Toivon teidän onnistuneesti kestävän kaikki testit

      Kommentit pois päältä artikkelissa Toivon teidän onnistuneesti kestävän kaikki testit


Toivon teidän onnistuneesti kestävän kaikki testit

Lord Maitreya, 31. joulukuuta 2010

MINÄ OLEN Maitreya.

Te, monet teistä, olette odottaneet minua. Ja odotatte jatkossakin minua tulevana Buddhana, jota on ennustettu Maan kansoille.

Minä itse valmistaun ihmiskuntaan tulemistani varten. Koulutan niitä, jotka ovat valmiita astumaan Mysteerien Kouluuni.

Monet teistä ovat saaneet kutsuni. Olen antanut siunaukseni monille ihmisille tämän Lähettilään kautta. Ja timanttisäteeni oli valmis herättämään Jumaluutenne.

Joillakin niistä, jotka päättivät ottaa riskejä ja käydä läpi vihkimyksiä minun johdollani, oli rohkeutta otaa ensimmäiset askeleet.

Mutta sitten kukaan ei mennyt pidemmälle. Testit olivat liian vaikeita ihmisille, jotka ovat nyt inkarnoituneet Maan päälle.

Olen tullut kertomaan teille, että huolimatta kaikista epäilyistämme nykyisen ihmiskunnan kyvystä kehittyä nopeasti Vihkimysten Polulla, jopa me olemme olleet pettyneitä.

Mayan vetovoima, illuusio, osoittautui teille vahvemmaksi kuin Ylösnousseen Valtakunnan kutsu. Emme ole koskaan tehneet niin laajamittaista kokeita, jotta tuhansilla ihmisillä olisi samanaikaisesti mahdollisuus koskettaa iankaikkisia Totuuksia ja juoda Ikuisen Elämän Amritaa suoraan Viestiemme kautta.

Olemme laskeneet väärin. Tämä johtuu siitä, että mitä helpommin tieto on saatavilla, sitä vähemmän nykypäivän sukupolvi arvostaa sitä. Jos toimisimme salaisemmin, kenties kiinnostus olisi suurempi. Olemme kuitenkin saavuttaneet tavoitteemme. Meillä oli tilaisuus katsella kaikkia, jotka koskettivat Viestejämme. Meillä oli tilaisuus tarkkailla reaktioitanne. Ja se, mikä voidaan piilottaa läpäisemättömän hurskauden ja petollisen hymyn taakse, avautui meille hienovaraisella tasolla koko kirkkaudessaan.

Joten, ainakin minä olen tyytyväinen. Teidän seuralliset tavat Mestarien kanssa ja epäkunnioittava harkinta siitä, kuinka paljon se, mitä on kirjoitettu Viesteissä, vastaa tai ei vastaa teidän ideoitanne totuudesta, on kertonut meille enemmän kun, jos olisitte viettäneet suurimman osan elämästänne todellisessa Mysteeri Koulussa.

Ensinnäkin arvostan omistautumista ja vilpittömyyttä sekä myös Uskoa ja Rakkautta, jonka opetuslapseni tuntevat minua kohtaan. Sitten voin kiinnittää heihin huomioni ja hymyni vastauksena heidän väsymättömään työhönsä. Ja tämä hymyni riittää minun todellisille oppilailleni, jotta tosi opetuslapseni voivat olla innostuneita monia vuosia inspiroivasta työstä.

Joten, monia kutsutaan, mutta harvat valitaan. Ja aivan kuten kasvien siemenet, joista vain pieni osa kykenee synnyttämään uuden elämän, vain pieni osa nykypäivän ihmisistä pystyy jatkamaan evoluutiotaan.

Vaa´an toisella puolella on halu täyttää toiveesi ja tyydyttää aistisi, ja vaa´an toisella puolella on Ikuinen Elämä ja mahdollisuus jatkaa evoluutiota.

Useimmat ihmiset valitsevat kangastuksen, samalla kun ohittavat Tosi Lähteen.

Tietenkään tämä ei ole seurausta tästä elämästä. Tuhansien vuosien Kolmannen ja Neljännen Juuri Rotujen aikana olette tehneet valintanne egonne eduksi.

Joten nyt annamme melkein viimeisen mahdollisuuden monien ihmisten sieluille, ainakin katsomaan meidän suuntaamme tarvittavalla kunnioituksella. Mutta, ei…

Annan sinulle synkän Viestin tämän vuoden lopussa. Kuitenkin Karmallisen Neuvoston vakuutuksen mukaan kaikki näyttää todellisuudessa vieläkin pahemmalta.

Ainoa jäljellä oleva toivo ovat ne harvat, jotka ovat inkarnoituneet ja ylläpitävät tasapainoa maailman syntien suhteen.

Lain mukaan yksilön täytyy pysyä fyysisellä tasolla ylläpitääkseen maailman karman tasapainoa.

Kuinka muu ihmiskunta voi auttaa? Mielestäni, kuten aina, on tarpeellista kääntää katseenne Taivasta kohti ja yrittää olla luomatta uutta karmaa.

Edellytysten luomista tulevaisuuden roduille on lykätty. Ensinnäkin on välttämätöntä palauttaa järjestys niiden mielissä, jotka ovat liian harhautuneita illuusioista. Tiedän tulisi ottaa osaa karman kaikkiin hedelmiin, joita loitte.

Illuusio osoittautui olevan vahvempi tässä vaiheessa. Tämä on väliaikainen etu. Mutta tietysti niille, jotka ovat inkarnoituneet nyt, tämä väliaikainen etu voi kestää heidän nykyisen inkarnaationsa loppuun asti.

Jumalan ihme voi ilmentyä, ja illuusio voi kääntyä toisin päin. Tätä varten vain yhden prosentin maailman väestöstä tulisi ohjata pyrkimyksensä Ikuiseen Elämään ja hylätä ympäröivä illuusio.

Sinun tulisi hyväksyä, että tämä on toteuttamiskelpoinen vaatimus. Maapallon väestöstä ei kuitenkaan ole yhtä eikä useampaa tuhatta, jotka voisivat seurata meidän hahmottamaamme Polkua.

On olemassa helppo tie. Se on aina auki; sinun täytyy vain toivoa kävellä sitä pitkin. Ja on kovempi tie; kärsimysten, ongelmien, sairauksien, sotien ja katastrofien polku. Kaikissa astrologisten syklien käännekohdissa suuremmalla jatkuvuudella ihmiskunta valitsee entistä vakavamman tien meidän näkökulmastamme. Ehkä ihmiskunta ei etsi helppoja tietä, ja ne, jotka kestävät kaikki koettelemukset loppuun asti, uskon, pystyvät ylittämään minut saavutustensa määrässä.

Siksi toivon, että kestätte kaikki testit menestyksekkäästi ja voitatte tietämättömyytenne, intohimonne ja halunne niin pian kuin mahdollista!

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina