Joka kerta kun tulen, tunnen yhä enemmän luottamusta Maahan

      Kommentit pois päältä artikkelissa Joka kerta kun tulen, tunnen yhä enemmän luottamusta Maahan


Joka kerta kun tulen, tunnen yhä enemmän luottamusta Maahan

Äiti Maria, 21. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Äiti Maria, tulen taas luoksesi. Ruusujen tuoksu seuraa minun vierailuani luoksesi. 

Et huomaa läsnäoloamme lähelläsi tai merkkejä, jotka me väsymättä annamme sinulle. On kuitenkin jotain, mikä tulee ilmeiseksi ja jota on mahdotonta piilottaa edes niiden yksilöiden tietoisuudesta, jotka eivät ole kiinnostuneita minkäänlaisesta uskonnosta, Ylösnousseiden Mestareiden Opetuksesta tai muista uudenaikaisista opetuksista ja liikkeistä. Tämä ilmenee tavallisessa elämässä. Yhtäkkiä nostat päätäsi ja löydät merkin meidän maailmastamme jokapäiväisessä turhamaisuudessasi. Tai huomaat itsesi yhtäkkiä tuntemattomasta paikasta ja yrität muistaa miksi se on sinulle tuttu. Et ole koskaan ollut siellä ennen. Tämä paikka on kuitenkin sinulle tuskallisesti tuttu. Ja alat yhtäkkiä muistaa artikkelia, jonka olet lukenut menneistä inkarnaatioista, ja se antaa sinulle kylmät väreet, koska olet muistanut tämän paikan, ja sinulla on jopa ollut edellisestä elämästäsi  välähdyksiä silmiesi edessä.

Vaikka et usko mihinkään mystiikkaan, toisinaan pelkäät myöntää, että sinulla on ollut yhteys hienompaan maailmaan.

Ymmärrät, rakkaani, kuinka lähellä maailmamme ovat toisiaan. Ja näet, rakkaani, kuinka paljon ne ovat lähestyneet toisiaan viime vuosien aikana.

Tiedätte, että tulen monien ihmisten luo. Se tapahtuu Jumalan äärettömän armon ansiosta. Hän antaa minulle tämän mahdollisuuden, koska Maan ihmiset tarvitsevat jatkuvia merkkejä ja jatkuvaa muistuttamista siitä, että on olemassa toinen maailma, korkeampi, mihin ihmiskunnan parhaiden edustajien sielut pyrkivät.

Heti kun aloitat ajattelemaan maailmaamme, alat varmasti huomata Viestejämme, jotka jätämme sinne ja tänne,  jopa sinun asioidesi joukkoon.

Oletko koskaan yrittänyt puhua enkelien kanssa? Oletko koskaan pyytänyt enkeleitä auttamaan sinua löytämään asioita, jotka olet kadottanut? Yritä olla yhteydessä heihin. Nyt, kuten ei koskaan ennen, on hyvin erityinen aika, ennen Joulua, jolloin ihmeistä tulee todellisempia.

Olen tullut luoksenne tänään ja tuonut teille mielialani, keveyteni ja hellän Rakkauteni, joka täyttää sydämeni.

Ette voi kuvitella kuinka onnellinen olen siitä, että voin vihdoinkin tulla Lähettiläämme kautta Venäjän maahan ja antaa Viestejäni hänen kauttaan.

Ette voi kuvitella, kuinka merkittävä tämä Taivaiden voitto on, tuntea meidän Lähettiläämme tunnistuksenne. Tämä tunnustuksenne on ilmennyt fyysisellä tasolla talona, missä työskennellä ja meditoida; ja hienommalla tasolla tunnistamisenne on tuonnut Jumalallisen tilaisuuden, jonka olemme saaneet Venäjälle ja työlle Venäjän maassa.

