Jumalallista Totuutta ei tunnisteta ulkoisella tutkimuksella vaan sisäisellä etsinnällä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Jumalallista Totuutta ei tunnisteta ulkoisella tutkimuksella vaan sisäisellä etsinnällä


 
Jumalallista Totuutta ei tunnisteta ulkoisella tutkimuksella vaan sisäisellä etsinnällä

Kuthumi, 28. kesäkuuta 2013

MINÄ OLEN Kuthumi.  Tänään tarkastelemme muutamia Opetuksen lausuntoja, jotka Viisauden Mestarit ovat antaneet Maan ihmiskunnalle.

Se vaati tietyn ajan voidakseni tulla lähemmäksi sinua maailmojen läpi. Maallinen tiede ei edelleenkään tutki riittävästi maailmojen välistä vuorovaikutusprosessia samoin kuin Viestiemme lähettämisprosessia. Se johtuu myös siitä, että tiede on puolueellinen kaikkea sellaista kohtaan, mikä käsittelee yliluonnollista tieteellisestä näkökulmasta ja jota ei voida selittää fyysisen maailman ja sen lakien kannalta. Jonkin aika kuluu ja maailman tiedostaminen tulevat laajenemaan tieteen kautta, ja nykyajan tieteessä oleva alaosasto tulee omaksumaan laajemman käsityksen hienovaraisista maailmoista. Tämä ei kuitenkaan tapahdu aikaisemmin,  kuin vasta silloin, kun ihmiskunnan edistyneimmät mielet tulevat uskomaan meidän olemassaoloomme  ja muodostavat säännöllisen yhteyden meihin.

Pysyvä kontakti meidän kanssa on mahdollista vain, jos olet vilpitön ja todella uskot olemassaoloomme. Ja edes tämä ei riitä, koska uskon lisäksi sinun täytyy olla omistautunut Veljeskunnalle ja täytettävä ne ehdot, joiden perusteella olemme työskennelleet ihmiskunnan kanssa pitkiä ajanjaksoja.

Ne teistä, jotka tuntevat runsaasti esoteerista kirjallisuutta, ovat kaikista todennäköisimmin huomanneet sen tosiasian, että on olemassa kahdenlaisia esoteerisia kirjallisuutta, jotka eroavat toisistaan merkittävästi.

Ensimmäisen tyyppinen esoteerinen kirjallisuus sisältää ihmisten erilaisia psyykkisiä tutkimuksia, jotka työskentelevät enimmäkseen astraalitason ja henkisen tason (mentaalitason) alimpien kerrosten kanssa. Nämä ovat vaikutelmia, kehittymättömästä tietoisuudesta hienovaraisista maailmoista, ja rehellisesti sanottuna, fyysisen maailman lähellä olevien hienovaraisten kerrosten monien asioiden sairaaloisia heijastuksia tiettyjen yksilöiden tietoisuudessa. Tämä on valtava kokoelma kirjallisuutta, jonka voit absoluuttisesti, melko helposti ohittaa ilman, että annat niille minkäänlaista huomiota. Lisäksi suosittelen voimakkaasti, ettet osallistu tällaisen kirjallisuuden lukemiseen, koska se voi vahingoittaa psyykettäsi, koska se upottaa sinua jonkun henkilön fantasioiden epäterveellisiin värähtelyihin.

 Muunlainen esoteerinen kirjallisuus maailmassanne on erittäin harvinaista, ja tällä hetkellä, se on enemmän satunnainen ilmiö kuin säännöllinen standardi. Tämä on ymmärrettävää, koska 10 prosentin osuus totuutta, 90 prosenttia valhetta on tällä hetkellä voimassa maailmassanne ja on sovellettavissa myös esoteerisen kirjallisuuden tapaukseen.

Ja tässä minun on tehtävä pieni korjaus. Koska vastakkaiset voimat ovat tällä hetkellä vahvistaneet vastustustaan, todellista esoteerista kirjallisuutta voi löytää hyllyiltäsi vieläkin harvemmin. Yhden prosentin osuus 99 prosenttista on jo optimistista.

Ja vaikka löydätkin meidän näkökulmastamme puhtaita tietolähteitä, sinun on oltava varovainen ja yritettävä perusteellisesti tarkistaa intuitiosi avulla käsissäsi pitämääsi painosta. Monet tunnetut kirjoittajat ja heidän teoksensa, läpikäytyään joidenkin toimittajien vilpilliset kädet, muuttuvat tunnistamattomiksi. Totuusprosentti näissä painotuotteissa pienenee, ja tulee erittäin vaikeaksi määrittää, missä niissä on vieraita värähtelyjä ja ei merkitystä sisältäviä energioita meille.

Siksi useimpien ihmisten näkökulmasta on hyvin oikeudenmukaista luopua esoteerisen kirjallisuuden lukemisesta, koska nykyaikaisessa elämäntavassa ihmisillä ei yksinkertaisesti ole aikaa tutkia suurinta osaa korvikkeista, joita on runsaasti tuotu kauppojen hyllyille ja joita on internetissä.

Kuitenkin jopa tässä piilee vaara. Kieltäytymällä tuntemasta asioita, jotka eivät vieläkään ole ankkuroituneet ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuteen ja eivätkä ole saavuttaneet totuudenmukaisuutta suurimmalle osalle ihmisyhteiskuntaa, riskeeraat menettää mahdollisuuden käyttää tietoa ja suosituksia, jotka ovat aidosti totta ja joita me olemme antaneet, Ylösnousseet Mestarit ja ovat välttämättömiä ihmiskunnan evoluutiokehityksen nykyisessä vaiheessa.

Lukijan on pysähdyttävä  hämmentyneenä puheeni tässä vaiheessa, koska todennäköisesti yksi kysymys on vaivannut hänen mieleltään  – “Mihin hän oikein pyrkii?”

Itse asiassa tilanne on surkea. Toisaalta yritämme ojentaa ihmiskunnalle auttavan käden avustamaan pakoa ilmeisestä umpikujasta, jossa Maan ihmiskunta on. Toisaalta, koska vastakkaiset voimat  ovat aktivoituneet nykyisenä ajankohtana, planeetan informaatiokenttä on niin likaantunut, että on melkein mahdotonta erottaa, missä on totuus ja missä on valheita.

Kaikista tilanteista on olemassa ulospääsy. Joten myös tästä tilanteesta on tie ulos. Ratkaisu tähän tilanteeseen on edessäsi. Kaikki maailmassa on magnetisoitu värähtelyn mukaan. Siksi erehtymättömällä tarkkuudella löydät ympäröivästä maailmastasi täsmälleen ne asiat, jotka vastaavat värähtelyjäsi. Ja jos värähtelysi ovat alhaiset, huolimatta siitä, kuinka kovasti yritätkin päästä lähemmäksi tosi tietolähdettä, tulet epäonnistumaan.

 Mutta päinvastainen toteamus on myös totta: Jos värähtelysi ovat korkeat, niin silloin, kuinka kovasti yritätkin löytää kirjaa tai tietolähdettä, joka on epäharmoninen värähtelyidesi kanssa, et tule onnistumaan.

Mitä kutsun sinua tekemään tänään keskustelumme aikana? Toivon, että jokainen, joka lukee Viestini, tekee sen juuri siksi, että heidän värähtelynsä sallii heidän lukea tämän Viestin.

Nyt kaikki mitä sinun tulee tehdä, on ottaa seuraava askel: Pysähtyä.

Lopettaa henkinen etsintäsi.

Tämä ei tarkoita, että sinun on lopetettava todellinen henkinen etsintäsi. Sinun täytyy ainoastaan lopettaa erilaisten informaatiolähteiden etsiminen ulkoisessa maailmassa. .

 Jos intuitiosi kertoo sinulle, että olet löytänyt tosi lähteen, silloin lopeta muiden lähteiden kokeileminen. Pysy yhdessä lähteessä ja juo vettä vain siitä.

On mahdollista tehdä analogia fyysiseen maailmaasi. Oletetaan, että etsit lähdettä laaksosta janoosi. Maistat vettä lähteestä ja olet yllättynyt sen kristallipuhtaudesta ja täydellisestä mausta.

Viisaat ihmiset pysähtyvät tälle lähteelle ja juovat, ja he myös varaavat tämän veden varastoihinsa ja astioihinsa.

Ihmiset, joilla on vähemmän viisautta, yrittävät maistella vettä toisesta lähteestä. Lähteen vesi on karvas ja suolainen. Sitten he menevät seuraavaan lähteeseen. Lähteessä oleva vesi osoittautuu vanhaksi ja pysähtyneeksi. Sitten he siirtyvät toiseen lähteeseen, ja siellä oleva vesi on likaista. Lopulta nämä ihmiset ovat vaarassa, että he eivät koskaan palaa lähteelle, jossa oli puhdasta vettä, ja he jatkavat vaeltamista ja likaisen veden juomista.

Siksi, kun ymmärrät koko olemuksellasi, että puhdas Jumalallisen Totuuden Lähde on edessäsi, älä koskaan etsi muita lähteitä, koska Jumalallinen totuus on yksi, eikä sitä havaita ulkoisella tutkimuksella vaan sisäisellä etsinnällä.

On välttämätöntä siirtyä ulkoisesta sisäiseen tietoon. Ulkoinen on vain impulssi tietoisuudellesi, jotta voit sukeltaa yhteydenpitotilaan Jumalan kanssa, joka asuu omassa olemuksessasi.

Olen todennäköisesti väsyttänyt sinut puheellani. Odotan kuitenkin, että ne harvat, joille olen antanut Viestini, kuulevat minut ja käyttävät hyväkseen neuvoni.

MINÄ OLEN Kuthumi.

 ©Tatyana Mickushina