On tullut aika olla tietoinen jokaisesta toiminnastasi ja jokaisesta teostasi

      Kommentit pois päältä artikkelissa On tullut aika olla tietoinen jokaisesta toiminnastasi ja jokaisesta teostasi


On tullut aika olla tietoinen jokaisesta toiminnastasi ja jokaisesta teostasi

Mestari Hilarion, 28. kesäkuuta 2008

MINÄ OLEN Hilarion, viidennen säteen Chohan, joka on tullut luoksenne. Olen tullut tänään ja haluaisin, että jokainen teistä, kun asetatte Viestimme käytäntöön, yrittäisitte ainakin tehdä murto-osan ponnisteluista, joita me teemme, kun tulemme antamaan teille Viestejä.

Siksi olen tullut, ja kohtaamisemme tapahtuu Taivaan loputtoman armon ansiosta. Sillä Taivaat ovat valmiita tekemään suuria uhrauksia ihmiskunnan tietoisuuden herättämiseksi Maan päällä.

Ajatteletteko, että tekemänne ponnistelut ovat riittäviä, jotta suuria muutoksia tapahtuu fyysisessä tasossa? Jos on niin, olen tullut vakuuttamaan teitä toisin. Ette tee edes tuhannesosaa ponnisteluja, jotka tarvitsee tehtävä.

Olen tottunut näkemään ihmisiä, jotka tulevat luokseni vakavilla sairauksilla ja pyytävät parannusta. Tapaan kaikki nämä henkilöt hienovaraisella tasolla ja kerron heille yksityiskohtaisesti heidän sairauksiensa syyt. Vasta sen jälkeen kun sielu tajuaa täysin, että sairaus on kokonaan aiheutunut Jumalallisen energian väärinkäytöstä ja vääristä toimista, joita yksilö on suorittanut koko elämänsä ajan (jopa monien hänen aiempien inkarnaatioidensa aikana), sitten yhdessä päättelemme, mikä on järkevämpää tälle sielulle: saada helpotusta sairaudesta, mutta pysyä nykyisissä elämän olosuhteissa tai tehdä siirtyminen, inkarnoitua uudelleen ja käyttää tuo mahdollisuus korjata kaikki, mikä on tehty väärin.

Sielusi tasolla tiedät aina, että voit ja sinun pitäisi tehdä paljon enemmän kuin mitä teet. Epäilet, että monia virheitä olisi voitu välttää, silti jatkat juoksemista samassa noidankehässä inkarnaatiosta inkarnaatioon. Miksi? Kuinka kauan jatkat yhden virheen tekemistä toisensa jälkeen, ja onko mahdollista saattaa päätökseen tämä epäonnistuneiden inkarnaatioiden ja toistuvien virheiden sarja?

Todella, se on mahdollista. Taivaat ovat aina iloisia auttamaan sinua irtautumaan virheiden ja epäonnistumisten ilkeästä ketjusta. Jokainen meistä, Ylösnousseista Mestareista, on valmis tulemaan auttamaan ja antamaan kaiken mahdollisen avun.

Kuitenkin, pyydät apua epätoivossa, kun vakava sairaus tai onnettomuus kohtaa sinut. Kuitenkin heti, kun negatiivinen energia, joka on ympäröinnyt sinua, heikkenee hiukan, palaat samaan vaaralliseen polkuun, joka johtaa sinut kärsimysten ja kurjuuksien rotkoon.

Riippumatta siitä, kuinka kovasti yritämme kutsua sinua kohti vuoren huippuja, päästät irti ja teet sen haluamallasi tavalla. Jos näkisitte itsenne ja toimintanne sivusta, ihmettelisitte kuinka vastuuttomasti toimitte. Jos edes murto-sekunnin ajan voisit nähdä syy-seuraus suhteen terveytesi tai sinua jahtaavien kurjuuksien ja suorittamiesi tekojen sekä negatiivisten tietoisuuden tilojen välillä, joita tuotat päivästä toiseen, tuntisit heti pimeydessä vaelluksesi merkityksettömyyden. Tekisit kaikkesi päästäksesi polulle, josta Jumalallisen tietoisuuden vuoren huipulle on selkeä näkymä.

Kuitenkin, luomanne karma ei kuitenkaan edes anna teidän ajatella, että saatatte olla väärässä. Kuinka koko yhteiskunta, jossa elämme, voi olla väärässä? – kysytte itseltänne. Kaikki muut ympärillänne toimivat samalla tavalla. Kaikki yrittävät ansaita rahaa halujensa ja intohimojensa toteuttamiseen.

Sinun ei pitäisi kiinnittää huomiota siihen, mikä ympäröi sinua. Sinun on kiinnitettävä huomiota vain sisäisiin suuntautumispisteisiin. Sinun tulisi avata itsellesi mahdollisuus puhua sydämesi kanssa, Korkeamman Itsesi ja omantuntosi kanssa ja toimia ainoastaan siten, kuin sisäinen äänesi käskee sinua toimimaan elämässä, koska Korkeampi Minänne ja jopa sielunne tietää aina, kuinka toimia kussakin tietyssä elämäntilanteessa. Silti mieluummin kopioitte sokeasti esimerkkejä, jotka näette televisiossa tai lähiympäristössä.

Sinun tarvitee ymmärtää, että yhteiskuntasi on sairas. Siksi sinun on eristettävä itsesi yhteiskunnassa esiintyvistä stereotypioista.

Jotta infektio ei leviäisi kehoosi, suoritat tietyt toimenpiteitä ja eristät itsesi tarttuvaa tautia sairastavasta henkilöstä. Sanon sinulle, että yhteiskuntasi on sairas, ja pelastaaksesi itsesi ja perheesi, sinun on eristettävä itsesi fyysisen maailman pahoilta ilmenemismuodoilta.

Jopa yksinkertaisesti huomaamatta kytkemällä TV:n päälle, alistatte itsenne ja mikä on erityisen surullista, altistatte lapsenne vaikutuksille, jotka eivät ole parhaimpia käyttäytymismalleja. Tekemällä niin, tietoisesti tai ei täysin tietoisesti, avaatte ovet astraalitasolle, jonka kautta ympäröivän alueen pahat henget juoksevat suoraan kotiinne, koska heitä houkutteleet samanlaiset värähtelyt, jotka tuodaan maailmaanne televisioruutujen kautta.

Kun katsotte toimintaelokuvia, kotinne täyttyy aggressiivisilta hengillä, jotka kaipaavat verta. Kun katsotte kauhuelokuvia, avaatte mahdollisuuden jopa pelottavammille pedoille ja hirviöille. Jos haluatte katsella pornografisia elokuvia, avaatte mahdollisuuden joukolle henkeä, jotka ruokkivat perusi vaistojanne ja lietsovat intohimojanne.

Maailmassanne ei ole mitään, mikä ei aiheuttaisi seurauksia. Jokainen teko aiheuttaa seurauksen. Joskus menneiden huonojen tekojesi seuraukset ilmenevät silmiesi edessä, kun taas toisinaan nämä seuraukset odottavat vuosikymmeniä ilmaantuakseen silloin, kun olet jo jättänyt huonot tapasi ja harrastuksesi.

Tämän vuoksi sinun ei pitäisi koskaan syyttää ketään. Ajattele vain kuinka suojata itseäsi, olemustasi vääriltä malleilta. Ja kun teet ponnisteluja ja otat askeleen toisensa jälkeen oikeaan suuntaan, ei yksikään Mestari kieltäydy  auttamasta sinua. Tulen henkilökohtaisesti luoksesi ja annan apua, jota on mahdollista tarjota sinulle ja sielullesi.

Sinun tulisi erityisesti kiinnittää huomiotasi lapsiisi. Antakaa heidän ymmärtää, että maailmassanne on puutteita ja että maailma koostuu hyvän ja pahan, valon ja pimeyden sekoituksesta. Toisin sanoen, maailmanne on sairas. Pystytte parantamaan itsenne ja maailmanne vain yksin, kun alatte seurata niitä suosituksia elämässänne, jotka me annamme,  suorittaessamme niin paljon ponnisteluja tullaksemme maailmaanne ja antamaan ohjeita.

Toivon koko sydämestäni, että Viestini tänään antaa teille viisautta tehdä oikeita tekoja ja saa teidät ajattelemaan niitä toimia, joita suoritatte joka päivä, ilman, että ajattelette.

On tullut aika olla tietoinen jokaisesta toiminnastanne ja jokaisesta teostanne.

MINÄ OLEN Hilarion, huolehtien sielustanne.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina