Joitakin tuloksia viime vuodesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Joitakin tuloksia viime vuodesta


Joitakin tuloksia viime vuodesta

Serapis Bey, 29. joulukuuta 2010

MINÄ OLEN Serapis Bey.

Päivä, jolloin tulen luoksenne, on yksi vuoden viimeisistä päivistä. Joten olisi luonnollista tiivistää joitain kuluneen vuoden tuloksia.

Meille Uusi Vuosi ei ole juhla, jota vietämme; edelleen Karman Neuvoston istunto on meneillään ja he tiivistävät tulokset ja tekevät suunnitelmia seuraavalle puolivuotiskaudelle. Miksi emme tekisi samaa asiaa kanssanne, ainakin yhteenvedon suhteen?

Joten mikä oli niin erottuvaa kuluneen vuoden aikana, jonka haluaisimme muistaa ja huomata? Valitettavasti iloisia tapahtumia ei ollut paljon. Ja onnettomien tapahtumien joukossa haluaisin mainita, että maa, jossa Lähettiläämme on fyysisesti, ei läpäissyt testejä saadakseen oikeuden tulla maana hengelliseksi johtajaksi.

Ehkä tämä lausuntoni ei ole uusi monille ihmisille. Intuitiivisesti olette jo tunteneet, että tämä olisi lopputulos. Siksi minun on vain lausuttava tämä tosiasia.

Mutta mitä seuraavaksi? Kaikki ei voi olla ohi, koska jotkut inkarnoituneet henkilöt eivät kyenneet tai eivät halunneet täyttää tehtäväänsä.

Elämä tosiaankin jatkuu, mutta vaikeudet, joita ihmiskunnalla on lähitulevaisuudessa, tulevat osoittamaan, että tietyn yksilöiden joukon kollektiivinen valinta ei kannattanut evoluution kehitystä. Joten kaikki asiat ovat ottaneet paikkansa. Valinta on tehty. Ja nyt on vain tarpeellista minimoida seuraukset, jotka voivat kaatua ihmiskunnan päälle.

Mitä pitäisi tehdä tämän vuoksi? Paranna itsesi. Ehkä huomasit, että kaikki parhaat inhimilliset ominaisuudet tulevat sinun sisältäsi: Rakkaus, Armo, Myötätunto, muista välittäminen, Ilo. Kaikki nämä ominaisuudet tulevat sydämestäsi. Joten on luonnollista voittaa sisäiset esteet, jotka häiritsevät sisälläsi olevien Jumalallisten ominaisuuksien ilmenemistä.

Valitettavasti maailman tila on sellainen, että ihmiset pitävät parhaiden Jumalallisten ominaisuuksien ilmenemistä huolestuttavana. Yritä suorittaa koe: Ole inspiroitunut luettuasi  rukouksia ja suorittaessasi hengellisiä harjoituksia ja mene sitten ulos ja ilmaise parhaat tunteesi naapureillesi, ihmisille, joiden kanssa työskentelet, tai vain ihmisille, joita et tunne. Luulen, että tämän kokeen tulos voidaan ennustaa: Kaikista todennäköisimmin sinua pidetään ei täysin pätevänä henkilönä tai sellaisena henkilönä, joka tarvitsee jotakin muilta; sinua saatetaan jopa epäillä pahoista aikomuksista.

On hämmästyttävää, kuinka yhteiskunta kääntyi nurin päin. Parhaat inhimilliset ominaisuudet aiheuttavat huolta tai epäilyksiä, kun taas epäkohteliaisuus ja synkkyys ovat  kaikista yleisimpiä ominaisuuksia.

Tämä on hämmästyttävää! Ja tietysti on erittäin vaikeaa ylläpitää sisäistä rauhaa ja harmoniaa tässä tilanteessa. On tarpeen sopeutua ympäristöön, jotta ei aiheuta tarpeetonta huomiota. Mutta et voi piilottaa värähtelyjäsi. Kaikki solusi värähtelevät Jumalallisella taajuudella. Ja vaikka jos asetat tuiman katseen tai rypistät kulmiasi, se ei auta. Sinut tunnistetaan välittömästi ihmiseksi, joka ei ole tästä maailmasta.

Mikä on tie ulos? Se on sama kuten se on aina ollut: yhdisty ja vuodata Valosi  kaikesta huolimatta. Älä pelkää, tulla kutsutuksi omituiseksi, oudoksi tai ettet ole tästä maailmasta.  

Vakavampi aika on tulossa. Ja vain muutaman kymmenen ihmisen virheellisten valintojen vuoksi koko ihmiskunta on pakotettu menemään mikä ei ole paras tie.

Tämä on salaisuus, miksi aloimme antamaan Saneluja Lähettiläämme kautta. Niin kauan kuin valonkantajat ovat inkarnoituneet, annamme kaiken avun, mikä on mahdollista, myös hengellisen tuen Lähettiläidemme kautta.

On monia, jotka ovat inkarnoituneet, jotka eivät edes epäile olevansa valonkantajia. He vain tekevät hyviä asioita eivätkä odota palkkiota. He vain tekevät hyviä tekoja, eikä heille koskaan tule mieleen, että se olisi jotakin, joka kaikkien tulisi huomata. 

Mutta on muita ihmisiä, jotka innokkaasti julistavat olevansa valonkantajia tai jotka julistavat sitoutumisensa Valon Hierarkiaan. Tosiasiassa nuo ihmiset edustavat kuitenkin vastakkaisia voimia. Todelliset valonkantajat, joilla on hengellisiä saavutuksia, ovat vaatimattomia. Ja mitä suuremmat ovat henkilön hengelliset saavutukset, sitä vähemmän hän puhuu itsestään, koska hän ymmärtää, että hänen saavutuksensa ovat pienet verrattuna hänen vanhempien veljiensä ja sisartensa Polkuun, Ylösnousseisiin Mestareihin.

On tulossa aika, jolloin hyvät teot on tehtävä salaa, jotta ei petä itseään. Ja olemme valmistaneet opetuslapsiamme tähän ennen inkarnaatiota. Yhteiskunnan tulisi nauttia täysin matalista ja hyödyttömistä malleista, ja sitten jonkin ajan kuluttua heilurin lain mukaan ihmiset jälleen tuntevat vetoa valon ja kauneuden malleihin.

Nyt heiluri on kääntynyt Jumalallisten mallien vastakkaiseen suuntaan. Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää, että se on väliaikainen ilmiö, eivätkä Ylösnousseet Mestarit tule jättämään sinua missään olosuhteissa.

On välttämätöntä selviytyä. Ja tämä vaatii sinun kaikki voimasi.

En tullut kovin iloisen viestin kanssa vuoden lopulla. Olen kuitenkin jättänyt Jumalallisen mahdollisuuden köyden niille, jotka haluavat käyttää sitä lähitulevaisuudessa.

MINÄ OLEN Serapis Bey.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina