Osa 5. Menkäämme kohti Unelmaa!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Osa 5. Menkäämme kohti Unelmaa!

Menkäämme kohti Unelmaa!

Pidetään tauko päivittäisestä hälinästä. Sammuta puhelin, soita kauniita musiikkia, ota mukava asento, sulje silmäsi ja kuvittele toivottua tulevaisuutta.
Upea kuva tyylikkäillä rakennuksilla, lentokoneista, hyvin hoidetuilla puistoista ja puutarhoista ilmestyy sisäisen silmän eteen. Lisätään puistoon lasten kanssa käveleviä ihmisiä. Kaikki ovat hymyileviä ja ystävällisiä, pukeutuneet mukaviin vaaleavärisiin vaatteisiin. Kaikkialla on puhtautta, järjestystä, rauhaa ja tyyneyttä …
Tai ehkä näet selkeät meret ja valtameret. Ja valkoisen purjeveneen, jossa on tuulella täytetyt purjeet, joka voi purjehtia sekä vedessä että ilmassa. Tässä on joukko tutkijoita, jotka tutkivat vedenalaista maailmaa opiskelijoidensa kanssa. Lapset kommunikoivat delfiinien kanssa ymmärtämällä heidän kieltään yhä paremmin.
Tässä on tulevaisuuden koulu, jossa ei ole tavallisia työpöytiä. On tilavia, valoisia luokkahuoneita, joissa on pyöreät pöydät ja holografiset levyt, sekä monia laboratorioita. Opettajat ovat erinomaisia ​​ihmisiä: filosofeja, kirjailijoita, taiteilijoita, tutkijoita. Jokaisella opiskelijalla on oma mentori, joka luo oppilailleen yksilöllisen opetusohjelman opiskelijoiden toiveiden ja kykyjen mukaan. Ohjelmassa on monia käytännön tunteja.

Tämä viidennen luokan tyttö rakastaa kasvitietettä, ja yhdessä opettajansa kanssa hän harjoittaa kasvien lisäämistä. Ja tämä kymmenes luokkalainen osallistuu lääkinnällisen laitteen kehittämiseen vahingoittuneen solukudoksen korjaamiseksi.
Kuinka kauniita unelmia! ..

“… älä estä tietoisuuttasi. Salli itsellesi korkeimmat unelmat, ja ne toteutuvat varmasti. Pysykää lasten kaltaisina, unelmoi, käytä mielikuvitustasi ja älä anna itsesi tulla sellaisten aikuisten kaltaisiksi, jotka elävät maapallolla. “ (Rakas Alfa, 16. huhtikuuta 2006).

“Korkeimmat mielikuvitukset …” Jatkamme haaveilua! Entä jos yritämme kattaa kaikki valtion elämän alueet? Mikä on tärkeintä tulevaisuuden ihmisille?
Suurin arvo on noudattaa järkevää Lakia, joka on koko maailmankaikkeuden taustalla. Voit kutsua sitä Korkeimmaksi Laiksi, Luonnonlaiksi, Jumalalliseksi Laiksi, Korkeimman Mielen laiksi …
Uskonnolliset dogmat katoavat unohdukseen. Todellinen usko elää ihmisten sydämissä. Todellinen usko perustuu  Rakkaudesta Jumalaa, lähimmäistä, luontoa, planeettaa ja kaikkea elävää kohtaan.

Mitä ominaisuuksia tulevaisuuden henkilöllä on?
Uudelle henkilölle on ominaista väkivallattomuus, armo, myötätunto, suvaitsevaisuus, ihmisarvo, kunnia ja rohkeus. Tällainen henkilö on valmis auttamaan ihmisiä ja maata milloin tahansa.
Ominaisuuksien luetteloa voidaan täydentää. Kuvitellaan, että tällaisia ​​ihmisiä on yhä enemmän.

Mistä voimme unelmoida valtiojärjestelmässä?
Valta tulee olemaan kunniallinen velvollisuus. Hallitsijoista ja virkamiehistä tulee ihmisiä, joilla on korkeimmat inhimilliset hyveet. Heidän motto on yhtenäisyys ja palvelu ihmisille. Olisi hyvä luoda erityisiä oppilaitoksia, jotka kouluttavat tällaisia erinomaisia johtajia. He opettavat ja kouluttavat yhteiskunnan moraalisimpia ja tunnollisimpia jäseniä.

Maailma on ilman sotia. Aluksi asevoimia käytetään yksinomaan rajaturvallisuuteen. Sitten väkivallattomuuden periaate toteutetaan kaikissa kansainvälisissä suhteissa. Armeijoita ei tarvita. Asejakilpailu lopetetaan, armeijan varastot poistetaan ja laitteet muunnetaan rauhanomaisiin tarpeisiin.

Syntyy täysin erilainen lähestymistapa työhön. Työstä tulee tapa luovaan itsensä toteuttamiseen ihmiselle. Työstä tulee iloa. Työ hyödyttää kaikkia yhteiskunnan jäseniä.

Koulutus on työkalu yksilön sisäisten mahdollisuuksien vapauttamiseen. Jokainen henkilö saa monipuolisimman yleisen humanitaarisen koulutuksen. Ja tietysti se on ilmainen. Uudet lähestymistavat herättävät kiinnostusta oppimiseen. Jokaisella lapsella on käsitys maailmankaikkeuden Korkeimmasta Laista. Jokaisen ihmisen valmistautuminen Jumalalliseen itsensä toteuttamiseen on kaikkien ohjelmien tavoite. Erityistä huomiota kiinnitetään moraaliin

Henkilö, joka on sopusoinnussa Korkeamman Lain kanssa, ei tarvitse suurta määrää inhimillisiä lakeja. Monet siviililakit poistetaan. Tästä huolimatta rikoksia ei ole. Vankilat tyhjenevät joka päivä. Vapautetaan valtavia varoja, jotka ohjataan koulutukseen ja kasvatukseen. Asianmukaisen koulutuksen myötä kaikki sosiaaliset ja omaisuuserot  tulevat poistumaan.

Lääkeitä ei enää käytetä voittojen välineinä, ja tulevat olemaan  maksuttomia.. Lääkäreiden tavoitteena on jokaisen terveys. Terveelliset elämäntavat, luomuruoat, asutukset luonnossa – kaikki tämä on olennainen osa elämää.
Kaiken tieteellisen kehityksen tarkoituksena on parantaa elämää ja ylläpitää ihmisten terveyttä.
Kaikenlainen taide tekee ihmisestä paremman.
Joukkotiedotusvälineet osallistuvat koulutukseen.
Perhe nähdään miehen ja naisen unionina lasten syntymän ja kasvatuksen sekä yhteiskunnan tukena. Jokaisessa kolmannessa perheessä on vähintään viisi lasta. Jokaiselle nuorelle perheelle rakennetaan erillinen, mukava talo ympäristöystävällisissä uudentyyppisissä asutuksissa valtion kustannuksella.

Erityistä hoitoa annetaan vanhuksille. Heillä on rajoittamaton tili valtion pankissa. Ja he voivat käyttää varoja rajoituksetta ruokaa, kodin tarpeisiin, lääketieteellistä hoitoa koskeviin tarpeisiin sekä hengellisiin tarpeisiin, kuten pyhiinvaelluksiin pyhiin paikkoihin ympäri maailmaa.

Jokainen maa on rikas. Ne maat, joissa ilmenee vaikeuksia, saavat välittömästi tukea muilta valtioilta. Rajat ovat ehdollisia ja olemassa vain siksi, että hallitsija voi ohjata ponnistelujaan elämän parantamiseksi vastuullaan olevalla alueella.

Kulta-aika on tulossa planeetallemme! Ja me luomme tämän tulevaisuuden itse – ensin unelmissa, koska kaikki alkaa ajatuksesta – korkealentoisesta ja rajattomista.
Ja sitten vähitellen alamme tuoda lähelle valoisaa tulevaisuuttamme – konkreettisilla toimilla. Ja tulevasta Kultakaudesta tulee totta.
Menkäämme kohti unelmia!

Elena Ilina

Video

Osa 5. Menossa kohti unta!

Edelliset artikkelit:
Osa 1. Uusi Aika on saapunut!
Osa 2. Menemme Kultaiseen aikakauteen arvokkaasti!
Osa 3. Energia virtaa sinne, missä huomiosi on suunnattu.
Osa 4. Luomme oman tulevaisuutemme