RAKASTETTU LADY NADA – KARMALLISEN NEUVOSTON JÄSEN

      Kommentit pois päältä artikkelissa RAKASTETTU LADY NADA – KARMALLISEN NEUVOSTON JÄSEN


RAKASTETTU LADY NADA – KARMALLISEN NEUVOSTON JÄSEN

Hyvät ystävät, esittelemme teitä edelleen Karmallisen Neuvoston jäseniä. Tänään, meidän tarina on Lady Nadasta.

Ylösnoussut Lady Mestari Nada on kuudennen Säteen (liila ja kulta)Tshohan, rauhan-, hallinnon- ja palvelun Säteen Tshohan, auttaen Saint Germain´ia suuressa työssä “valittujen kokoamisessa” ja yhdessä Hänen kanssaan tulee palvelemaan yhteistä maailman vapauden asiaa.

Hän on myös Karmallisen Neuvoston jäsen, jonka palveluksessa hän edustaa Kolmatta Sädettä (vaaleanpunaista) Jumalallisen rakkauden Sädettä.

Nadalta opimme rakkauden käytännön soveltamisen ja henkilökohtaisen Kristuksen polun palvelussa ja palvelussa elämälle.

Atlantiksella Nada työskenteli parantavissa taiteissa ja toimi Papittarena Rakkauden Temppelissä. Tämän Temppelin eetterinen vastine, joka on suunniteltu ruusun kuvion mallin mukaan, on keskitetty New Bedfordin yläpuolelle, Massachusettissa.

Hän oli myös inkarnoitunut asianajajana Atlantiksella, jossa hän puolusti Jumalallisen oikeudenmukaisuuden puolesta poljettuja ja sorrettuja.

Meditoidessaan Jumalan Lakia palvellessaan Temppelissä, Hän ymmärsi, että Laki on luotettava instrumentti, jota Äidin tulisi käyttää suojellakseen lapsiaan tämän maailman kavaluuksilta.

Hänen viimeisessä inkarnaatiossaan 2700 vuotta sitten Nada oli nuorimmainen suuressa, poikkeuksellisen lahjakkaiden lasten perheessä. Häntä opetti silloin Hyväntekeväisyys ( Charity) , Kolmannesta Säteen Archeia, kuinka laajentaa Rakkauden kolminkertaista liekkiä hänen sydämessään lahjakkaiden veljiensä ja sisariensa chakrojen vauhdittamiseksi, niin että  he, kiitos heidän lisääntyneen sisäisen tietoisuutensa kautta, saattoivat tuoda lisää hyödyntävää Hyvää ihmisille ja kuinka käyttää taidetta Jumalallisen Äidin kulttuurin kohottamiseen Maapallolla.

Hän päätti luopua harjoittamasta omaa uraansa tuossa inkarnaatiossaan ja sen sijaan piti liekkiä syvässä meditaatiossa ja rukouksessa veljiensä ja sisariensa puolesta heidän eri toiminnan pyrkimyksissä.

Ylösnoussut Lady Mestari Nada auttaa ministereitä, lähetyssaarnaajia, opettajia, parantajia, psykologeja, lainopettajia ja virkamiehiä – kaikkia, jotka ovat tekemisissä toisten tarpeiden palveluksessa, sekä niitä, jotka ovat sitoutuneet huolehtimaan Jumalan lapsista sosiaalisissa palveluissa ja terveydenhuollossa.

Tietysti Lady Mestari Nada rakastaa heitä kaikkia, ja Hän opettaa pyhän työ periaatteita, kuten Palvelua.

Nykyään Rakastettu Nada tulee Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään, Tatiana N. Mickushinan kautta, jatkamaan kouluttamistaan ja siten auttaa Maan ihmiskuntaa tässä vaikeassa ajassa.

Hänen Viestissään 17. joulukuuta 2009, “Voit aloittaa palvelun juuri siellä, missä olet tällä hetkellä”, Rakastettu Nada sanoo:

 “…Olen tullut tämän Lähettilään kautta ensimmäistä kertaa.
<…>
Mielessäsi on tiettyjä odotuksia, jotka koskevat mahdollisuuttasi palvella Veljeskuntaa.
<…>

Kun tarvitsette jotain sen lisäksi mitä teillä jo on aloittaaksenne palvelunne, toimitte lihallisen mielenne ajatuksen mukaan. Ainoa asia mitä tarvitsette aloittaaksenne palvelunne Veljeskunnalle on teidän halu. Mitään muuta ei tarvita.

Voit aloittaa palvelun juuri siellä, missä olet tällä hetkellä. Kaikki, mitä teet nyt, voit ohjata Veljeskunnan palveluun. 
<…>
Jopa pienin ja kaikista vähäpätöisin tehtävä, jonka teet elämässäsi, voidaan tehdä suurella Rakkaudella. Jos teet pieniä tekoja suurella Rakkaudella,…sinä jo palvelet Veljeskuntaa
 <…>
…  kun mikään ulkoisista ongelmista ei voi rikkoa sisäistä rauhaasi ja harmoniaasi, vasta sitten toinen palvelun tilaisuus ilmestyy. Ja voit käyttää niitä ominaisuuksia, jotka olet jo kehittänyt, palvelussasi uudessa vaiheessa Veljeskunnalle, joka on erottamaton Elämän palvelusta. 
<…>
Ennen kuin opit näkemään suurta palvelua pienissä elämän vähäpätöisyyksissä, et voi edetä Polulla
<…>
Maailmassa on niin paljon puutetta todellisesta palvelusta Elämälle, joka on automaattisesti palvelua Veljeskunnalle, koska Suuren Valkoisen veljeskunnan päätavoite on palvella maapallon ihmiskuntaa.
<…>
Teidän on ajateltava enemmän, mikä estää teitä ilmaisemasta Jumalallisia ominaisuuksia elämässä ja vähitellen, askel askeleelta, miten päästä eroon kaikesta, mikä estää teitä.

En olisi voinut tulla Ylösnousseeksi Lady Mestariksi, jos en olisi hallinnut kaikkea tätä tiedettä inkarnaatioissani, jota opetan teille käytännössä. Olen käynyt läpi maapallon koulun, ja nyt minulla on tilaisuus tehdä suurempaa palvelua ihmiskunnalle.

Älkää ajatelko, että asenteenne työhön, ihmisiin, kasveihin tai eläimiin jää huomaamatta, ettei teidän hyviä tekojanne tai toimianne todista kukaan. Kaikki on kirjattu Akaasisiin Muistikirjoihin (Akashic Records): jokainen toiminta, ajatus, tunne ja teko, sekä negatiivinen että positiivinen. Ajatelkaa tätä ja kulkekaa elämässä huolellisesti, jättämättä jälkeenne mitään astraalista- tai henkistä roskaa.

Olkoon niin, että edistymistänne elämän kautta seuraa mukananne ainoastaan Rakkaus ja ruusujen tuoksu!

Rakkaudella, MINÄ OLEN Nada”

Nada opettaa Jeesuksen Retreatissä Saudi-Arabian yllä eteerisessä oktaavissa, jossa hän opastaa tunteiden Jumalan hallintaa ja kohtuuttoman halun hiljentämistä. Tämä on solar-plexus-chakran hallitsemista, joka on instrumentti kuudennelle Säteelle, paikka, josta säteilet rauhaa. Tämä on Kalojen Armolahjan säde, ja Jeesus on tämän Säteen suuri Mestari. Hän on Rauhan prinssi. Nada tulee Jeesuksen Kristuksen jalanjäljissä, ja se on hänen polkunsa, jota hän opettaa. Lady Nada seurasi Jeesusta  kuudennen Säteen Tsohanin toimessa, kun Jeesus otti Maailman Opettajan viran vuonna 1956.

Nada palvelee myös Ruusu-Temppelissä, hänen Retreatinsä sijaitsee New Bedfordin yllä, Massachusettin yläpuolella. Ruusun mallin mukaan suunniteltuna, jokainen terälehti on huone, joka edustaa vihkimystä  rakkauden liekissä. Retreatin keskellä palaa Jumalallisen Rakkauden liekki, jota hoitavat Kolmannen Säteen veljet ja sisaret parantaen Maan kehityksiä Rakkauden avulla.

Nada on myös Rubiini Säteen polun mestari ja vihitty ja Hän opettaa sydämen ruusun avautumista, auttamalla meitä kehittämään sydämen herkkyyttä monenlaisten Pyhän Hengen lahjojen kielien ja kielien tulkinnan   vastaanottamisen kautta.

Hän on hyvin paljon mukana kaksois-liekkien ja Vesimiehen ajan perheiden tukemisessa. Hän myös palvelee maailman lapsia enkeli legioonien kanssa, jotka ovat henkilökohtaisesti keskittyneet nuorten tarpeisiin.

Lady Nada kiinnittää edelleen suurta huomiota perheiden ja lapsuuden asioihin.

Hänen 26. kesäkuuta 2014 lähettämässään Viestissä T. N.Mickushinan kautta  Lady Master Nada sanoo:

”MINÄ OLEN Nada.

Olen tänään käynyt rauhanomaisen keskustelun aiheista, jotka koskevat lähes kaikkia maapallolla asuvia.

Olen tullut puhumaan perheestä, kodista, siitä, mikä on välttämätön osa ihmishenkeä, jota ilman ihmishenki ei olisi täydellinen ja harmoninen.
<…>
Perhe ja sen hyvinvointi, joka on terveellisen yhteiskunnan perusta.
<…>
Oletteko koskaan ajatelleet, että Jumalallisen ympäristön luominen suurimmassa osassa tietyn maan perheitä vain yhden sukupolven aikana voi luoda sosiaaliset suhteet siinä maassa, jotka vastaavat korkeimpia moraali standardeja?
<…>
jotta olisit aina onnellinen perheessäsi, perheesi tulisi antaa ensisijainen merkitys korkeimman moraalisen lain noudattamiselle – tämä on se, miksi Jumalallista Lakia kutsutaan tavallisessa kielessä elämässä.
<…>
Joten, kun seuraatte kaikessa elämässänne Korkeinta Lakia, silloin perheenne suhteet tulevat rakentumaan myös Korkeimpien moraalisten standardien mukaan. 
<…>
… Lisäksi kerron teille, että juuri perhe on se, missä korkeimmat moraaliset ihanteet pitäisi itää ensimmäiseksi.
<…>
Tässä lyhyessä keskustelussa en voinut käsitellä kaikkia perheeseen ja lapsuuteen liittyviä kysymyksiä.

On kuitenkin tärkeää, että olen johdattanut monia teistä ajattelemaan kaiken tärkeyttä elämässänne. Ja jokainen askel, jonka otatte, luo seurauksia, jotka voivat tuoda onnea tai onnettomuutta.

Itse asiassa te luotte oman onnellisuutenne. 

On vain välttämätöntä pitää jatkuvasti tietoisuutta ja tuntea ykseytenne  Jumalan kanssa.

MINÄ OLEN Nada.

Artikkeli on valmistanut Maria Fliman. ( suom. McM)

Lähteet:
1.Mickushina T.N. BOOK OF WISDOM. Messages of the Masters.- Omsk: Kustantaja “Sirius”, 2018
2.Mark L. Profet, Elizabeth Claire Profet. Masters and their Retreats.. Encyclopedia.-M: M-Aqua, 2006
3.Mark L. Profet, Elizabeth Claire Profet. SLords of the Seven Rays. Summit University Press Gardiner, Montana, 1986

Kaikki rakastetun Lady Nadan Viestit:

Voit aloittaa palvelusi juuri siellä, missä olet tällä hetkellä,  Rakastettu Lady Nada, 17, joulukuu, 2009

Korkeimmat moraaliset ihanteet pitäisi itää perheessä ensin, Rakastettu Lady Nada,  26. kesäkuuta 2014