On välttämätöntä mennä ja suorittaa Veljeskunnan tehtävät nyt

      Kommentit pois päältä artikkelissa On välttämätöntä mennä ja suorittaa Veljeskunnan tehtävät nyt


On välttämätöntä mennä ja suorittaa Veljeskunnan tehtävät nyt

Rakastettu El Morya, 1. heinäkuuta 2008

MINÄ OLEN El Morya, joka on tullut luoksesi!

Minulla on tänään kunnia tulla luoksesi ilmoittamaan teille, että tämä viestijakso, jonka välitimme Karmallisen Neuvoston kokouksen ja kesäpäivänseisauksen aikana, on ohi.

Emme suunnitelleet Sanelujen kesäjaksoa, mutta olosuhteet olivat suotuisat ja pystyimme kuljettamaan energiamme fyysiseen tasoon.

Kuten aina, olen surullinen eroamaan teistä. Ymmärrämme kuitenkin hyvin, että päätapahtumat ovat alkamassa fyysisessä tasossa. Se, missä määrin voimme toteuttaa sen mitä olemme suunnitellut lähitulevaisuudessa, vaikuttaa kirjaimellisesti koko planeetan evoluutiokurssiin. Uskokaa minua, nämä eivät ole vain pelkkiä kauniita sanoja.

Haluamme lopulta saada Valon keskittymisen fyysiselle tasolle – paikalle maan päällä, jossa jonkin ajan kuluttua jokainen teistä voi nähdä meidät, Ylösnousseet Mestarit, omilla silmillänne ja pystyä puhumaan meille. Lupaan teille, että olen ensimmäinen Ylösnoussut Mestari, joka manifestoi läsnäolonsa fyysisessä tasossa Lähettiläämme Ashramissa.

Kaikki, mikä nyt näyttää epärealistiselta tulee loppuunsuoritetuksi lähitulevaisuudessa.

Niin pian kun löydämme kääntöpisteen yhdestä paikasta Maassa, pystymme levittämään värähtelymme välittömästi puhtaimpiin paikkoihin. Tällä tavoin marssimme Maa planeetan ympäri tulee alkamaan. 

Aika, joka erottaa sinut näistä tapahtumista, tulee lyhenemään ponnistelujen ansiosta, joita valonkantajat ovat valmiita tekemään. Emme odota kaikkien valonkulkijoiden heräämistä;  tulemme toimimaan niiden kanssa, jotka ovat heränneet ja ovat valmiita ryhtymään toimintaan suorassa valvonnassamme. Ei ole aikaa odottaa jäljestä tulevia. On välttämätöntä mennä suorittamaan Veljeskunnan tehtävät nyt. Niiden osalta, jotka eivät ole valmiita ja jotka eivät voi päästä eroon vanhasta taakasta, joka painaa heitä maahan, he voivat syyttää vain itseään.

Olemme laajasti ilmoittaneet suunnitelmistamme ja nykyisistä tarpeistamme. Ne, jotka ovat valmiita ja jotka liittyivät joukkoihimme ensimmäisen kutsun jälkeen, ovat jo aloittaneet voitollisen marssinsa kohti omaa Voittoaan ja kohti yhteistä Voittoamme, koska he eivät näe  mitään eroa meidän työmme ja heidän työnsä välillä. Me kaikki teemme yhtä yhteistä työtä planeetan, tulevaisuuden Elämän puolesta.

Jos emme tee sitä nyt, en halua edes miettiä, mitä kauhistuttavaa näkymiä nousee planeetalle.

Meidän on käytettävä tarjottua kosmista tilaisuutta. Olemme Karmallisen Neuvoston ja Suuren Keski-Auringon hyvässä armossa. Ja olemme yllättyneitä – miksi jotkut teistä  ovat yhä hidastelevia ja niin verkkaisia kaikessa?

Olemme ilmoittaneet tavoitteet, jotka on saavutettava lähitulevaisuudessa. Tarvitsemme fyysisessä tasossa keskittymän, joka toimii mallina kaikille, jotka aikovat suorittaa Mestarien työtä fyysisellä tasolla!

Emme odota, kunnes jätätte kaikki vanhat tottumukset ja pääsette eroon vanhoista kiintymyksistä. Valon sotureilla ei ole eikä voi olla mitään kiintymyksiä.

Minun on kuitenkin varoitettava teitä siitä, että kun jätätte kaiken ja ryntäätte pää edellä kutsuumme, teidän pitäisi pysähtyä minuutiksi ja kysyä sydämeltänne, oletteko pakenemassa vaikeuksianne vai ette, yritättekö piiloutua Veljeskunnan etujen taakse ja asettaa syrjään karmallisia velkojanne.

Luottakaa minuun ja työkokemukseeni Maan ihmiskunnan kanssa. Kukaan teistä ei voi huijata Suurta Karmista Lakia. Ennen kuin olette tasapainottaneet tarvittavan prosenttimäärän karmastanne, ette voi palvella Veljeskuntaa. Jokainen askel meidän suuntaamme tekee välttämättömäksi päästä eroon karmallisista taakoistanne.  Alussa karkaatte kiireellisesti pois karmallisista ongelmistanne, mutta kun aloitatte palvelunne valvontamme alla, teidän karmanne alkaa palata luoksenne niin nopeasti, että joudutte kohtaamaan yhden karmallisen tilanteen toisensa jälkeen. Jos karmallinen taakkanne on liian raskas, pian tämän jälkeen tulette juoksemaan pää edellä takaisi kotiin ja inkarnaationne loppuun asti ihmettelette, mikä se oli mitä teille tapahtui.

Siksi on tarpeellistä kiirehtiä, mutta on myös tarpeen analysoida huolellisesti omaa valmiuttanne.

Joskus hyvin harkitut ja suunnitellut toimet ovat paljon tärkeämpiä kuin ne, joita kiirehditte ja teette nopeasti. 

Tilannetta on tarpeen arvioida koko ajan. Kaikille ei ole yhtä ja samaa reseptiä. Jokaisella on hänen oma karmallinen tilanteensa; siksi suositukset ovat kussakin tapauksessa erilaisia. Siksi, kiirehdi hitaasti. Tämä on oikea direktiivi, jota sinun teidän noudattaa elämässänne.

Meidän pitkäaikaiset ja omistautuneet opetuslapsemme tietävät ja ymmärtävät liian hyvin sen, mistä puhun, koska joskus on parempi arvioida kaikkea huolellisesti sen sijaan, että kiirehditte tekemään jotain. Silti toisessa tilanteessa pitäisi todella jättää kaikki ja juosta ensimmäisen kutsun jälkeen, koska toista kutsua ei tule. 

Otan vastuun opastaa teitä valintanne suhteen, jos pyydätte apuani. Kuitenkin, kun pyydätte minulta apua ja pyydätte neuvojani, älkää sulkeko korvianne neuvoiltani. Puhun teille merkeillä, jotka ovat verrattavissa lehtien kahinaan tai tuulen hiljaiseen henkäykseen.

Olen tullut luoksenne tänä päivänä virittämään teitä palvelun antamisen välttämättömyydestä, jonka tulitte tekemään tässä inkarnaatiossa. Olen iloinen, että vierailuni tarkoitus on saavutettu.

MINÄ OLEN El Morya, hyvästi, kunnes tapaamme taas!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina