Viesti opetuslapsilleni

      Kommentit pois päältä artikkelissa Viesti opetuslapsilleni


Viesti opetuslapsilleni

Rakastettu El Morya, 23. joulukuuta 2007

MINÄ OLEN El Morya, olen tullut luoksenne antamaan seuraavan Viestin. Määrätyn Viestin tärkeysaste teille, jotka olette inkarnoituneet Maan päälle, on subjektiivinen. Ollessanne ihmisen tietoisuuden tasolla, ette voi arvioida tapahtuvan ilmiön merkitystä, ettekä sen merkitystä ihmiskunnan jatkokehitykselle.

Siksi, sääntönä on, emme yleensä vaadi teitä tekemään välittömiä ja kiireisiä päätöksiä emmekä välittömiä toimia.

Ollakseni täysin rehellinen, sillä työllä, jota teemme jatkuvasti Maan ihmiskunnan kanssa, voisi olla paljon paremmat tulokset, koska meidän tekemämme ponnistelut ylittävät joskus kaikki työlle kohdennetut kosmiset varannot. Ymmärrämme selvästi, että teidän on erittäin vaikeaa katsoa hieman korkeammalta, kuin mikä on rutiininne ja kiireenne, joita teillä päivittäin on. Siksi me väsymättä tulemme ja annamme Viestejä, jotka eivät osoita paljon uutuutta, mutta ne sallivat teidän ravistaa asioita, ja joskus jokin lause tai ilmaus Viestissämme saa teidät heräämään, jotta pystytte suorittamaan niitä tekoja fyysisessä tasossa, jotka ovat välttämättömiä ja joita pyydämme teitä jatkuvasti suorittamaan.

Joten pyydän teitä joka kerta, suurella kärsivällisyydellä ja peräänantamattomuudella, aloittamaan toimimaan, ei vain lukemaan Saneluja,  rukouksia, Rosereita tai decree-lauseita. Pyydän teitä toteuttamaan todellisia toimia fyysisellä tasolla! Ehkä et aivan ymmärrä millaisista teoista puhun. En pyydä teitä kaatamaan hallituksia, jossa hallitsevat valtioissa missä asutte , eikä tekemään vallankumousta tai pitämään joukkokokousta. Pyydän teitä tekemään tavallisia ihmisten asioita, joita teette pääosin muutenkin. Mutta pyydän teitä tekemään näitä asioita tietoisesti. Miettikää kaikkia toimianne tämän Universumin olemassa olevan moraalisen Lain, Jumalallisen Lain prisman kautta. Pyydän, että mietitte joka päivä toimintojenne seurauksia ja pohditte jokaista askeltanne joita otatte.

Ajattelkaa, kuinka voisitte helpottaa olemassaoloanne asioissa, jos jokainen teidän liikkeenne olisi täysin tässä Universumissa voimassa olevan Jumalallisen Lain mukainen. Ette loisi uutta karmaa, ja voisitte nopeasti työskennellä pois aikaisemman karmanne tekemällä oikeita valintoja. 

Kuinka helppoa se on! Se on nerokkaan yksinkertaista! Me tulemme ja kerromme jatkuvasti samoista asioista. Mutta miksi, miksi ette kuule meitä ?!

Miksi luette Viestejämme ja viisi minuuttia myöhemmin unohdatte lukemanne kokonaan ?! Miksi et voi jopa yhden päivän aikana pysyä oikeiden mielenkuvien vaikutuksien alaisuudessa, joita lähetämme teille?

Oi Jumala, joskus on sietämättömän vaikeaa työskennellä ruumiillistuneen ihmiskunnan kanssa! Olen kuitenkin luonteeltani optimistinen ja olen varma, että sadassa Sanelussani tai tuhannessa Sanelussani  saan vihdoin muutaman sadan omistautuneen opetuslapsen, jotka osaavat kuunnella herkästi ohjeitani ja seurata opetuksiani. Uskokaa minua; Näen paljon paremmin Ylösnousseesta tietoisuudestani mitä sinun tulisi tehdä ja kuinka sinun tulisi käyttäytyä.

Maan tilanne on liikkumassa parempaan suuntaan. Se ei ole niin surullinen kuin muutama vuosi sitten, mutta haluaisimme saada nopeampaa tietoisuutenne kehitystä. Kohtuullinen ratkaisu löydettiin, ja sen ansiosta kehityksenne vauhti tulee kiihtymään. Pidämme huolta siitä, että energian jakautumisprosessista tulee yhä  tasaisempi Maan pinnalla, jotta Maa voi selviytyä eikä tulla kohteeksi tuhoisille katastrofeille. Oppimme myös kuinka paikallistaa ihmisten kaupungeissa esiintyvien negatiivisten energioiden klusterit. Jos ennen tällaiset muodostelmat vaelsivat Maan pinnalla synnyttäen odottamattomia muutoksia syrjäisissä paikoissa, nyt kaikki negatiivinen karma paikallistuu sen luomisen lähteeseen, ja  ihmiset kokemuksina voivat arvioida, mitä epämiellyttäviä asioita he itse loivat.

Siten teidän mielentilojenne kautta työstätte nopeammin pois sen mitä olette luonneet.  Ja tässä ei ole vielä kaikki! Aloimme ajatella sellaisten siirtokuntien perustamista maailmaan, jotka tulevat olemaan vapaita massatietoisuuden vaikutuksista.  Olosuhteet tulevalle ihmisten sivilisaation kehitykselle voidaan luoda tällaisissa siirtokunnissa. Kaikki, joka eivät halua kehittyä täytyy viime kädessä tulla eristetyksi  ja lopulta tulla leikattavaksi pois kuin kuiva oksa, joka löytyy puutarhatöitä tehtäessä. Kaikki, mikä voi kasvaa ja tuottaa hedelmää, täytyy  uudelleen istuttaa tuoreeseen, hedelmälliseen maaperään ja kukkia Maapallon evoluution hyväksi.

Sellaiset ovat suunnitelmamme, ja jaan nämä suunnitelmat kanssanne siinä toivossa, että on ihmisiä, jotka lähestyvät minua kirjoittamalla henkilökohtaisesti ja pyytävät minua olemaan vastuussa heidän toimistaan Maapallon fyysisen tason muuttamisessa.

Minun on kuitenkin rauhoitettava teitä heti. Olen erittäin tiukka ja vaativa Mestari. Minun oppilaani kykenevät tuottamaan monia ihmeitä fyysisellä tasolla, mutta vaadin heiltä täydellistä ja ehdotonta omistautumista, pyrkimystä ja kurinalaisuutta vastineeksi. Niille, joita korkeat vaatimukseni eivät hämmennä, sanon: Tervetuloa minun luokkahuoneisiini hienovaraisella tasolla, retreettiini, missä voin tavata sinut ja ohjata kehitystäsi.

Niin pian kun ymmärrän, että olet melko valmis työskentelemään kanssani, annan sinulle fyysisessä tasossa tehtävän, joka sinun on toteutettava. Pääsääntöisesti, monet opetuslapsistani poistetaan jatkosta heti, kun he saavat minulta erityisen tehtävän.

He ovat enemmän huolissaan siitä, mitä he saavat vastineeksi. Kun selitän heille, että he ovat jo saaneet kaiken mahdollisen, mikä on mahdollisuus palvella Suurta Valkoista Veljeskuntaa, tämä vastaus johtaa hämmennykseen ja he lähtevät vaeltamaan illuusioon etsimään lisää palkintoja, mainetta  rahaa ja muita heidän silmissään arvokkaampia asioita.

Tiedän, että Viestini ei ole selkeä monille. Minun aikomukseni ei kuitenkaan ole, että miljoonat ymmärtävät, paremminkin, muutama sata uskollista oppilasta riittää minulle, ja me muutamme maailmaa muutamassa vuosikymmenessä.

Joten ne, joita vaatimukseni eivät hämmennä,  tervetuloa ja tulkaa oppilaikseni.

Kuulen jokaisen vilpittömän vetoomuksen, jonka sanotte sydämessänne. Jos ette kuule vastausta, se johtuu vain siitä, ette ole tarkkaavaisia ja liian harhautuneita illuusioonne.

Olen tullut luoksenne tänään antamaan teille luotettavia ohjeita kehitykseenne.

MINÄ OLEN El Morya Khan.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina