Jumalallinen liekkini on aina kanssasi!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jumalallinen liekkini on aina kanssasi!


Jumalallinen liekkini on aina kanssasi!

Zarathustra, 8. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Zarathustra. Olen jälleen tullut puhumaan sinulle kysymyksistä, joista olet todennäköisesti kiinnostunut.

Mitä luulet Maassa tapahtuvan, jos monet ihmiset huomioivat, mitä Ylösnousseet Mestarit puhuvat? Tuleeko tämä olemaan hyvä planeetalle kokonaisuudessa?

Luulen, että mitä enemmän ihmisiä lukee Viestejämme, sitä suotuisammaksi tilanne maailmassa tulee, ja paremmat olosuhteet tullaan luomaan ihmisten sielujen kehittymiselle Maan päällä. Mikä estää ihmisiä kuuntelemasta meitä, Ylösnousseita Mestareita? Mikä estää heitä? 

Suurin osa ihmisistä kehitystasollaan eivät yksinkertaisesti voi ymmärtää, mistä puhumme.

Heidän tietoisuutensa on täysin varattu vain fyysiselle tasolle, eivätkä he voi irtautua fyysisestä tasosta.

On toinenkin tyyppisiä ihmisiä, jotka epäilevät sellaisen olemassaolon, jota heidän fyysiset aistielimensä eivät havaitse. He käyttävät kaikenlaisia tapoja pakottaakseen tämän jonkin palvelemaan heitä käyttämällä taikuutta, noituutta ja erilaisia käytäntöjä. Tämä on alin tietoisuuden taso, joka pystyy havaitsemaan Viestimme. Valitettavasti nämä ihmiset eivät näe Totuutta, joka sisältyy Viesteihimme; he voivat käyttää vain viesteissämme olevaa informaatiota palvelemaan heidän egojaan. Tällaisia ihmisiä on paljon. Viestimme ei kuitenkaan ole tarkoitettu heille.

Viestimme on suunniteltu ihmisille, jotka tajunnan tasossaan ovat kykeneviä enempään eivätkä vain ajattele itseään ja omia fyysisiä tarpeitaan, tai sukulaisiaan, sekä jotka eivät vain kykene tyydyttämään itsensä ja ympäröivien ihmisten fyysisiä tarpeita. Viestimme on tarkoitettu niille ihmisille, jotka ajattelevat iankaikkisia käsitteitä, kuten Palvelu ja itsensä uhraaminen. Planeetalla suurimmalle osalle elävien ihmisten näkökulmasta nämä ihmiset ovat kuin valkoiset varikset. Kuinka joku voi uskoa johonkin, jota ei voida koskea? Kuinka joku voi omistaa aikansa tähän, toimia sellaisen abstraktin vuoksi, jota ei voida nähdä, ja elää käsitteiden perusteella, jotka ylittävät yhden elämän rajat?

Valitettavasti tällaiset ihmiset ovat vähemmistönä kaikkien maan päällä elävien joukossa, mutta näiden ihmisten vuoksi me tulemme ja annamme Viestimme.

Te kaikki näette puiden ja ruohon kukinnan keväällä. Te kaikki näette hedelmien ja siementen muodostuvan vähitellen syksyllä.

Jonkin aikaa kuluu ja siemenistä kasvaa uusia kasveja. Suurin osa siemenistä ei kuitenkaan idä. Suurin osa siemenistä kuolee. Samaa voidaan soveltaa ihmisiin. Jokaisella teistä on mahdollisuus kehittyä, ilmaista Jumalallinen potentiaalinne. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan pysty ilmaisemaan tätä potentiaalia.

Monia satoja tuhansia ja miljoonia vuosia sitten Viisauden Mestarit lahjoittivat ihmiskunnalle järjen. [1] Tämän uhrautumisen ansiosta ihmiskunta voisi kasvaa ja kehittyä. Kuitenkaan kaikki sisällenne kylvetyt siemenet eivät voi itää. Monet niistä menehtyvät. Realisoitumattoman potentiaalin prosenttiosuus on täsmälleen sama kuin kuolevien kasvien siementen prosenttiosuus.

 Oletko koskaan miettinyt ihmiskunnan kehitystä tästä näkökulmasta? Onko sinulle koskaan tullut mieleen, että Jumalallisen potentiaalisi kehittämiseen varattu aika on rajallinen ja saattaa päättyä?

 Sanon ankaria asioita. Ja odotan, että ne ihmiset, jotka pystyvät havaitsemaan Ylösnousseiden Mestareiden sanat, löytävät itsessään voimaa voittaa illuusion voimat, jotka vetävät heidät maahan kuin köydet. Toivon, että sisälläsi oleva liekki voi saada impulssin sen kehitykseen. Ja kun Jumalallinen liekki tarttuu olemukseesi, sinulle tulee olemaan mahdotonta, ettet jakaisi, ettet uhraisi itseäsi. Sinä tulet loistamaan ja valaisemaan Polun niille ihmisille, jotka ovat edelleen epäilyn ja epäuskon hämärässä. Tulet kykeneväksi jakamaan Valoasi. Ja tulet tekemään sen epäitsekkäästi odottamatta mitään palkkiota tai kunniamerkkejä. Tulet herätetään iankaikkiseen Elämään, Elämään, jota ei ole rajoitettu yhden eliniän tai yhden planeetan jaksolle, vaan Elämään, joka käsittää tietoisuudellaan koko Maailmankaikkeuden ja yhdistää tietoisuutensa jokaisen Universumissa olevan olennon kanssa.

 Puhun korkeimmista tietoisuuden tiloista, joiden on oltava käytettävissänne. Olette epätäydellisten ajatuksiesi ja tunteidesi vangitsema. Teidän on löydettävä voima itsestänne irtautua tietoisuutenne luonteenomaisista rajoituksista! Teidän on ylitettävä kaikki epätäydelliset tietoisuuden tilat itsessänne!

Olette Jumalallisessa tietoisuustilassa vain, kun koette jatkuvasti Rakkautta, iloa ja kohonneita tietoisuustiloja. Onnittelen niitä teistä, jotka pystyvät kokemaan tällaisia tietoisuuden tiloja ainakin hetkittäin!

Tietoisuutenne tasoa ei määritä pitämienne rukousten lukumäärä tai se, kuinka monta kertaa vierailitte temppeleissä ja pyhissä paikoissa. Tietoisuutenne tason määrittävät täydelliset ilon, sisäisen levollisuuden ja rauhan tilat.

Mutta voidaksesi saavuttaa nämä tilat, sinun on rukoiltava, voitettava negatiiviset tietoisuustilasi ja luovuttava huonoista tavoista.

 On olemassa riittävä määrä todellisia hengen sankareita, jotka ovat ruumiillistumassa nyt. Olen iloinen, jos he lukevat tämän Viestini. Annan tämän Sanoman tukeni voiman kanssa, kehityksen ja alempien tajunnan tilojen voittamisen voiman kanssa.

Jumalallinen liekki, minun Jumalallinen liekkini, on aina kanssanne! Kutsukaa läsnäoloani hetkinä, jotka ovat teille erityisen vaikeita, ja voin tuoda sydämeni liekin maan kaikkein ahdistavimpaan paikkaan voidakseni antaa teille apuani ja tukeani!

Minusta on hiukkanen monissa sieluissa, jotka ovat inkarnoituneina Maan päällä juuri nyt. Enkä tule jättämään teitä ennen kuin Jumalallinen liekki sisälläsi kehittää sellaisen voiman, että se ei voi koskaan sammua minkään maailmanne vastoinkäymisten vaikutuksesta.

MINÄ OLEN Zarathustra, rakkaudella sieluihinne!

[1] Katso Rakastetun Zarathustran Sanelu.
Lihallisen mielen täytyy luovuttaa paikkansa Jumalalliselle Järjelle
Rakastettu Zarathustra, maaliskuu 30, 2005, kirjassa Words of Wisdom, 1. osa.