Jumalallinen tiede on kaikkein monimutkaisin tiede

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jumalallinen tiede on kaikkein monimutkaisin tiede


Jumalallinen tiede on kaikkein monimutkaisin tiede

Suuri Jumalallinen Ohjaaja,  30. joulukuuta 2010

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja. Tunnette minut Karmallisen Neuvoston jäsenenä ja Saint-Germain´in opettajana.

En aina yritä tulla ulos julkisuuteen, ja yleensä annan yhteiskunnan hengellisen kehityksen suunnan ikään kuin kulissien takaa.

Joten tänään on yksi onnellisista poikkeuksista sääntöihini. Olen tullut antamaan käytännössä viimeisen vuoden Viestin. Karmallisen Neuvoston istunto on päättymässä, ja periaatteessa kaikki ongelmat, jotka edellyttävät välitöntä ratkaisua, on jo otettu huomioon.

Joten, minulla on aikaa tulla ulos kulissien takaa. En usko, että useimmat tämän Viestin lukevista arvostavat tätä askeltani, koska tämä Viesti ja lähes kaikki tämän vuoden Viestit on suunnattu niille ihmisille, jotka seisovat vakaasti Polulla ja tarvitsevat vain vähän tukea ja säätöä. Monet ihmiset, jotka jahtaavat tunne elämyksiä etsimällä joitakin uutta, tulevat olemaan pettyneitä.

Olemme siirtymässä hienompaan todellisuuteen. Ja puhumme niille, jotka pystyvät havaitsemaan meidät. Lopuille jätämme mahdollisuuden opiskella aikaisempia viestejämme. Mutta sinun pitäisi ottaa huomioon, että jos yhä jatkat liikkumista edestakaisin ja yrität ottaa vastaan kaikki uutiset Internetistä ja kirjahyllyiltä, silloin sinulle olisi parempi olla lukematta meidän Viestejämme, koska tuhlaat aikaasi.

Me koostamme Viestimme niin, että henkilö voisi asteittain astua meidän maailmaamme, tekemällä päätöksensä paremminkin yhä enemmän sisäisen todellisuuden käsityksen perusteella kuin ulkoisen perusteella. Mutta tämä on mahdollista vain silloin, kun päätät vakavasti valita mennä meidän ohjaamaamme Polkua pitkin.

Jos jatkat eri lähteiden ja erilaisten hengellisten suuntien sekoittamista, Viestimme vaikutus on täsmälleen päinvastainen. Et tule lähestymään hengellisen matkasi tavoitetta fyysisessä maailmassa, mutta sen sijaan tule t siirtymään pois siltä.

Tämä on melko ymmärrettävää jopa fyysisestä näkökulmasta katsottuna. Kun asetat itsesi altiiksi erilaisille energioille ilman, että olet täysin tietoinen jokaisen niiden vaikutuksesta hienovaraisiin kehoihisi, olet jatkuvasti pakotettu pysymään aggressiivisen ympäristön vaikutuksen alaisena. Nämä energiat vetävät olemustasi eri suuntiin, ja sen sijaan, että siirryt eteenpäin polkua pitkin, pysyt samassa paikassa tai ryömit takaisin. Jotta voit aloittaa liikkumisen eteenpäin, sinun pitäisi valita Polku ja aloittaa kulkeminen sillä. Mutta jos saavutettuasi jonkin kohdan Polulla, päätätkin, että olisi mukavaa mennä myös jotain muun tietä, silloin tulet automaattisesti palaamaan Polkusi lähtöpisteeseen. 

Tämä on sitä, mitä enemmistö ihmisistä tekevät, jotka lukevat meidän Viestejämme. Ensiksi he iloisesti alkavat prosessinsa meidän ohjauksessamme, mutta sitten yksi heidän ystävistään suosittelee heille jotain muuta lähdettä, ja joskus he alkavat liikkua täysin vastakkaiseen suuntaan.  

Jos olet löytänyt Jumalallisen Lähteen, jos Korkeampi Itsenne osoittaa sen totuutta kohden, niin miksi sinun on välttämätöntä singahtaa pois ja juosta toista tietä jotain epäilyttävää signaalia kohti?

Opetuksien syvyys oivalletaan elämän testien aikana ja käyttämällä annettua tietoa elintärkeiden elämän testien läpikäymisessä. Uskokaa minua, kun kävelette meidän osoittamassa suunnassa, ymmärrätte illuusion hienovaraisemmat puolet ja opitte voittamaan ne sisäiset ja ulkoiset esteet, joista ette olleet tietoinen Polun alussa.

Ne, jotka kiertävät ympäri, eivät etene Polkua pitkin, mutta aiheuttavat suoranaista haittaa heidän sieluilleen, koska, ilman että ovat saaneet kokemusta hienovaraisista eroavaisuuksista,  he altistuvat monille negatiivisille vaikutuksille, jotka kykenevät tuhoamaan heidän hienommat kehonsa  ja jopa heidän sielunsa.

Toistan vielä kerran, että Jumalallinen tiede on kaikkein monimutkaisin tiede, ja sen pinnallinen tutkimus ei johda mihinkään tulokseen. Tämän vuoksi olen tullut ja annan tämän Viestini. Minun tärkein velvollisuuteni on antaa oikea suunta jokaisessa ajankohdassa.

Nyt puheeseemme varattu aika on päättymässä, ja haluaisin varoittaa teitä siitä, että  ihmiskunta kokonaisuutena on väärällä tiellä. Oikea tie on osoitettu. Sitä ei ole esitetty vain näissä Viesteissä, mutta myös menneisyydessä monien meidän Viestintuojiemme avulla, ja oikea tie on hengellisen kehityksen Polku.

Jos kuusi vuotta sitten oli ihmisiä, jotka yksinkertaisesti noudattivat Viesteissämme annettuja ohjeita, silloin meillä olisi jo vankka perusta, johon olisi mahdollista luoda uudet yhteiskunnan kehittämisen periaatteet. Nyt yhteiskunta on kääntynyt pois suosituksistamme, ja annamme teille oikeuden liikkua valitsemallanne Polulla, Polulla joka ei vie mihinkään. Valitettavasti ei kukaan Maailmankaikkeuden Korkeimmista Neuvostoista ja ei kukaan Karmallisen Neuvoston jäsenistä voi puuttua teidän vapaan tahtonne manifestaatioon.

Voimme vain seisoa syrjässä ja tarkkailla ja muistuttaa teitä Karman Laista ja sen toiminnan periaatteista aika ajoin.

Meillä on sekä  tuhansien vuosien kokemus työskentelystämme  Maan ihmiskunnan kanssa, että monien vuosisatojen kokemus tasapainoilusta reunalla, missä ihmiskunta haluaa pysytellä.

Sinulla on jotain miettimistä vapaa-ajallasi, kun teet yhteenvetoa vuoden tuloksista.

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja, joka on aina valmis auttamaan Maan ihmiskuntaa.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina