Onnittelen sinua Valon voimien menestyksestä!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Onnittelen sinua Valon voimien menestyksestä!


Onnittelen sinua Valon voimien menestyksestä!

Mestari Morya, 29. kesäkuuta 2013

MINÄ OLEN El Morya!

Olen iloinen voidessani tavata teidät tänään!

Näen vilpittömän kiinnostuksenne antamaamme Opetusta kohtaan, ja olen tyytyväinen siihen, että kaikista vaikeuksista huolimatta onnistuimme antamaan tämän Viestien syklin Lähettiläämme kautta!

Kyllä rakkaat, meidän on joka kerta voitettava merkittävät vaikeudet voidaksemme välittää Opetuksemme. Valitettavasti vastakkaisten voimien vastarinta on saavuttanut niin korkean jännitetason, että jokaisen Viestisyklin välittäminen vie meiltä paljon ponnisteluja. Ja joka kerta odotamme, että ponnistelumme ja energiamme eivät tule menemään hukkaan, vaan että tulette hallitsemaan ne.

Olemme saaneet päätökseen uuden Viestisyklin, jonka olemme lähettäneet Lähettiläämme kautta – tällä kertaa Saksassa!

Me odotamme, että se energia, joka vapautuu meidän Viestiemme vastaanottamisen kohdassa, tulee niiden ihmisten omaksumaksi, jotka pystyvät omaksumaan Korkeampien maailmojen energioita. 

Ponnistelumme toivottaa tervetulleeksi teidän kiinnostuksenne levittää Opetusta. Vain jos löydämme sydämiä, jotka ovat valmiina Palveluun ja jos olemme varmoja siitä, että he eivät tuhlaa Sanan energiaa, silloin tulemme lähettämään Viestejämme.

Olemme kiinnostuneita levittämään vapautunutta energiaa, joka vapautuu jokaisen Viestien syklin vastaanottamisen aikana tasaisesti ympäri Maaplaneetan pintaa. Siten me huolellisesti valitsemme ja valmistamme jokaisen paikan Meidän Viestimemme syklin vastaanottamista varten. 

Mikään ei ole sattumanvaraista. Suunnittelemme kaiken huolellisesti, ja jokaista vapautuneen energian osaa käytetään muuttamaan maailman tilannetta ja ilmentämään Valon voimien vallitsevuutta fyysisessä tasossa.

Nyt minun on kerrottava teille, että emme ole koskaan aikaisemmin kohdanneet sellaista vastarintaa kuin olemme kohdanneet tämän Viestien jakson lähettämisen aikana. Tilanne huononi, koska emme löytäneet niitä, joihin voisimme luottaa, jotka voisivat huolehtia Lähettiläästämme Viestiemme kesäsyklin vastaanottamisten aikana.

Joka kerta tilanne toistuu. Joka kerta, kun löydämme seuraajiamme, jotka ennen inkarnaatiotaan olivat ottaneet itselleen velvollisuuden palvella Veljeskuntaa ja Lähettilästämme, juuri Palvelun hetken tullessa he löytävät tärkeämpiä asioita ja poistuvat Polulta yksitellen.

Olemme seuranneet tätä tilannetta useita tuhansia vuosia. Kun olemme kaukana ja kun ei ole mitään suoraan energioidemme välitystä, monet cheloistamme löytävät lohdutusta harhasta, että he seuraavat Polkua ja palvelevat Veljeskuntaa. Kuitenkin, kun lähestymme heitä ja tulemme niin lähelle heitä kuin mahdollista, he löytävät yhtäkkiä tärkeämpiä asioita tehdä ja menevät pois yksi kerrallaan jättäen meidät ja Lähettiläämme.

Rakkaat, Jumala huolehtii aina Lähettiläästä! Lähettiläs on henkilökohtaisen huolenpitoni ja suojelukseni alaisuudessa. Mutta onko sinulla toista mahdollisuus suorittaa palvelua tämän tai seuraavien inkarnaation

aikana?

Muistakaa tämä lopullisesti: Et se ole SINÄ, joka tekee palveluksen palvellessasi Lähettilästämme, mutta ME ja Lähettiläämme teemme sinulle kunnian sallimalla sinun palvella Veljeskuntaa.

Tämän totuuden, kuten monet muut Jumalalliset totuudet, olette kääntäneet ylösalaisin.

Jumalallinen järjestys ja Jumalallinen Laki ovat kuitenkin olemassa. Ja kuinka yritättekin siirtää Jumalallisen Lain pois itsestänne, se jatkaa toimintaa jatkuvasti.

Tärkein asia, jonka saavutamme jokaisella Viestimme välityksellä, on viljan erottaminen rikkaruohoista. Voimme varmuudella arvioida, kummalla puolella todella olette niiden toimien mukaan, joita teette, kun Jumalalliset energiat lähestyvät teitä. Kaikki sananne ja vakuutuksenne omistautumisestanne Veljeskunnalle ja Lähettiläällemme jätetään sivuun. Unohdatte omistautumisenne, palveluksenne ja velvollisuutenne ja kiirehditte ensimmäiseen kiusaukseen, joka ilmestyy ulkoisessa maailmassa. Ja lihallinen mielenne selittää teille aina ja kertoo teille miksi oli oikein, kun päätitte silittää egoanne sen sijaan, että jatkaisitte kulkemista Polkua pitkin.

Monet teistä eivät edes epäile, että tämä on viimeinen tilaisuus sieluillenne palata Polulle. Ette ole edes tietoinen siitä, että teette kohtalokkaan valinnan. Ja tämä on hyvin surullista ymmärtää. Ja mikä tekee siitä vielä surullisemman, on se, että monet teistä ovat lukeneet Viestejämme ensimmäisestä päivästä lähtien.

Jumalaa ei voida häpäistä, rakkaat. Mutta teette valintanne yksitellen. Ja Jumala saavuttaa päätavoitteensa: erottaa ne ihmiset, jotka ovat valmiita seuraavaan evoluution vaiheeseen, niistä, jotka eivät ole valmiita ja jotka muodostavat ihmiskunnan historian epäonnistuneet sivut.

Meidän Lähettäjäämme läsnäolossa Valon todellinen erottaminen pimeydestä ympäröivässä todellisuudessa tapahtuu aina, ennen kaikkea ihmisten sieluissa. Tämä on Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään aseman ominaisuus, ja se on yhtä välttämätön kuin Jumalan Sana ja Mestarit, joita Lähettiläämme välittää.

Ja nyt minun on kerrottava teille, että Viestiemme sykli on ohi. Olemme tyytyväisiä siihen, että olemme tällä kertaa onnistuneet vapauttamaan ennennäkemättömän määrän Valoa Viestien kautta.

Onnittelen teitä tästä Valon voimien menestyksestä!

Minun toiveeni teille on, että hankkisitte sen tietoisuuden asteen, joka tulee sallimaan sinun havaita pienimmätkin pimeyden voimien ilmentymät olemuksessasi ja sen ulkopuolella.

Toiveeni teille on, että vahvistatte uskoanne ja omistautumistanne Veljeskunnalle, joka johtaa teidät kaikkien kaksinaismaailman ansojen läpi ja tulee sallimaan sielunne palata Kotiin – Jumalan luokse!

Tämän Viestin lähettämisen aikana sinetöin kaiken Valon, joka vapautettiin tässä Viestien syklissä, jotta ei kukaan, joka ei ole Valosta, ei voi hyödyntää sitä.

Se on tehty! Se on valmis! Se on sinetöity!

MINÄ OLEN El Morya!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina