Tämänpäiväinen puhe tulee selittämää epäonnistumiset Polullasi 

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tämänpäiväinen puhe tulee selittämää epäonnistumiset Polullasi 


Tämänpäiväinen puhe tulee selittämää epäonnistumiset Polullasi 

Rakastettu Kuthumi, 28. joulukuuta 2010

MINÄ OLEN Kuthumi, olen tullut jälleen pitääkseni puheen kanssanne.

Ehkä tulet hyötymään siitä, mitä haluan kertoa sinulle. Ainakin siitä on hyötyä sielusi kehitykselle.

Kuten olemme jo maininneet Viesteissämme useita kertoja, jokaisessa ihmisessä on jotain, joka on todella todellinen aarre. Ja tällä aarteella on kyky kasvaa inkarnaatiosta inkarnaatioon tai kadota ikään kuin sinut ryöstettäisiin. Ja tämä on todellakin täydellinen analogia. Mutta tosiasia on se, että sinä itse ryöstät itsesi.

Ehkä puhun arvoituksia, ja edelliset lauseeni vaativat tulkintaa. Kuten sinun olisi pitänyt ymmärtää edellisistä keskusteluistamme, henkilön sisällä on olemassa kuolematon osa ja on olemassa katoavainen, väliaikainen osa. Ja kaikki, monien inkarnaatioiden säteilevä kokemus on kertynyt kuin aarteina Taivaaseen, syyruumiiseesi (kausaalikehoosi), katoamattomaan osaa sinua.

Kuitenkin, jos inkarnaatiosta inkarnaation jälkeen henkilö tuhlaa Jumalallisen energian, joka tulee kristallilangan kautta, ei Jumalallisiin tekoihin, vaan antaen itselleen elämän nautintoja ja täyttäen egonsa haluja, silloin aarre ei kerry. Itse asiassa sinä ryöstät itseäsi.

Jokaiselle inkarnoituneelle henkilölle annetaan tietty määrä energiaa. Ja sinä hallitset tätä energiaa itse. Joten itse asiassa ei ole mitään Viimeistä Tuomiota kosmisten syklien lopussa. Mutta ihmiset, jotka käyttivät väärin Jumalan antaman energian (Jumalallisesta näkökulmasta), eivät voi jatkaa olemassaoloaan, koska ei ole mitään, mikä voisi kehittyä edelleen.

Se on pää osa Opetuksesta, jonka yritämme välittää ihmisyksilöiden tietoisuuteen.

Joka kerta, kun ihminen lukee Opetuksen rivejä, ihminen ottaa ne huomioon, mutta sitten, seuraavalla hetkellä he kiirehtivät etsimään seuraavaa nautintoa tai täyttämään halua.

Tämä epäjohdonmukaisuus toiminnassa ja unohtaminen saavat meidät toistamaan samat Totuudet monia kertoja. 

Ensi silmäyksellä näyttää siltä, että tekomme on hyödytöntä. Kuitenkin, jos vain yksi henkilö yhtäkkiä herää ja täysin ymmärtää Totuuden yhdenkin keskustelumme aikana, silloin energia Viestiemme välitykseen ei tule menemään hukkaan.

Liikkuessanne pitkin evoluution polkua, illuusiosta tulee lisääntyvässä määrin hienostumeepi, ja monet asiat, jotka eivät tapahtuneet viimeisillä vuosisatoina, ovat nyt alkaneet ilmetä. Kyllä, liikkuessaan Polkua pitkin, meidän opetuslapsemme kohtaavat yhä hienovaraisempia illuusioiden ilmentymiä sekä itsessään että ulkopuolellaan.

Jotkut ihmiset tekevät arvokkaan havainnon siitä, että jopa työskentelemällä Veljeskunnalle ja suorittamalla Veljeskunnan tehtäviä, on mahdollista luoda karmaa.

Monien ihmisten näkökulmasta tämä väite näyttää absurdilta. Mutta ottakaamme ja tutkikaamme tätä perustelua konkreettisessa esimerkissä.

Henkilö on alkanut suorittaa tiettyä työtä Veljeskunnalle: jakaen kirjoja, pitäen luentoja, kääntäen Viestejä muille kielille ja niin edelleen. Ja hän on tehnyt sitä työtä monien vuosien ajan. Näyttää siltä, että tässä tapauksessa Karman Laki tulisi olla tyytyvänen ja henkilön pitäisi saada palkkansa kausaaliruumiinsa kasvuna.

Kuitenkin yli 90 prosentissa tapauksista kausaaliruumiissa ei ole kasvua, ja lisäksi karmaa on luotu.

Luulen, että suurin osa lukijoista ajattelee, että jokin on sekoittanut tekstin, kun he lukevat näitä rivejä.

Tekstissä ei ole mitään vikaa. On vain niin, että jotkut cheloistamme ottavat tiettyjä tehtäviä ja ajattelevat, että he hoitavat noita tehtäviä läpi elämänsä kuin palkkioina ja että tämä on riittävää tyydyttämään Jumalallista Lakia. Kuitenkaan, se ei ole itse työn suorittaminen (edes työ Veljeskunnalle), mutta tämän työn suorittamisen laatu. Sinun on suoritettava Veljeskunnan työ sillä tavalla, että unohdat itsesi ja unohdat kaiken maailmassa, kunnes täytät kaiken parhaalla mahdollisella tavalla. Et voi suorittaa Veljeskunnan työtä samalla mitalla ja suunnitelulla tavalla kuten suorittaisit minkä tahansa muun työn fyysisessä maailmassa, koska ponnistelusi hedelmät tulevat hyvin nopeasti ilmentämään itsensä kuten pilaantunut hedelmä fyysisellä tasolla, jos sinä et ohjaa ponnistelujasi oikein ja jos et ole oikeassa tietoisuuden tilassa. 

Joskus sinulle olisi parempi ettet tekisi Veljeskunnan työtä kuin se, että teet sitä ilman oikeaa tietoisuuden tilaa ja tarvittavaa innostusta.

Ehkä sinun on palattava rukousharjoitukseen ja työskenneltävä itsesi, virheidesi ja psykologisten ongelmiesi kanssa. Voidaksesi tehdä työtä Veljeskunnan hyväksi, sinulla tulisi olla hengellinen perusta edellisissä elämissäsi. Veljeskunnan yhteistyökumppanit, jotka pystyvät tekemään työtä Veljeskunnalle fyysisellä tasolla, tulevat menneisyyden suurista pyhimyksistä. Ja se on melko harvoin, että yhdessä inkarnaatiossa tulisit kykeneväksi rukoilemaan Jumalalta mahdollisuutta tehdä työtä Veljeskunnan hyväksi.

Mitä sinuun tulee, mitä vähäisemmät ovat sinun hengelliset saavutuksesi ja mitä suurempi on sinun egosi, sitä nopeammin tartut Veljeskunnan tehtävien täyttämiseen. Tämän vuoksi ilmestyvät keskinäiset vaatimukset ja tyytymättömyys. Sinun tulisi ymmärtää kehitystasosi. Sinun tulisi tuntea kunnioitusta pienimmästäkin mahdollisuudesta Palvella, jonka Mestarit antavat sinulle.

Olen itse asiassa hämmentynyt siitä, että minun on pakko selittää näin yksinkertaisia totuuksia, jotka ovat hyvin tuttuja Idässä, mutta Länsimaisen ihmisen tietoisuus tuskin kykenee antamaan niille sijaa.

Toivon, että tämänpäiväinen puhe tulee selittämään epäonnistumiset Polullasi ja saa sinut ottamaan oikean paikan jonossa oikeutukseen olla Veljeskunnan yhteistyökumppani.

Me avaamme lyhimmän tien Taivaaseen yhteistyökumppaneillemme, mutta sinun pitäisi olla samaa mieltä, että on välttämätöntä uhrata jotain vastineeksi. Ja tietysti, tämä on egosi, kiintymyksesi, tapasi, suloiset harrastuksesi ja psykologiset ongelmasi, jotka tulevat kaukaisesta menneisyydestäsi.

Olen kuitenkin luonteeltaan optimisti. Ja toivon, että ellei tällä vuosikymmenellä, niin sitten ehkä seuraavalla vuosikymmenellä, meidän Viesteillämme on se vaikutus, johon luotimme.

MINÄ OLEN Kuthumi, aina toivon kanssa.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina