Uusi ajattelu alkaa toimia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi ajattelu alkaa toimia

Uusi ajattelu alkaa toimia

Aluksemme, “Planet Earth”, on alkanut liikkua reitillä New Ageen. Hitaasti, mutta varmasti se saavuttaa nopeutta. Olemme sitoutuneet (TAVOITTELEMAAN) kauniiseen tulevaisuuteen ja me tiedämme kuinka luomme sen. Olemme elämämme kapteeneita! Voimme täyttää unelmamme valoisasta tulevaisuudesta uusilla yksityiskohdilla päivittäin. Ja kuva joka on luotu kasvamassa määrässä olevien samanhenkisten ihmisten avulla, tulee laajenemaan ja kasvamaan voimakkaammaksi joka päivä kunne se asettuu fyysiselle tasolle. Pelkät unelmat eivät kuitenkaan riitä.

Unelman toteuttamiseksi teidän on otettava konkreettisia askeleita kohti sitä fyysisellä tasolla.

Kuinka toimia?
Monissa Viisauden Mestareiden viesteissä sanotaan, että on oikea aika toimia. Mitä meidän pitäisi tehdä, minne meidän pitäisi mennä?
Pyytäkäämme neuvoja Mestari Moryalta, joka kutsuu meitä aina toimintaan.

“Pyydän teitä toteuttamaan todellisia toimia fyysisellä tasolla! Ehkä et oikein ymmärrä mistä toimista puhun. En pyydä teitä kaatamaan valtiossa vallitsevaa hallintoa, enkä tekemään vallankumousta tai pitämään joukkotapaamisia. Pyydän teitä tekemään tavallisia inhimillisiä asioita, joita teette pääasiassa joka tapauksessa. Mutta pyydän teitä tekemään nämä asiat tietoisesti. Harkitse kaikkia tekojasi moraalilain, Jumalallisen lain prisman kautta. Pyydän, että miettisit joka päivä tekojesi seurauksia ja pohdit jokaista tekemääsi askelta.

Ajattele, kuinka voisit helpottaa olemassaolosi materialisella tasolla, jos jokainen liikkesi olisi täysin tässä Maailmankaikkeudessa olevan Jumalallisen Lain mukainen. Et loisi uutta karmaa, ja voisit työskennellä pois nopeasti aikaisemman karmasi tekemällä oikeita valintoja.
Kuinka helppoa se on! Se on nerokkaasti yksinkertaista! ”.
(Rakas El Morya, 23. joulukuuta 2007)

Käy ilmi, ettei tarvitse mennä minnekään. Sinun tarvitsee vain tehdä oikeita valintoja, hallita tekojasi, tunteitasi ja ajatuksiasi päivittäin.
Oh, tämä  on kaikista vaikein osa. Olemme laiskoja ja unohtavaisia. Eräänä päivänä me annamme lupauksen Ylösnousseen Mestarin sanoman innoittamana. Ja seuraavana päivänä olemme jo siirtyneet henkilökohtaisten nautintojen tyydyttämiseen.
Kuitenkin, ilman meitä mitään voi tapahtua! Ainoastaan tietoisuutemme avulla on mahdollista saada aikaan positiivinena muutos, eikä vain henkilökohtaisessa elämässämme, vaan myös emälaivamme “Maa-planeetan” kohtalossa. 

“Avain, jonka annan sinulle tänään, on selkeästi näkyvissä. Päivittäiset valintasi, joita teet,  jokainen tekemäsi valinta ja kaikki tekosi päivän aikana, jos niillä on Jumalallinen luonne, tuottavat juuri sen työn, jonka sinut on kutsuttu täyttämään. Jos mieluummin keskityt illuusioon, nautintoihin ja viihteeseen tai egosi mielihaluihin riippumatta siitä, miten ne ilmaistaan,  silloin otat aseman Jumalaa ja Hänen suunnitelmiaan vastaan.

Jokainen ajatuksesi on tärkeä.
Jokainen tunteesi on tärkeä.
Jokainen tekemäsi toiminta on tärkeää.
Nyt työsi Jumalan hyväksi alkaa.
(Lord Shiva, 22. kesäkuuta 2012)

Avainsana tässä on “Jokainen”. Se tarkoittaa, että kaikki toimintamme, jopa tavallisimmatkin, mukaan lukien reaktiomme erilaisiin tapahtumiin, ja jokainen sana tai ajatus – kaikki kirjataan ja otetaan huomioon tietyssä “säästöpossussa”. Kaikki se, mikä on hyvää ja positiivista talletetaan tähän ”säästöpossuun” ja toimii kohti parempien aikojen saapumista. Kuitenkin, myös negatiivisuus, joka täyttää “säästöpossuasi”, estää tämän. Sinun on ajateltava tätä vastuutasi tietoisesti.

Mitä tehdä, jos sisäiset muutoksemme kohtaavat ulkoisen vastuksen?
Kun olemme tietoisia jokaisesta ajatuksestamme, tuntemuksestamme ja toiminnastamme, alamme huomata tiettyjä muutoksia elämässämme. Aluksi ne saattavat tuntua surullisilta ja jopa traagisilta – sukulaisemme, ystävämme ja kollegamme eivät ymmärrä meitä ja alkavat vastustaa muutoksiamme. Vaikeudet näyttävät satavan päällemme kuin voimakas suihku. Mitä me teemme nyt?

– Oppikaamme voittamaan nämä negatiiviset tilat ja muuttamaan suhtautumistamme tilanteeseen! Optimistinen avustajamme Saint-Germain ehdottaa ratkaisua:

“… sinä tietoisuudessasi pystyt muuttamaan tilanteen. Et tietenkään muuta mitään itsesi ulkopuolella, mutta muutat suhtautumistasi tilanteeseen. Löydät vain jonkin positiivisen hetken tilanteesta ja sitten toisen. Jälkeenpäin siirrät huomiosi hetkeksi johonkin miellyttävään, ja sitten kun palaat takaisin aikaisempaan tilanteeseen, se ei näytä sinusta enää niin pahalta tai toivottomalta. Tilanne on jo muuttunut, koska muutit sitä oikealla asenteellasi. <…>

Yritä aina tarkastella kutakin tilannetta positiiviselta puolelta. On tärkeää valita oikea näkökulma tilanteeseesi. (10. joulukuuta 2009).

Toisinaan, kun meillä on sietämättömän vaikeaa, meidän on tehtävä yksi hyvin yksinkertainen asia, sanoo Mestari Saint-Germain: ”Sinä hetkenä kun kaikki näyttää auttamattomalta ja toivottomalta, sinun täytyy vain muistaa minut. Kuvittele vain kuvaani ja anna itsellesi tilaisuus paeta nykyisestä tilanteesta.
… tämä on juuri se mitä sinun on hallittava. ” (10. joulukuuta 2009).
Voit katsoa (voit ottaa esille ) kuvan Saint-Germainista tai vain kuvitella sitä mielessäsi ja sanoa: “Hyvä Saint-Germain! Auta minua!” Ja apu tullaan antamaan.
Tämä tulee tekemään sen helpommaksi meille olla kräsivällsiisä ja odottaa tätä luonnollista muutosjaksoa – maailma tarvitsee vain aikaa sopeutumiseen.

Ensimmäiset voitot
Jos pysymme uskollisina valitsemallemme suunnalle, huomaamme jonkin ajan kuluttua, että rakkaistamme on tulluy ymmärtäväisempiä, ja vaikka he eivät olisikaan vielä liittyneet meihin, he ovat ainakin lakanneet puuttumasta uuteen elämäntapamme. Ja ystäväpiirimme on muuttunut – meitä kiinnostaa ihmiset, jotka ovat samanlaisia kuin me itse, jotka haluavat elää tietoisemmin. Ja tämä uusi elämäntapa alkaa tuottaa meille iloa!
Mestari Lanello selittää mitä tapahtuu, ja onnittelee meitä voittostamme.

“… Haluan onnitella teitä voittostanne! <…>
Ihmiset, jotka ovat saavuttaneet uuden vaiheen tietoisuudessaan tässä vaiheessa hankittujen ominaisuuksiensa ansiosta, tulevat menestymään paremmin kaikessa toiminnassaan ja kaikissa pyrkimyksissään. Koska se, mikä oli heidän sisässään ja joka vastusti menestyvää työtä aikaisemmin, ei ole nyt olemassa tai se aiheuttaa paljon vähemmän esteitä heidän elämäänsä ja toimintaansa. Ylpeydellänne ja kaikilla epätäydellisyyksillä ei ole enää mitään vaikutusta tekoihinne ja kaikkeen, mitä teette, koska olette pystyneet ylittämään sen itsessänne. Tulet tuntemaan tämän muuttuneen ilmapiirin joukkueissanne. Tulet tuntemaan että on olemassa ihmisiä ja kokonaisia ryhmiä, joiden kanssa tunnet helpoutta ja tyyneyttä. … Tiedät, että samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista Ja se, mikä ei kestä värähtelyäsi, jättää sinut vähitellen. “
(Rakas Lanello, 11. kesäkuuta 2005)

Elämä paranee. Uusia näkökulmia avautuu edessämme. Olkaamme onnellisia siitä!

Elena Ilina,
Tatyana N.Mickushina

“Matka tulevaisuuteen”


Osa 6. Uusi ajattelu alkaa toimia
Edelliset luvut:
Video “Matka tulevaisuuteen”
Osa 6. Uusi ajattelu alkaa toimia

Edelliset luvut:
Osa 1. New Age on saapunut!
Osa 2. Menemme New Ageen arvokkaasti!
Osa 3. Energia virtaa sinne, mihin huomiosi on suunnattu.
Osa 4. Luomme oman tulevaisuutemme
Osa 5. Menossa kohti Unelmaa!