Julistus menestyksestä!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Julistus menestyksestä!


Julistus menestyksestä!

Sanat Kumara, 20. marraskuuta 2007

MINÄ OLEN Sanat Kumara, joka on tullut taas luoksesi pitkän tauon jälkeen. Tämän tauon aiheutti se, että emme ole pystyneet toimimaan Lähettiläämme kautta. Ja ymmärrät miksi. Hänen täytyi alistua tahtoomme ja rakentaa Ashram, talo fyysisessä tasossa. Tämä talo on vihdoinkin rakennettu uskomatomalla työllä!

Saattaa vaikuttaa siltä, että talon rakentaminen ei liity Suuren Valkoisen Veljeskunnan tai Lähettilään tehtävään. Kuitenkin, jotta voisimme materialisoida tulevaisuuden suunnitelmamme, meidän tarvitsi kuitenkin luoda tämä Valon syrjäinen keskittymä fyysisessä tasossa.

Tiedätte, että huolimatta siitä, että monet meistä epäilivät sen toteuttamista, asetettu tehtävä tehtiin, kuten sanoin, uskomattomilla ponnisteluilla. Ja nämä pyrkimykset on toteutettu kokonaan fyysisellä tasolla. Edellytysten mukaisesti meillä ei ollut mahdollisuutta puuttua asiaan. Odotimme kärsivällisesti nähdäksesi, millä tavalla tämä tulisi päättymään.

Olen iloinen, että kaikki tämä on ohi, ja talvi koti Lähettiläällemme  on olemassa fyysisellä tasolla.

Meidän on aina sovellettava uskomattomia pyrkimyksiä liikuttaa hidsta ainetta. Ja jos voisimme osallistua rakentamiseen, kaikki toteutuisi paljon vähemmällä vaivalla. Kuten totesin, olosuhteet olivat sellaiset, että inkarnoituneiden ihmisten piti osoittaa uskonsa laajuus. Ja  oli eri ihmisiin liittyviä tilanteita. Monet olivat menettäneet uskonsa ja toivonsa, ja monet alkoivat epäillä.

Kuitenkin, kiitos muiden ihmisten, he selvisivät koettelemuksista ja pystyivät tarjoamaan täysin konkreettista apua Lähettiläällemme missä tahansa muodossa: rahaenergiana, rakkauden ja kiitollisuuden voimana sekä rukoustukena.

Me seisoimme syrjässä ja odotimme kokeen loppua.

No, nyt on meidän vuoromme aloittaa toiminta. Olen varma, että pian iloitsette muutoksista, jotka tulevat tapahtumaan.

Älä kiirehdi hinnalla millä hyvänsä ja pudota kaikkea ja lähde maahan ja alueelle, jossa Lähettiläämme asuu. Siunaukset vaikuttavat pian asioiden tilanteisiin ympäri maailmaa.

Tunnette muutokset missä tahansa maapallon paikalla riippumatta siitä missä olette. Olen iloinen siitä, että meidän pieni sopimus hyväksyttiin ja  suoritettiin teidän puoleltanne kunnialla.

Nyt on meidän vuoromme, Maan hienovaraisessa tasossa sijaitsevien legioonien vuoro. Ette edes tiedä tulevien mahdollisuuksien tasoa, ja jopa ihmeellisimmissä unissanne ette ole koskaan edes ajatellut tulevaa. En aio paljastaa teille tänään suunnitelmiemme kaikkia yksityiskohtia, etenkään Venäjää varten, koska maan on vihdoinkin aloitettava hyödyntää potentiaaliaan ja sen on osoitettava maailmalle kykynsä seurata uutta polkua, henkisen edistymisen polkua ja henkinen kehityksen polkua. Olemme iloisia voidessamme tarjota teille uuden tilaisuuden, ilmoittaa siitä ja julistaa sen tuloa! Se vie vähän aikaa, ja toivomme tapaavani teidät uudestaan ​​ja antaa teille kaiken, mitä tarvitsette: tukemme, energiamme, energiapotentiaalimme ja meidän  Opetuksemme. Tulen taas luoksenne oikeaan aikaan. Ja toivon, että monet meistä, Ylösnousseet Mestarit, myös hyödyntävät hiljattain avautunutta tilaisuutta ja tulevat tapaamaan teitä Lähettiläämme sydämen kautta. Olin iloinen voidessani tavata teidät tänään.

Rakkaudella, MINÄ OLEN Sanat Kumara.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina