Joitakin Viestien lähetyksen tavoitteista

      Kommentit pois päältä artikkelissa Joitakin Viestien lähetyksen tavoitteista


Joitakin Viestien lähetyksen tavoitteista

Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 16. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja, tulin jälleen luoksesi. Olen iloinen tästä mahdollisuudesta, joka on myönnetty näiden Viestien välittämiseen, ja olen iloinen mahdollisuudesta välittää informaatiota Maapallon ihmiskunnalle.

Ehkä olet huomannut, että tämä on toinen kuukausi, jolloin olemme lähettäneet Viestimme päivittäin tämän Lähettilään kautta. Ja ehkä jotkut teistä ovat ajatelleet, että tämä Viestisykli on jotain ainutlaatuista, jotain tavallisesta poikkeavaa.

Tämä on todella niin. En vieläkään voi täysin paljastaa teille kaikkia tavoitteita, joihin pyrimme työskentelemällä näiden Viestien välittämiseksi fyysiseen maailmaan, mutta voin kertoa teille, että osa näistä tavoitteista on jo jossain määrin saavutettu.

Emme koskaan toimi tavalla saavuttaaksemme vain yhden tietyn tavoiteen. Toiminnallamme on aina moniulotteinen luonne, ja yhdellä ponnistuksella saavutamme toisinaan jopa tusinan tavoitteita fyysisessä maailmassa.

Joten tiedät, että Viestien välittämiseen liittyy energian siirtäminen maailmaasi. Ja voin kertoa teille, että tässä Viestien jaksossa on vapautettu ennennäkemätön määrä Valoa. Ja vaikkakin Suuri Keskus-Aurinko olisi kieltäytynyt antamasta meille energiaa Maa planeetan tasapainottamiseksi, olisimme voineet saavuttaa tietyn tasapaino tason ainoastaan Valon lähettämisen avulla näiden Viestien kautta.

Me valitsimme Viestien lähettämisen ajankohdan, joka sisälsi talvipäivänseisauksen, Joulun pyhät ja Uuden Vuoden. Ja tähän oli myös syy – juuri tänä aikana ihmiskunta tuottaa suurimman määrän karmaa.

Kuluneelle vuodelle oli ominaista myös epämiellyttävä astrologinen tilanne, koska kuunpimennys oli melkein samanaikainen kuin Uuden Vuoden juhla, ja myös seuraava auringonpimennys aloitti aktiivisen vaiheensa Uuden Vuoden lomien aikana. Kaikki tämä lisäsi epäedullista taustaa, ihmiskunnan hillitsemättömälle hauskanpidolle juhlien aikana. 

Juuri tämän vuoksi, Lähettiläämme kautta pyysimme sinua auttamaan planeettaa rukouksilla, ja varoitimme Saneluissamme, ettei kaikki ole hyvin planeetalla. Monet ihmiset eivät pystyneet ottamaan huomioon varoituksiamme. Pystyimme kuitenkin kokonaisuutena saavuttamaan tietyn tasapainon. Ja nyt voin rauhallisesti sanoa, että pystyimme estämään paljon suuremman maanjäristyksen kuin se, joka iski Haitiin. Maanjäristyksen keskuksen oletettiin tapahtuvan paljon tiheämmin asuttulla alueella Läntisellä pallonpuoliskolla.

Näette, että tilanne planeetalla on todellakin hyvin vaikea. Ylösnousseilta Mestareilta vaaditaan jatkuvia ponnisteluja välttääksemme tapahtumien kulun jatkuva paheneminen.

Jos palataan takaisin Viestiemme välittämiseen, on toinen erittäin tärkeä tavoite, joka on käytännössä saavutettu, ja siksi voin puhua siitä. Te olette elämässä ihmiskunnan jakautumisen ajassa. 

Jokainen yksilö tekee valinnan, seuraako Mestareiden osoittamaa Polkua, joka johtaa Ikuiseen Elämään vai valitseeko väliaikaisen maailman ja seuraako tämän väliaikaisen maailman kohtaloa, kun se  on tuhoutunut, aivan kuten aikanaan sivilisaatio lakkasi olemasta Kuussa.

Ehkä olet hämmentynyt siitä, mitä tällä on tekemistä Viestien kanssa. Itse Viesteillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Kyse on asenteestasi Viesteihin. Olemme jo sanoneet sen, ja toistan sen uudestaan: Kaikella maailmassa on luonteeltaan kaksoisluonne. Ja joillekin Viestimme olivat kuin lasillinen viileää vettä autiomaassa, kun taas toiset lukiessaan Viestit käyttivät niistä saamaansa energiaa häpäisemään Lähettilästä ja meitä samanaikaisesti. Ja tällä tavalla näytätte itsenne, teidän sisäisen luontonne.

Suoritit toiminnan, heiiät ajatuksen tai ilmaisit tunteen, joka johti karmaan.

Emme ole minkäänlaisia hirviöitä. Olemme palvelleet Maapallon ihmiskuntaa uskolla ja antaumuksella miljoonien vuosien ajan. Kyllä, tämän Maailmankaikkeuden laki on sellainen, että korkeampi palvelee alempaa. Mutta alemman on toteltava Korkeampaa ja noudatettava Korkeimpien Voimien ohjeita. Jos luotatte inhimilliseen mieleenne, lihalilliseen muskeliinne, sallitte kapinan Jumalaa vastaan, Jumalaa palvelevien Valon voimen Hierarkiaa vastaan, jotka palvelee Jumalaa.

Huomaa, että teette tämän valinnan itse. Kukaan meistä ei pakota sinua palvomaan sokeasti meitä tai vaadi tiettyjä tekoja. Annamme teille vain Opetuksen; me kuvataamme tässä Maailmankaikkeudessa vallitsevia lakeja. Mutta miksi jotkut teistä raivostuvat meidän Viestimme suhteen? Kerron sinulle miksi se tapahtuu: Se johtuu siitä, että olet tehnyt valintasi ja Valo ärsyttää sinua, koska olet valinnut pimeyden.

Haluaisin niiden ihmisten, jotka lukevat Viestejämme, ymmärtävän, että tämä valinta ei tapahtunut vain kerran. Se tehtiin paljon aikaisemmin. Joskus henkilö palvelee voimia, jotka ovat meille vastakkaisia tuhansia vuosia. Kerron teille nyt, että on tullut aika, jolloin Jumalallinen armo ja myötätunto antavat tietä Jumalalliselle oikeudenmukaisuudelle. Tämä koskee vain niitä henkilöitä, jotka ovat todella aktivoinneet  Jumalallisen Oikeuden mekanismin  heidän menneiden ja nykyisten tekojen kautta.

Seuraten veljiäni, jotka ovat varoittaneet teitä siitä, ettei kaikki ei ole hyvin Maassa, voin vain jälleen kerran varoittaa teitä siitä, että monille ihmisille heidän viimeisen valintansa aika lähestyy.

Tämänpäiväinen puheeni voi tuntua sinulle erittäin ankaralta ja jopa julmalta. Mutta ajattelen niitä miljoonia sieluja, jotka tarvitsevat pelastusta ja jotka on pelastettava. He ovat jääneet kiinni karman verkkoihin, ja on käytettävä kaikista äärimmäisimpiä menetelmiä leikataksemme kaikkein sotkeutuneimmat karman solmut ja antaa jokaisen Maapallolla elävän yksilön hengittää vapaasti ja tehdä vapaa valinta.

Haluaisin sanoa, että me täytämme tehtävämme ja teemme kaikki mahdolliset ponnistelut pelastaaksemme niin monia sieluja kuin mahdollista.  

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina