KARMALLISEN NEUVOSTON JÄSENET

      Kommentit pois päältä artikkelissa KARMALLISEN NEUVOSTON JÄSENET


“MINÄ OLEN SUURI JUMALALLINEN OHJAAJA, tunnette  minut Karmallisen Neuvoston jäsenenä ja Saint-Germainin Opettajana. … ….En aina yleensä pyri tulemaan julkisuuteen, ja tavallisesti annan ohjausta yhteiskunnan henkiseen kehitykseen ikäänkuin näyttämön takaa…”
Suuri Jumalallinen Ohjaaja
Jouluu 30, 2010
“MINÄ OLEN Karmallisen Neuvoston jäsen ja olen tullut luoksenne tietyllä tarkoituksella huhtikuun 23:n päivän aattona .<…>… älä unohda, että jokaisen kuukauden 23 pv:nä sinulla on mahdollisuus muuntaa sinun seuraavan kuukauden karmaa…” 
Vapauden Jumalatar
Huhtikuu 22, 2005“Älkää ajatelko, että asenteenne työhön, ihmisiin, kasveihin tai eläimiä kohtaan jää huomioimatta,  jos ei ole ketään todistamassa hyvistä teoista tai toiminnasta. Kaikki on kirjoitettu muistiin Akaasisiin Muistikirjoihin (Akashic Records): jokainen toiminta, ajatus, tunne ja teko, sekä negatiivinen että positiivinen. Ajattele sitä ja kulje elämässäsi huolellisesti jättämättä jälkeesi mitään astraalisia tai mentaalisia roskia…Olkoon niin, että edistymistänne elämän kautta seuraa mukananne ainoastaan Rakkaus ja ruusujen tuoksu!…”
Rakastettu Nada
Joulukuu 17, 2009

“Karman Laki ja Re-inkarnaation Laki  ovat kaksi kaikista tärkeintä lakia, joita täytyy opiskella teidän koulutus-instituutioissanne rinta rinnan fysiikan, matematiikan ja kemian kanssa. Uskokaa minua; näiden lakisen oppimisen hyöty tulee olemaan suurempi kuin Newtonin tai Pascal lakien oppiminen…”
Beloved Cyclopea
Heinäkuu 11, 2006

“MINÄ OLEN Pallas Athena, tullen luokenne tämän Lähettilään kautta. 
Tunnetteko minua? MINÄ OLEN Totuuden Jumalatar, ja MINÄ OLEN myös Karmallisen Neuvoston jäsen…
Olen tullut luoksenne tänään antaakseni teille tiettyä tietoa Karman manifestoitumisesta teidän fyysisessä maailmassa…”
Rakastettu Pallas Athena
Huhtikuu 17, 2005
“MINÄ OLEN Portia… …kun sinä kirjoitat kirjeesi Karmalliselle Neuvostolle ja pyydät joidenkin toivetteesi täyttymistä, mina otan vaa´an ja minä asetan sinun toiveesi saada jokin tilaisuus yhdelle puolelle vaakaa ja asetan  karmasi, joka on esteenä tämän tilaisuuden realisoitumiselle, toisella puolella vaakaa. Ja sinä joka saat sen, mitä pyydät tai sinä et.”
Rakastettu Portia
Kesäkuu 18, 2010“MINÄ OLEN Quan Yin. Olen tullut luoksenne tänään koska haluan puhua. Minun puheeni koskettaa asiaa, joka on oleellinen sinulle.
…Olen tullut luoksenne tänään Karmallisen Neuvoton jäsenenä. Tänään minun täytyy informoida eräästä tärkeästä asiasta…”
Quan Yin
Joulukuu 23, 2009


“MINÄ OLEN Vairochana, tulen tämän Lähettilään kautta..MINÄ OLEN yksi Salaisen Säteen Buddhista, ja kuulun Viiden Dhyani Buddhan Mandalaan.
Olen myös Karmallisen Neuvoston jäsen…”
Rakastettu Vairochana
Huhtikuu 16, 2005