Sanelujen kesäsyklin viimeinen Viesti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sanelujen kesäsyklin viimeinen Viesti


Sanelujen kesäsyklin viimeinen Viesti

Rakastettu El Morya, 10. heinäkuuta 2007

MINÄ OLEN El Morya, joka on tullut luoksenne tänä päivänä.

Olen tullut ilmoittamaan teille, että Sanelujen kesäsykli, jonka olemme antaneet Lähettiläämme kautta, on ohi. Minulla on tänään kunnia antaa teille tämän syklin viimeinen Sanelu.

Kuten aina, olemme surullisia lopettamaan yhteistyötämme kanssanne. Meistä tulee läheisempiä toisillemme Viestiemme jaksojen aikana. Me näemme kuinka monet ihmiset käyvät Internetissä päivittäin pampailevalla sydämellä lukeakseen Viestejämme. Meidän yhteytemme ihme jatkuu kaikkien Viestien lähettämiseen varattujen päivien ajan.

Tänään, viimeisessä Viestissä, haluaisin jälleen kerran huomauttaa sen tapahtuman merkitystä, että olemme onnistuneet jatkamaan annettua armolahjaa. Suuressa Keskus-Auringossa on päätetty, että on tarpeellista jatkaa työtämme tämän Lähettilään kautta. Olen iloinen, ja Taivaat ovat iloisia siitä, että tätä mahdollisuutta on jatkettu.

Nyt, tulevan työmme aikana, haluaisimme tulla vielä lähemmäksi teitä. Kun olemme kaukana, tietoisuutenne ei voi täysin ymmärtää meidän olemassaoloamme ja läsnäoloamme. Siksi meidän tehtävämme on tulla lähemmäksi teitä, ja teidän tehtävänne on tulla lähemmäksi meitä nostamalla tietoisuutenne tasoa, ja sitten meille tulee mahdolliseksi suorittaa työtä fyysisellä tasolla yhdessä.

Tuntematonta pelätään. Mikä on epäselvää, aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta. Tehtävämme on tehdä viestinnästä tavallista maailmojemme välillä.

Toivomme, että meidän viestinnässämme ei ole ollut uskonnon tai dogman sävyjä. On aika laittaa kanssakäymisemme meidän kanssamme, ihmiskunnan Mestarien kanssa, uudelle yhteistyö- ja keskinäisen avun annon  perustalle. Emme tule luoksenne tuhlaamaan aikaanne Viestiemme lukemiseen. Tulemme luoksenne inspiroidaksemme teitä tekemään työtä fyysisellä tasolla.

Kaikki tavallinen työnne tulisi asettaa uudelle perustalle ja tehdä Jumalallisten periaatteiden mukaisesti.

Ei ole tarpeen tehdä mitään epätavallista; ei tulisi pelätä, että joudut toisen kultin vaikutuksen alaisuuteen. Ero lahkon ja todellisen Opetuksen välillä on se, että kultti luo yksinoikeuden seuraajilleen. Ei ole olemassa mitään yksinoikeutta. Kuka tahansa voi tulla Ylösnousseiden Mestarien Opetuksien seuraajaksi. Tehdäksesi niin, sinun on vain suoritettava elämässäsi ne Jumalalliset periaatteet ja moraaliset käyttäytymismallit, joita me sinulle opetamme.

Sinun tarvitsee nostaa painopiste jokapäiväisessä elämässäsi ja tehtävä kaikki uudesta näkökulmasta – palvelun näkökulmasta Yhteiseen Hyvään, Mestareiden työhön ja Maa planeetan evoluutioon.

Ei ole mitään, mitä haluaisimme piilottaa sinulta. Saamasi tietojen rajoitus liittyy yksinomaan tietoisuutesi rajoittuneeseen luonteeseen ja meidän Lähettiläämme tietoisuuden rajoitettuneeseen luonteeseen. Asetatte tämän rajoituksen itsellenne, koska ette yritä muuttaa itseänne, tietoisuuttanne ja sen jälkeen muuttaa elämäänne asettamalla oikeat prioriteetit elämässä ja toimimalla sen Opetuksen mukaan, jonka me annamme teille.

Me tulemme, että voitte jatkuvasti tarkistaa värähtelynne ja sydämenne kompassia suhteessa suuntautumispisteisiin, jotka asettamme teille.

Jos luette huolellisesti kaikki Sanelut ensimmäisestä Viestistä, jonka annoimme Lähettiläällemme 4. maaliskuuta 2005, nykyiseen Saneluun saakka; jos luette kaikki nämä Sanelut yhdellä tarkoituksella – ymmärtääksenne mitä teidän pitäisi tehdä elämässänne nyt, saatte vastaukset kaikkiin kysymyksiinne. Kaikki, mitä tarvitsette, annetaan teille. Nyt on teidän vuoronne. Näyttäkää meille, että olette oppineet meidän Opetuksemme. Näyttäkää meille, mitä pystytte tekemään fyysisessä tasossa meidän Opetuksiemme ohjaamina.

Jokainen fyysisen tason teko, jonka suoritatte onnistuneesti periaatteidemme perusteella, antaa meille mahdollisuuden laajentaa tämän armolahjan vaikutusta.

Siksi miettikää kuinka voitte tehdä työtämme yhteistyössä. Jos tarvitset apuamme, kirjoita meille kirjeitä. Jos tarvitset neuvojamme, vetoa meihin ja tulet saamaan neuvoja sydämessäsi.

Emme ole koskaan hitaita antamaan apuamme. Koko kysymys on, pystyttekö ylläpitämään meidän energiaamme, jonka annamme teille täyttääksesi työn fyysisellä tasolla.

Joka kerta kun joku teistä on valmis ottamaan vastuun ja suorittamaan työtämme fyysisellä tasolla, me annamme siunauksemme, apumme ja energiamme. Aloitat työn voimakkaasti. Kuitenkin, kun vain muutamia kuukausia kuluu ja päättäväisyytesi ja halu työskennellä Jumalan hyväksi katoavat. Löydät tuhansia tekosyitä ja tuhansia syitä, jotka saavat sinut luopumaan työstämme ja palaamaan päättääksesi ne projektit, jotka, kuten sinusta tuntuu, ovat tärkeämpiä ja kannattavampia, antavat sinulle jotain henkilökohtaisesti.

Minä varoitan sinua – ennen kuin otat vastuun suorittaa työtä Mestareille, pyydän, arvioi kaikkea tuhat kertaa. Tämä johtuu siitä, että kun annamme sinulle energiaa, ja jos käytät antamaamme energiaa väärin, jos ohjaat sitä omien projektiesi toteuttamiseen, niin kaikki energia, jota käytät sopimattomasti, katsotaan täyttämättömien velvollisuuksien karmaksi Jumalan ja Mestarien edessä, eli toisin sanoen, petoksen karmaksi. Tiedätte, että tämäntyyppinen karma on vaikein karma työstää pois, ja siihen liittyy suuria vaikeuksia ei vain tässä elämässä, mutta myös useissa tulevissa elämissä.

Jos kuitenkin teet työmme epäitsekkäästi, koko sydämestäsi, silloin ansaitset valtavasti hyvää karmaa, jonka avulla voit suorittaa tehtävämme entistä suuremmalla menestyksellä tulevaisuudessa.

Jumala ei halua sinun olevan köyhä tai kamppailevan taloudellisesti. Jos teet oikeita valintoja ja käytät pyrkimyksiä oikeaan suuntaan, niin runsaus tulee elämääsi. Sinun on opittava kuinka oikein käyttämään ja kuluttaa Jumalallista energiaa; ja jos onnistut löytämään tasapainon henkilökohtaisten projektiesi viisaan toteuttamisen ja Mestareille suorittaman työn välillä, silloin et tule koskaan tunnemaan energian, mukaan lukien rahallisen energian, puutetta elämässäsi.

Jumala vaatii sinut kokonaan. Koko elämäsi on omistettava Jumalalliselle Palvelulle. Teidän keskuudessanne on kuitenkin liian vähän yksilöitä, jotka ovat suorittaneet henkilökohtaisen karman ja esi-isiensä karman. Siksi teillä on edelleen karmallista velkaa jäljellä, läheisten ihmisten huolehtimisen muodossa: lapset, vanhemmat ja niiden, joiden kanssa sinulla on karmallinen yhteys. Tässä on se, missä sinun tarvitsee löytää viisas tasapaino, energioiden välillä, jonka kulutat Mestarien työn suorittamiseen, ja sen energian välillä, jota ohjaat huolehtiaksesi perheestäsi ja ihmisiä, joiden kanssa olet yhteydessä karmallisesti.

Tämä ei ole helppo tehtävä. Kuitenkin, kuinka onnistuneesti ratkaiset tämän, määrittelee tulevaisuutesi.

Tulin tänään antamaan viimeisen Viestin nykyisessä kesäjaksossa. On niin paljon, mitä haluan kertoa teille, mutta siihen ei ole enää mahdollisuutta.

Kiitos kaikille teille, jotka tukevat suunnitelmiemme toteuttamista fyysisellä tasolla ja ottavat taakan suorittaakseen tehtäviämme.

MINÄ OLEN El Morya, seuraavaan kertaan!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina