Kaikki mahdollisuudet ovat avoinna teidän ajallanne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikki mahdollisuudet ovat avoinna teidän ajallanne


Kaikki mahdollisuudet ovat avoinna teidän ajallanne

Sanat Kumara, 27. joulukuuta 2011

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

Olen tullut tänään, kuten aina, vuosittaisen jakson lopussa voidakseni antaa tarvittavan ymmärryksen edelleen Polusta, vahvistaa teitä Polullanne ja tuoda kotiin tietoisuuteenne ne asiat, joita tarvitsette eteenpäin etenemisessänne.

Niinpä jatkamme tänään puhetta Vihkimysten Polusta, siitä kuinka tämä Vihkimyksien Polku eroaa Vihkimyksien Polusta, jonka ihmiskunta tunsi menneinä aikoina.

Tiedätte, että aikaisempina aikoina vain hyvin pienellä prosentilla inkarnoituneesta ihmiskunnasta oli käsitys Vihkimysten Polusta ja oli pääsy tietoon, joka on välttämätöntä tällä Polulla.

Nyt aika on muuttunut. Nyt ihmiskunta on kehityksen uuden vaiheen kärjessä. Ja suurempi avoimuus ja suurempi vapaus ovat ominaisia tälle vaiheelle. Tulemme ja annamme teille tiedon avoimesti ja vapaasti, joka oli piilotettu ihmiskunnalta salaisuuden verhon alle vielä vähän aikaa sitten.

On tullut aika, jolloin melkein kaikki tieto ovat saatavilla ja käytettävissä kirjahyllyistä ja Internetissä.

Tulevan aikakauden erityispiirteet liittyvät kuitenkin siihen, että todellinen tieto avautuu ihmisille samalla tavalla kuin tieto ja informaatio, jotka eivät ole totta, mutta on henkisen mielen spekulaation ja lihallisen mielen näkökulmien hedelmä.

Jumalallinen Viisaus ja lihallisen mielen spekulaatiot makaavat vierekkäin kirjakauppojen hyllyillä, ja sitten ne siirtyvät kotona oleviin kirjahyllyihin.

Kuinka turvallista se on sielujenne kehitykselle, ja onko se järkevää evoluution kannalta?

Tarkastellaanpa esimerkkiä.

Vanhemmat suojelevat pieniä lapsia vääriltä toimilta ja miltä tahansa uhkaavilta vaaroilta. Tulitikut ja piikit ja terävät asiat otetaan heiltä pois, jotta he eivät voi vahingoittaa itseään. Ja sitten tulee hetki, jolloin lapset kasvavat ja aloittavat ympäröivän maailman tutkimisen. Tällöin vanhempien on vaikeampaa kontrolloida lapsia, koska he menevät kadulle, käyvät koulua ja käyvät Internetissä. Se, mitä he näkevät ja kohtaavat siellä, jää vanhemmilta huomaamatta.

Nyt on tullut hetki, jolloin ihmiskunta kasvaa lapsellisesta tietoisuustilastaan ja siirtyy aikuisten maailmaan.

Kaikki ei kuitenkaan tässä maailmassa ole Jumalallisten mallien mukaista. Ja monet asiat ovat päinvastaisia Jumalalliselle maailmalle.

Kuinka voidaan tehdä ero ja erottaa? Viisaat vanhemmat eivät kiirehdi tutustuttamaan lapsiaan modernin tekniikan ihmeisiin tai modernin sivilisaation saavutuksiin. Viisaat vanhemmat yrittävät ensinnäkin antaa lapsilleen idean moraalilaista ja sisäisistä ohjenuorista. Viisaat vanhemmat kiirehtivät antamaan lapsilleen sydämen viisautta. Sitten, kun henkilöllä on oikeat ohjeet itsessään, ne ohjaavat häntä läpi elämän ääniraudan äänen mukaan. Ja mikä ei ole sopusoinnussa hänen sydämensä viritys äänen kanssa, se ohittaa hänen ulkoisen tietoisuutensa jättämättä jälkeä hänen sieluunsa.

Buddha käy läpi elämän hiljaa, kenenkään huomaamatta, eikä mitään elämän mutaa kiinnity hänen auransa kultaiseen viittaa.

Samoin yritämme antaa sinulle oikeat ohjeet, jotka ohjaavat sinut läpi elämäsi, osoittavat suunnan ja suojelevat sinua. Sitten, kun sisälläsi on todellisuuden ja Jumalallisuuden tunne, kaikki, mikä on vähemmän kuin Jumalallinen täydellisyys, menee tietoisuutesi ohi, jättämättä siihen jälkiä. Ja sinä tulet pyrkimään voittoosi, vapauteesi aineen kahleista.

Ne henkilöt, joilla ei ole sitä Jumalallista tunnetta, joka soi kuin äänirauta heidän sisällään, ovat pakotettuja oppimaan elämän oppitunnit saadakseen ja  hankkiakseen tämän erottamiskyvyn ja ymmärryksen, jota tarvitaan jatkokehitykseen. Ja elämä tarjoaa rikasta ja monipuolista materiaalia kehitykseenne.

Illuusion hienojakoisuus ja sen monet piirteet saavat sinut kehittämään erottumiskykyäsi ja hankkimaan ansioita tällä erottelukyvyn polulla.

On myös muita ihmisiä, jotka eivät halua kuormittaa itseään millään vaivalla, jotka näkevät ympäröivän maailman vain halujensa ja tarpeidensa tyydyttämisen lähteenä. 

No, tälle ihmisryhmälle annetaan myös mahdollisuus tyydyttää kaikki toiveensa ja kaikki heidän pyrkimyksensä, jotta jonain päivänä, kun he ovat kyllästyneet kilpailuun pikkuesineiden ja nautintojen puolesta, he voivat pysähtyä ja nostaa silmänsä ajattomaan todellisuuteen.

Jokaisella ihmisellä on tietty määrä aika saavuttaakseen sen rajan, josta Jumalan todellinen maailma alkaa. Jokaiselle annetaan mahdollisuus.

Kaikki mahdollisuudet ovat avoinna teidän ajallanne.

Kaikki prosessit nopeutuvat, mukaan lukien valintasi prosessit.

Kun jatkat sinnikkääsi ja harhailet illuusiossa, valiten yhden lelun toisensa jälkeen, kun on aika sinun alkaa tehdä aikuisten tekoja, virheesi ja erehdyksesi tullaan osoittamaan sinulle, aluksi varovasti ja sitten selkeämmin ja selkeämmin ja vaativammalla tavalla. Jokaiselle annetaan mahdollisuus. Jokaiselle näytetään Polku.

Jos et olisi ollut niin uppoutunut illuusion prosesseissasi ja voisit tarkkailla elämääsi korkeammasta näkökulmasta, pystyisit ymmärtämään ja havaitsemaan, kuinka huolellisesti sieluasi on suojeltu.

Kuitenkin on olemassa vapaan tahdon Laki, joka hallitsee koskemattomasti tässä Maailmankaikkeudessa ja planeetallasi. Kukaan Ylösnousseista Mestareista ei voi auttaa sinua, jos olet valinnut hajoamisen kohteena olevan maailman inkarnaatiosta toiseen kymmenien ja satojen tuhansien vuosien ajan omasta tahdostasi.

Ennemmin tai myöhemmin maapallon todellisuuden kokeilun aika on ohi niille yksilöille. Ja kuten koulun jälkeen jääneet oppilaat, heidät pakotetaan jatkamaan koulutustaan, mutta toisessa todellisuudessa. Heille tullaan tarjoamaan jälleen miljoonia ja miljardeja evoluution vuosia.

Niille, jotka noudattavat ohjaustamme, illusorisessa maailmassa oleskelun päivät tulevat lyhenemään. Ennennäkemättömät mahdollisuudet avautuvat sinulle, sinun hengelliseen kasvuusi ja etenemiseesi evoluutiopolulla, josta Ylösnousseet Mestarit, Viisauden Mestarit opettavat.

Olemme aina sinun vierelläsi Polun liukkaimmissa osissa. Vain toivo, ja voit alkaa kommunikoida kanssamme suoraan.

Tarvitset vain kyvyn paeta ympäröivästä illuusiosta Jumalalliseen todellisuuteen. Ja siihen ei tarvita muuta kuin sisäistä ponnisteluasi. Aivan kuten urheilijat harjoittavat fyysisiä lihaksiaan voidakseen voittaa kilpailuissa, sinun on treenattava sielusi lihaksia, jotta voit saavuttaa voittosi Vihkimyksien Polulla.

Pyrkimyksesi ja päivittäiset hengelliset harjoitukset meidän apumme kanssa tulevat väistämättä nostamaan sinut seuraavaan evoluutiovaiheeseen.

Olin onnellinen antaessani sinulle auttavan käteni tänään ja antamaan oikean suunnan pyrkimyksillesi.

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina