Tulin tänään muistuttamaan sinua siitä, että olen aina kanssasi niin kuin rakastava ja huolehtiva Äiti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulin tänään muistuttamaan sinua siitä, että olen aina kanssasi niin kuin rakastava ja huolehtiva Äiti


Tulin tänään muistuttamaan sinua siitä, että olen aina kanssasi niin kuin rakastava ja huolehtiva Äiti

Äiti Maria, 8. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN Äiti Maria, tulen luoksesi tänä päivänä Tatyanan kautta.

Olen tullut muistuttamaan teitä jälleen kerran mahdollisuudesta, joka teille on annettu joka vuosi. 

Toistan teille, että joka vuosi 8. joulukuuta klo 12–13. paikallista aikaa, voit omistaa aikaa kommunikoidaksenne kanssani. Hyväksyn kaikki Rakkautenne ja kiitollisuutenne osoitukset. Tulen olemaan kanssanne koko tämän Armon Tunnin.

Voit kommunikoida kanssani ja nähdä minut.

Olisi ikään kuin olisin vieressäsi. Käytän antamaasi energiaa ilmaistakseni läsnäoloni kaikkialla Maassa samanaikaisesti. Mitä puhtaampi pyrkimyksesi on, sitä vahvempi läsnäoloni tulee olemaan vierelläsi. Ja näin pystymme nostamaan fyysisen tason värähtelyjä joka vuosi.

Jumala puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden pyytää minua manifestoimaan toiveitasi, jotka koskevat sinua tai sukulaisiasi.

Voit pyytää kaikkien toiveidesi täyttymistä, jopa niiden, jotka näyttävät olevan mahdottomia toteuttaa. Hyväksyn kaikki toiveesi sydämessäni ja pyydän Jumalaa hyväksymään sinun pyyntösi.

Riippumatta siitä, mihin uskontoon kuulutte, te kaikki olette lapsiani. Ja minä huolehdin teistä ja yritän tyydyttää tarpeitanne ja täyttää vaatimuksenne.

Sinun täytyy ainoastaan säästää minulle yksi tunti ajastasi vuodessa.

Voit kuunnella tai laulaa minulle omistettuja lauluja; voit lukea Rosereita ja minulle omistettuja rukouksia.

Minulle osoitettu sydämesi impulssi saa minut kuulemaan sinut, ja pyrin kaikin tavoin toteuttamaan pyyntösi. Antamasi rukouksen ja Rakkauden energia ei aina ole riittävä toteuttamaan pyyntöjäsi.

Siksi olen erittäin kiitollinen, jos voi ajatella minua useammin ja lähettää minulle Rakkautesi ja rukouksesi energiaa.

Kun vaikea tilanne tapahtuu elämässäsi, se on merkki siitä, että et ole kääntynyt minun puoleeni pitkään aikaan, enkä pystynyt ratkaisemaan tilannetta ja ohjaamaan sen etenemistä helpoimmalla tavalla.

Muista aina, että Jumala ei halua rangaista sinua. Hän haluaa sinun seurata Rakkauden Polkua. Jos teet huonoja asioita, kuten pienet lapset, älä unohda katua niitä vilpittömästi ja pyytää minulta apua, jotta tekemäsi virheet eivät aiheuta vakavaa rangaistusta, koska Laki vaatii, että kaikki teot ja niiden energian on  palattava sinulle. Silloin kykenet näkemään omat virheesi ja ryhtymään toimenpiteisiin korjataksesi ne.

Riippumatta siitä kuinka monta kertaa teet virheitä, on tärkeää, että yrität jatkuvasti pyrkiä oikeudenmukaisuuteen ja korjaat tekemäsi virheet.

Ihmisen tietoisuutesi avulla et voi arvioida, missä määrin tekemäsi asiat ovat huonoja tai hyviä Jumalan silmissä; siksi kysy Taivailta apua useammin. Pyydä sovitusta virheistäsi.

Joskus henkilö tekee kauhistuttavan teon yhteiskunnan silmissä; Jumalan silmissä tämä teko ei ole kuitenkaan synti, koska Jumala käyttää henkilöä työkaluna, jotta joku voi sovittaa karmansa.

Siksi sanotaan, että älä tuomitse. Älä tuomitse, eikä sinua tulla tuomitsemaan. 

Sinun ei kuitenkaan koskaan pidä suvaita niiden henkilöiden toimia, jotka ovat unohtaneet itsensä näytelmään ja jotka ovat tehneet sopimattomia tekoja olettaen, että Jumala tulee antamaan heille kaiken anteeksi.

Jumala on täydellisen armollinen ja kärsivällinen, mutta kun yksilö ei halua oppia läksyjään omasta käytöksestään, silloin hän luo itselleen erittäin vaikean tilanteen. Sen mukaan, missä määrin ihminen voi olla nöyrä kyseisissä olosuhteissa, joihin hän on saattanut itsensä, Jumala tuomitsee henkilön vilpittömyyden ja katumuksen mukaan.

Muista, että joka kerta kun kohtaat elämässäsi raskaan ja epäreilun tilanteen omasta näkökulmastasi, 100 prosentissa tapauksista sinä yksin olit syy tämän tilanteen luomiseen, väärien valintojesi ja huonojen tekojesi vuoksi.

Kaikki elämässäsi määräytyvät aiempien valintojensi ja tekojesi kautta. 

Kohtalossasi ei kuitenkaan ole mitään ennalta määrättyä, koska joskus yksi oikein valintasi ja oikeamielinen teko sovittaa monien virheiden karman, myös kaikkein kauheimpien tekojen, jotka olet tehnyt menneisyydessä.

Tulin tänään muistuttamaan sinua siitä, että olen aina kanssasi kuin rakastava ja huolehtiva Äiti.

Rakastan kaikkia teitä, lminun lapseni ja välitän teistä.

Elä Rauhassa ja Rakkaudessa.

MINÄ OLEN Äiti Maria.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina