Sinun tulisi oppia itse arvioimaan tekojasi ja ajatuksiasi ja tulisi päästä eroon kaikesta turhasta ja ihmisasioista, jotka estävät kehitystäsi Polulla

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun tulisi oppia itse arvioimaan tekojasi ja ajatuksiasi ja tulisi päästä eroon kaikesta turhasta ja ihmisasioista, jotka estävät kehitystäsi Polulla


Sinun tulisi oppia itse arvioimaan tekojasi ja ajatuksiasi ja tulisi päästä eroon kaikesta turhasta ja ihmisasioista, jotka estävät kehitystäsi Polulla

Rakastettu Zarathustra, 2. tammikuuta 2006

MINÄ OLEN Zarathustra. Olen tullut luoksenne tämän Lähettilään kautta. Ajan pituus, joka erottaa meidät edellisestä kokouksestamme, ei ole niin merkittävä. [1] Kuitenkin se välimatka, jonka olette voittaneet tietoisuudessanne, ne teistä, jotka säännöllisesti olette lukenneet meidän antamiamme Saneluja tämän Lähettilään kautta, on niin merkittävä, että sitä voidaan verrata ainoastaan supernovan välähdykseen, järjen tähteen ja Jumalalliseen tietoisuuteen, joka on valaissut mielenne ja sydämenne viimeisen tapaamisemme jälkeen.

Tarkkailen teidän tietoisuutenne tilaa. Minulla on tällainen mahdollisuus. Ja minä näen teidät, ne teistä,  jotka ovat nousseet uuteen tietoisuuden tasoon näiden Sanelujen lukemisen avulla, aivan kuten uusien tähtien valoina pimeydessä, joka edelleen peittää Maapalloa.

Jokainen teistä valaisee pienen tilan ympärillänne, loistaen niille ihmisille, jotka kohtaatte jokapäiväisessä elämässänne. Siten, mitä suurempi on Maapallolla vilkkuvien suurten ja pienten tähtien lukumäärä, sitä kirkkaampi ja iloisempi tulee olemaan koko planeetalla vallitseva ilmapiiri.

Jokapäiväisessä hyörinnässä ette huomaa niitä muutoksia, jotka tapahtuvat tietoisuudessanne. Siksi luottakaa minuun. Jos onnistumme ylläpitämään samaa kasvuvauhtia tietoisuudessanne lähitulevaisuudessa, tulette tuntemaan suotuisat muutokset planeetalla jopa nykyisen sukupolven elinaikana. Ei tekniikan kehitykseen suunnattuna siirtymänä, jota planeetta on seurannut koko ajan, vaan muutoksena kohti henkistä kehitystä, kohti sielun kehitystä. Kun saatte enemmän ja enemmän harmonista yhteyttä Korkeampien Maailmojen kanssa, näiden maailmojen läpäiseminen teidän maailmaanne tulee yhä konkreettisemmaksi. Tämä on se, mitä me yritämme saavuttaa, ja siksi me kutsumme teitä.

Kun olette jatkuvasti uppoutuneena uskottomuuden ilmapiiriin, jossa negatiiviset energiat ja ominaisuudet ovat vallitsevia, teidän on vaikea tuntea värähtelyjämme, ja teidän on vaikea tuntea yhteyttä Jumalallisen maailman kanssa. Tästä huolimatta, yhä useammat teistä, vaikka olette suurissa kaupungeissa, kykenevät nostamaan tietoisuuttanne niin paljon, että saatte mahdollisuuden koskettaa hienovaraisia maailmoja, vaikkakin vain  lyhyeksi ajaksi. Ja mitä suurempi joukko teitä on, jotka pystyvät nostamaan tietoisuuttanne ja matkustamaan hienovaraisiin maailmoihin, sitä nopeampia ovat muutokset planeetalla kohti Jumalallisen kehityksen Polkua.

Olette materiaalisuuden alhaisimmassa kohdassa tässä ajassa. Ja siksi pimeiden energioiden vaikutus teihin on niin suuri, että olet kirjaimellisesti kääritty näihin energioihin. Ne ovat kapaloineet teidät, ja ette voi saada tarpeeksi vapautta liikkuaksenne avaruudessa ja ajassa. Ja teille on vaikea kuvitella inhimillisessä tietoisuudessanne niitä mahdollisuuksia ja näkymiä, jotka voivat avautua milloin tahansa, jos osoitatte vain pyrkimyksen ja uskon ominaisuuksia.

Siksi riippumatta siitä, missä tilassa sielusi on ja kuinka raskasta sinulla onkaan nykyisten asioiden ja inhimillisten ongelmien kanssa, sinun pitäisi aina muistaa, että tämä kaikki on väliaikaista. Heti, kun onnistut ottamaan ensimmäisen, vaikkakin epävarman askeleen kohti Jumalallisen todellisuuden ymmärtämistä ja pyytämään apua, kaikki Ylösnousseet Mestarit ja enkelit kiirehtivät auttamaan sinua. Älä turhaudu siitä, että apua ei anneta välittömästi. Tarvitsemme aikaa ulkoisten olosuhteiden luomisessa ja karmallisten tukosten selvittämisessä. Mutta säännönmukaisesti, mitä pyydät meiltä rukouksissa ja kirjeissä, ilmenevät jossain määrin. Sinun tarvitsee vain tehdä pieniä päivittäisiä ponnisteluja. Rukoukset eivät joskus ole tärkeitä yksistään, koska sinulla ei vielä ole rukousten lukemiseen riittävää voimaa, mikä on välttämätöntä todellisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Mutta päivittäiset ponnistelusi tullaan varmasti palkitsemaan, koska arvostamme ja ymmärrämme, kuinka vaikeaa sinulla on joskus säästää edes muutama minuutti rukoilemiseen. Sillä näyttää siltä, että kaikki ympärilläsi vastustaa sinua heti, kun alat vakavasti täyttämään velvollisuutesi, jotka olet ottanut vastaan Karmalliselle Neuvostolle lähettämissäsi kirjeissä, tai olet juuri osoittanut sydämesi pyrkimyksen ja päättänyt epäitsekkäästi omistaa tietyn ajan pyhään työhön .

Älkää pelkätkö mitään esteitä, jotka tulevat eteenne maailmassanne, koska esteet osoittavat vain, että on välttämätöntä voittaa ne. Jos voitte voittaa esteitä joka päivä, ja joka päivä täytätte oletetut velvollisuutenne, silloin koko pyrkimyksen voima, jonka olette hankkineet tämän ajanjakson aikana tulee auttamaan sinua rukouksissanne myöhemmin. Sillä rukouksenne saavat enemmän ja enemmän voimaa ajan myötä.

Ette rukoile edes sanoilla; rukoilette sydämenne kanssa, sydämenne impulssilla. Ja me aina näemme, kun rukoilette vilpittömästi. Tuona aikana kimaltelette kuin valtava valon välähdysinä ; ja tämä salamointi toimii merkkinä meille ja enkeleille; ja me kiirehdimme luoksenne auttaaksemme teitä.

Tiedätte, että rukoukset, joita sanotte vilpittömästi ja epäitsekkäästi sydämessänne, toimivat parhaiten.

Siksi, kun Jeesus sanoi, että sinun täytyy löytää paikka ollaksesi yksin ja sulkeaksesi oven huoneeseen, jossa teet rukouksesi, se on täysin oikea neuvo. [2] Tämä johtuu siitä, että kaikilla julkisilla rukouksilla on tekopyhyyden leima.

Ja monet niistä, jotka käyvät päivittäin kirkoissa tai rukoushuoneissa, tekevät sitä enemmän heidän pyhyyden ja tekopyhyyden takia kuin todellisen uskon ja omistautumisen näkökulmasta.

Sinun tulisi pystyä tunnistamaan kyseinen tila itsessäsi. Älä ole vilpillinen ja tekopyhä itsesi kanssa. Maailmassasi ei ole muuta tuomaria kuin sinä itse. Ja sinun täytyy oppia arvioimaan omia tekojasi ja ajatuksiasi ja päästävä eroon kaikista turhista ja ihmisen asioista, jotka haittaavat kehitystäsi Polulla.

Suuressa mittakaavassa et tarvitse mitään ulkoista johtajaa, koska päätuomarisi asuu aina sinun sisälläsi. Se on sinun Korkeampi Itsesi, omantuntosi, sinun Kristus Itsesi.

Sinun on hyödyllistä analysoida kaikkia päivittäisiä tekemiäsi tekoja. Tee siitä sääntö, että varaat vain muutamia minuutteja ennen nukkumaanmenoa analysoidaksesi päivää, joka on kulunut, ja tekoja, jotka olet suorittanut kyseisenä päivänä. Älä tuomitse itseäsi tiukasti tekemiesi virheiden suhteen. Äläkä anna lihallisen mielesi pyörittää sinua uudestaan ja uudestaan noissa epäasianmukaisissa tilanteissa, joita olet saanut päivän aikana. Anna arviointisi vain tilanteeseen ja tee vakaa päätös sydämessäsi, ettet koskaan osallistu tähän negatiiviseen tilaan tai väärään toimintaan enää. Kysy Korkeammalta Itseltäsi apua, jotta se antaa sinulle vihjeen sinä hetkenä, kun olet samanlaisessa tilanteessa seuraavan kerran ja auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

Älä koskaan anna itsesi keskittyä mihinkään päivän negatiivisiin tapahtumiin pidempään kuin minuutin. Riittää, kun annat vain arvioinnin tapahtumalle. Kun ajattelet ja analysoit negatiivista tilannetta liian kauan, ruokit sitä energiallasi. Ja lopulta luot negatiivisen energia klusterin, joka vaeltaa tilassa ja tulee vedetyksi niihin ihmisiin, joiden värähtelyt yhtyvät negatiivisen energia klusterin värähtelyjen kanssa. Näin sinä kirjaimellisesti olet luomassa syitä sinun tulevaisuuden ongelmiisi ja tilanteisiisi.

Tietoisuutesi tulisi ylläpitää puhtautta, joka on synnynnäinen pienille lapsille. Irrota itsesi kaikista huonoista negatiivisista mielentiloista.

Kuvittele, että otat veitsen ja katkaiset pois sinusta nämä ajatukset ja pakkomielteiset tilat, joista et voi päästä eroon. Yritä korvata negatiiviset tilat positiivisilla kuvilla ja tunteilla. Mietiskele sisäisessä näköpiirissäsi kauniita kukkia, luonnon näkymiä; kuuntele rauhallista rauhoittavaa musiikkia. On erittäin hyödyllistä upottautua miettimään tähtiä ja galaksien kuvia ennen nukkumaan menoa. Kuuntele ja yritä kuulla hiljaisuuden ääntä, joka tulee sinulle Kosmoksen ja avaruuden syvyyksistä.

Olen antanut teille aiheita pohdiskeluun. Ja jätän teidät tänään toivossa, että noudatatte neuvojani ja muistatte ne, kun ne tulevat tarpeellisiksi. 

MINÄ OLEN Zarathustra, ja seison Jumalallisen harmonian liekissä.

[1] Viittaus Saneluun: Lihallisen mielen täytyy luovuttaa paikkansa Jumalalliselle Järjelle, Rakastettu Zarathustralle, 30. maaliskuuta 2005, Wisdom Words of Volume 1: ssä.

[2]  Ja kun rukoilette, älkää olko niin kuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa. 

Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle. Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niin kuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennen kuin häneltä anottekaan. (Matt. 6: 5-8).

© Lähettiläs Tatyana Mickushina