Kaikki käyttämäsi ponnistelut eivät koskaan katoa.  Kuvittele enkeleitä, jotka keräävät jokaisen Rakkautesi ja Kiitollisuutesi energia hiukkasen, jonka lähetät Taivaisiin. He keräävät kokonaisia energiavarastojasi vuoden loppuun mennessä, ja vuoden lopussa pidetyssä vuosittaisessa istunnossa, joka on jo alkanut,  Karmallisella Neuvostolla on mahdollisuus ohjata energiaasi ja antaa uusia armolahjoja ja uusia mahdollisuuksia Maan ihmiskunnalle.

Olen tullut tänään luoksenne kiittämään teitä tämän vuoden työstä. Olen erityisen kiitollinen niille sieluille, joka on väsymättä lukeneet Rosereita koko vuoden; ja kiitän kaikkia teitä, koska minulla on tilaisuus käyttää saamani Rakkauden energia auttaakseni Maan ihmiskuntaa.

Pyydä minulta apua rukouksissasi. Minulla on mahdollisuus auttaa sinua. Teen sen mielelläni, kun karmasi sallii avun antamisen. Erityisen vakavissa tapauksissa tarvitaan kuitenkin lisäenergiaa. Olen erittäin iloinen, että rukouksesi, jotka olet lähettänyt minulle Armon Tunnin aikana 8. joulukuuta, ovat antaneet minulle mahdollisuuden auttaa monia sieluja.

Kiitän sinua.

Nyt, vuoden lopulla, kaikki rukouksiesu energia ja kaikki Rakkautesi energia, jonka lähetät Äiti Maalle ja meille, Ylösnousseille Mestareille, tullaan käyttämään uusiin armolahjoihin, tehtävämme  kehittämiseen Maassa,  Karmallisen Neuvoston päätöksen mukaan. Toivomme, että  teidän paunne  ja Lähettiläämme avulla onnistumme luomaan uuden Valon keskittymän  ja levittämään tämän  keskittymän vaikutuksen ympäri  koko Maa planeettaa.

Olen tullut tänä pimeänä ajanjaksona läntiselle  pallon puoliskolle. Toivon silti, että kun kevät väistämättä tulee tämän pimeän vuoden ajan jälkeen, tulee myös ihmisen tietoisuuden kevät; ja ovi, jonka kautta Taivaiden Valo tunkeutuu jokaisen teidän maailmaanne, aukaiseen jokaisen ihmisen sydämen, joka on inkarnoitunut Maan päälle tässa vaikeassa ajassa.

Toivon sitä; ja joka kerta kun tulen, tunnen enemmän luottamusta Maahan, koska Rakkautenne ja omistautumisenne sallivat  minun olla läsnä ja antaa konkreettista apua teidän keskuudessanne. O, minulle ei ole suurempaa iloa kuin antaa apua niille, jotka sitä tarvitsevat, kun pystyn niin tekemään.

Älkää säästäkö  rukouksienne energiaa ja Rakkauttanne , jonka lähetätte kaikelle ympärillänne olevaan. Jokainen lähettämänne energian partikkeli tallennetaan huolellisesti, ja se käytetään Maa planeetan evoluutioiden hyväksi.

Nyt on tullut meille aika erota. Toivon kuitenkin, että saan tulla tapaamaan teitä uudestaan ja uudestaan Tatyanan kautta. Monet Mestarit haluavat myös tulla yhteyteen kanssanne meidän Lähettiläämme sydämen kautta ja antaa teille heidän ohjeensa, energiansa ja heidän Rakkautensa!

Monet Ylösnousseet Mestarit tarvitsevat yhteyttä Maan ihmiskunnan kanssa. Tämän yhteyden ansiosta Ylösnousseet Mestarit ovat menestyneempia täyttäessään tehtäviä, jotka on suoritettava Maassa lähitulevaisuudessa.

Olen lähdössä  ja sanon hyvästit,  lähetän teille kaiken sydämeni Rakkauden.

Teidän Äitinne Maria, Rakkaudella teitä kohtaan.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina