet tämän keskustelun aikana, tulee olemaan ehkä tärkein askel koko inkarnaatiossasi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Johtopäätös, jonka teet tämän keskustelun aikana, tulee olemaan ehkä tärkein askel koko inkarnaatiossasi


Johtopäätös, jonka teet tämän keskustelun aikana, tulee olemaan ehkä tärkein askel koko inkarnaatiossasi

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN, 29. kesäkuuta 2008

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN. Minun läsnäoloni sinussa on mahdollisimman täysi, jotta voin välittää sinulle, mikä on välttämätöntä.

Minun läsnäoloni sinussa on niin täydellinen kuin mahdollista, jotta voin välittää en ainaostaan sanoja mutta myös energiaa.

Mikä on se energia, joka tulee Sanelujen aikana? Se on chakrojen työksentelyn kautta tapahtuva ympäröivän ympäristön muutos. Suurin mahdollinen charojen avatuminen helpottaa mahdollisimman suurta energianvaihtoa oktaavien välillä.  Kun chakrat välittävät Jumalallista energiaa suurimmassa potentiaalissa, Valo tulee alas monien kilometrien säteellä paikasta, jossa Viesti vastaanotetaan. Ajan myötä tämä laskeutuva Valo voi vetää puoleensa mahdollisuuksia ulkoisesta tilasta.

Juuri tällä tavalla värähtelyjen muutos tapahtuu missä tahansa Maan päällä. Henkilö ilmestyy, joka pystyy palvelemaan Jumalallisen energian johtimena. Hänen kauttaan paikan värähtelyt, jossa hän elää, alkavat muuttua. Ajan myötä kyseisen paikan värähtely vetää puoleensa ihmisiä, joilla on samanlaiset värähtelyt. Tällä tavoin historia muuttuu. Näin toisinaan koko kansan kohtalo muuttuu.

Korkeiden värähtelyjen ilmeneminen planeetalle johtaa virittymiseen Korkeampien Maailmojen kanssa. Tuossa paikassa muodostuu tila, joka on sopusoinnussa Korkeampien maailmojen kanssa. Jos yksi ihminen pystyy täyttämään ympäröivän tilan Valolla, voidaan kuvitella, kuinka paljon tehokkaammin fyysisen tason muutos tapahtuu, jos monet valonkantajat alkavat toimia Jumalallisen energian johtimina maailmalle.

Ylösnousseiden Mestarien pyrkimys liittyy suoraan sellaisten paikkojen tai siirtokuntien luomiseen Maan päälle, joissa olisi mahdollista vahvistaa käyttäytymisstandardit ja moraaliset normit, jotka olivat olemassa vanhoina aikoina, kun ihmiskunta oli vielä varhaislapsuudessaan, eikä väärinkäytöksiä ollut.

Nyt on tullut aika, jolloin ihmiskunnan pitäisi tietoisesti palata värähtelytasolle ennen Aatamin ja Eevan lankeemusta.

Ei ole niin, että lankeemus oli paha. Lankeemus oli tietty vaihe ihmiskunnan historiassa, joka oli tapahtunut. Tuon vaiheen ansiosta ihmiskunta pystyi tulemaan tietoiseksi itsestään. Tuon vaiheen ansiosta ihmiskunnalle annettiin sysäys kehittää tietoisuuttaan.

Nyt on jäljellä vähän tekemistä. On välttämätöntä palata siihen tietoisuuden tilaan, joka Aatamilla ja Eevalla oli ennen lankeemusta, ennen hetkeä, kun värähtelyt alkoivat madaltua. Se on välttämätöntä tehdä tietoisesti, ymmärtämällä sen välttämättömyys evoluutiolle.

Vaihe on tullut, jolloin ihmiskunnan tietoisuuden tulisi laajentua ja saavuttaa se taso, jolla ihmisen sivilisaation koko energia tason värähtelyt Maassa tulevat luonnollisesti nousemaan. Mitä pehmeämmin ja tasaisemmin tämä prosessi tapahtuu, sitä suurmpi määrä ihmisyksilöitö jatkaa kehitystään uudella energiatasolla. Siksi jokaisesta sielusta taistellaan kirjaimellisesti.

On sieluja, jotka kykenevät edelleen kehittymään evoluutiossa, ja on niitä, jotka kieltäytyvät seuraamasta evoluutiopolkua.

Tehtävä erottaa jyvät akanoista  ei ole saavutettavissa ihmisen tietoisuudelle. Tämä johtuu siitä, että ihmisten tietoisuus arvioi ihmisyksilön kehitystä yksilön omistuksessa olevien rahallisten ja aineellisten aarteiden perusteella.

Jumalallisella logiikalla ei ole mitään yhteistä ihmisen logiikan kanssa. Jumalan kannalta kaikki ovat tasa-arvoisia: rikas ja köyhä, ei kovinkaan älykäs ja älyllisesti kehittynein yksilö. Kaikki ovat tasa-arvoisia Jumalan edessä. Tulee hetki, jota kuvataan monissa pyhissä kirjoissa, ja jota kutsutaan tuomioksi tai jyvien erottamiseksi akanoista. Jokainen arvioidaan suorittamiensa tekojen perusteella. 

Jos ainoana motiivina koko elämänne aikana, kaikkien inkarnaatioidenne aikana, oli tulla kuuluisiksi, rikkaiksi ja kunnioitetuksi, ja jos teitte kaiken, jotta nousitte naapurienne kustannuksella, on erittäin epätodennäköistä, että tulette olemaan päteviä jatkokehitykseen. Ja jos jaoitte viimeisen leipäpalanne apua tarvitseville, jos ette ajatelleet itseänne, vaan välititte sen sijaan yhteisestä edusta, jos työskentelitte kovasti Yleisen Hyvän hyväksi tuntematta itsesääliä,  silloin nuo Jumalalliset ominaisuudet, jotka olette kehittäneet sillä välin, niitä tullaan pitämään riittävänä sielunne jatkamiseksi evoluutiota uudella energiatasolla.

Kukaan ei tiedä hetkeä, jolloin tämä tuomio tapahtuu. Siksi sinua aina varoitetaan olemaan valmis siihen.

Se johtuu siitä, että sielunne valmistelu ei tule tapahtumaan joskus kaukaisessa tulevaisuudessa, mutta se tapahtuu täydellä vauhdilla juuri nyt.

Pienillä virheillä ja erehtyksillä ei ole merkitystä. Tärkeää on yksilön toiveiden yleinen vektori. Jotkut teistä tulevat olemaan hyvin yllättyneitä, kun kaikki tämä tapahtuu, koska ne, joita piditte häviäjiksi ja täysin arvottomina ihmisinä, tulevat kävelemään jalokivi koristeluissa valkoisissa vaatteissa. Samanaikaisesti niiltä, ​​joilla oli upeita vaatteita ja jotka käyttivät timantteja elämänsä aikana Maassa, todennäköisesti tullaan eväämään pääsy tulevaan Valtakuntaan.

Erittäin tärkeä puhe käytiin tänään. Johtopäätelmä, jonka teette tämän keskustelun aikana, tulee olemaan  ehkä tärkein askel koko tässä inkarnaatiossa.

Tämän keskustelun tarkoituksena on kehottaa sieluja muuttamaan näkemyksiään kriteereistä, jotka ovat olemassa yhteiskunnassa.

MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ  OLEN, aina kanssasi Polullasi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina