Planeetan kohtalo riippuu siitä, kuinka pystyt pitämään liekkisi palavana pimeinä aikoina

      Kommentit pois päältä artikkelissa Planeetan kohtalo riippuu siitä, kuinka pystyt pitämään liekkisi palavana pimeinä aikoina


Planeetan kohtalo riippuu siitä, kuinka pystyt pitämään liekkisi palavana pimeinä aikoina

Sanat Kumara, 19. joulukuuta 2020

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Tänään, rakkaat ystäväni, onnistuin vakuuttamaan Karman johtokunnan (Karmallisen Neuvoston) tarpeesta lähettää tämä Viesti. Opetuksemme ei ole täydellinen, jos emme kosketa vielä yhtä tärkeätä näkökohtaa siinnä.

Ensinnäkin haluaisin, että ymmärrät, että kaikki Meidän Opetuksemme annetaan syvimmän rakkauden tunteesta ihmiskuntaa kohtaan.

Olemme jo sanoneet ja toistan vielä kerran: tärkein ihmisen toiminnan alue on henkinen alue. Hyvinvointi kaikilla muilla ihmiselämän alueilla riippuu siitä, miten järjestys tällä alueella perustetaan.

Siksi koskemme tänään herkkää ja erittäin tärkeää aihetta: vehnän erottaminen akanoista Meidän Opetuksemme seuraajien keskuudessa.

Opetus tuli maailmaasi Meidän Lähettiläämme kautta Kosmisen Neuvoston antaman poikkeuksellisen armolahjan ansiosta.

Tässä kriittisessä käännekohdassa Maapallo tarvitsi Muinaisen Opetuksen uudistetun lähetyksen, jotta järjestyksen palauttamisen jälkeen hengellisellä alueella, järjestys vakiintuisi kaikilla muilla ihmisen toiminnan alueilla.

Opetuksemme välittämisen ensimmäisistä vuosista lähtien me kohtasimme tosiasian, että 90 prosenttia ihmisistä, jotka Me valmistelimme tähän lähetystyöhön ja jotka ottivat tietyt velvollisuudet ennen inkarnoitumista, kun aika tuli heidän velvollisuuksiensa täyttämiseen, he alkoivat jättämään Lähettiläämme yksi toisensa jälkeen. Ymmärrätte, ettei tehtävämme ole suunniteltu yhdelle henkilölle. Koko tiimin hyvin koulutettuja ja hyvin valmistettuja valonkantajia oli tarkoitus auttaa Lähettilästämme tiettyihin suuntiin.

Ensimmäisten vuosien aikana melkein kaikki heistä eivät täyttäneet velvoitteitaan. Itse asiassa tapahtui hirvittävä pettäminen. Ja tämä pettäminen asetti pysyvän taakan näiden ihmisten sieluille. Ei ole suurempaa kipua kuin hetki, jolloin he tulevat Karman lautakunnan eteen ja kuulevat väärinkäytöksistään.

Meidän oli pikaisesti, kirjaimellisesti tien päällä, muutettava lähetystehtävän suunnitelma, jotta saatoimme jatkaa operaation suorittamista, vaikkakin epätäydellisessä muodossa.

Seuraavaksi Meidän oli kohdattava yksilöt, jotka toimivat Opetuksemme alla, jotka sanoivat kauniita sanoja ja jopa yrittivät tehdä Meidän tekojamme. Nämä olivat kuitenkin susia lampaanvaatteissa.

Nämä henkilöt ovat vuosisatojen ajan häirinneet Lähetystyötämme, toimineet hengellisissä yhteisöissä, luostareissa ja meidän Lähetystöissämme.

Ja lopuksi, he on inkarnoituneet tässä ajassa, viljan erottamisen ajassa akanoista. Vaarana on se, että näillä yksilöillä on haitallinen vaikutus kypsymättömiin sieluihin ja jopa johtavat näitä sieluja kuolemaan. Tällä kertaa Me odotimme heidän toiminnan paljastavia hedelmiä. Itse asiassa näiden henkilöiden puuttumisen vuoksi tehtävämme Venäjällä ei tapahtunut, ja merkittävää vahinkoa tapahtui muissa maissa.

Suurella Karmallisella Neuvostolla on kuitenkin nyt kiistämättömiä tosiseikkoja, joiden avulla nämä meitä vastakkaisten voimien edustajia voidaan tuoda Karman Tuomionistuimen eteen. Annan Lähettiläällemme valtuudet ilmoittaa näiden henkilöiden nimet. Tämä ei tarkoita, että jokaiselle annetaan tällainen oikeus. Älä tuomitko, ja sinua ei tuomita. Kuitenkin tässä nimenomaisessa tilanteessa heidän nimensä ilmoittaminen on välttämätöntä, koska monet näkevät heidän tekonsa ja monet uskovat näihin susiin lampaiden vaatteissa, seuraavat heitä ja menettävät sielunsa. Toiset, nähdessään näiden ihmisten tekemät vääryydet, ihmettelevät, miksi he ovat Opetuksiemme seuraajien joukossa. Ja tämä karkottaa monia valon sieluja Meidän Opetuksestamme.

Ymmärrän hyvin, että nämä henkilöt kostavat Lähettiläällemme käyttämällä hyväksi havaittuja menetelmiä: valheita, panettelua, kunnianloukkausta. Ja koska Lähettiläämme on erottamaton Opetuksestamme, heidän kostonsa tulee altistamaan vaaralle koko Opetuksen. Ja se tulee olemaan samoin kuin Mooses laskeutuen vuorelta, näki ihmiset tanssivan Kultaisen Vasikan ympärillä ja rikkoi vihaisesti Jumalan Lain taulut – jotka Jumala oli kirjoittanut.

Ilmeisesti ei ole vielä tullut aika, jolloin Opetuksemme tulee maailmaasi. Nykyinen maailma on liian pimeä ja epäystävällinen korkeaa Opetusta varten.

Emme voi sallia kauhistusten esiintymistä Opetuksemme ympärillä varkauksien, petosten, pettämisen, juorun ja suoran epäkunnioittamisen muodossa Lähettilästämme kohtaan. 

On sanottava, että suurin osa muista niin sanotuista seuraajistamme eivät ole erilaisia kuin ne, jotka tanssivat kultaisen vasikan ympärillä Mooseksen aikana. He kuluttavat Opetustamme, lukevat Viestit, ikään kuin se olisi vain yksi viihde, ja kiirehtivät välittömästi etsimään muita eksoottisia hengellisiä nautintoja. Nämä hengelliset kuluttajat eivät ansaitse koskea Opetuksiimme. On aika erottaa terveet lampaat epäterveestä laumasta.

On aivan oikea Meidän Lähettiläämme huudahtaa kuten Mooses: “Kuka on Herran puolesta, tulkaa minun luokseni!” Muistatteko mitä tapahtui niille, jotka tanssivat Kultaisen Vasikan ympärillä? [1]

Teidän aikananne ei kuitenkaan ole välttämätöntä käyttää miekkaa petturien rankaisemiseksi. Riittää, että Me löysennämme karman talutushihnan, ja Maa tulee peittymään pimeyden verholla. Kultaisen Vasikan puolustajat ovat luoneet monia hienostuneita aseita ihmiskunnan tuhoamiseksi. Nämä aseet tuhoavat nykyajassa ne, jotka tanssivat Kultaisen Vasikan ympärillä.

Vain harvat valitut jatkavat omistautumistaan Jumalalle, Mestareille ja Lähettiläällemme. Niin kauan kuin soihdut palavat omistautuneiden Meidän palvelijoidemme chakroissa, on toivoa evoluutioiden pelastumiselle Maaplaneetalla.

Siksi vetoan nyt teihin, rakkaat, kotkanpesäni poikaset. Teidän on nyt kohdattava kaikkia rasituksia vahvuuksillanne ja kyvyillänne niin, että ne ympärillänne olevat sielut, jotka ovat pitäneet uskonsa ja omistautumisensa, tulevat pelastumaan.

Ilman järjestystä hengelliselle alueelle on mahdotonta saada aikaan järjestystä kaikilla muilla ihmisen toiminnan alueilla. Ihmiset, jotka eivät ole vilpittömiä, petollisia ja jotka eivät kunnioita Hierarkiaa ja meidän Lähettilästämme, eivät voi tehdä tarvittavia muutoksia hengellisessä valtakunnassa. Ja ilman näitä muutoksia Jumalalliset muutokset ovat mahdotonta koko maailmassa.

Vaikeat ajat ovat tulossa. Haluan muistuttaa teitä siitä, että nämä ajat ovat riippuvaisia ihmisyhteiskunnan kaikkein tietoisimman, edistyneimmän osan valinnoista. Näinä vaikeina aikoina parhaat on lähetetty inkarnaatioon. On sääli, että suurin osa heistä joko teki petoksen tai meni harhaan kulkeutuen pois polulta tanssimalla Kultaisen Vasikan ympärillä.

Mutta nyt on selvästi nähtävissä, kuinka ihmiskunnan parhaan osan valinta vaikuttaa ei vain kokonaisten maiden myös koko maailman kohtaloon.

Lopuksi minä kehotan Meidän uskollisia ja omistautuneita seuraajia valmistautumaan vaikeisiin aikoihin. Planeetan kohtalo riippuu siitä, kuinka pystytte pitämään Liekkinne palamassa pimeinä aikoina.

Ja ellei olisi Minun suurinta rakkauttani ihmiskuntaa kohtaan, en olisi tullut tänään antamaan tätä Sanomaa selittämään maailman tilannetta. Om.

MINÄ OLEN Sanat Kumara.

(1)
2.Mooseksen kirja:
32:15 Ja Mooses kääntyi ja astui alas vuorelta, ja hänen kädessään oli kaksi laintaulua. Ja tauluihin oli kirjoitettu molemmille puolille; etupuolelle ja takapuolelle oli niihin kirjoitettu. 
32:16 Ja taulut olivat Jumalan tekemät, ja kirjoitus oli Jumalan kirjoitusta, joka oli tauluihin kaiverrettu
32:19 Ja kun Mooses lähestyi leiriä ja näki vasikan ja karkelon, niin hänen vihansa syttyi, ja hän heitti taulut käsistänsä ja murskasi ne vuoren juurella.
32:20 Senjälkeen hän otti vasikan, jonka he olivat tehneet, poltti sen tulessa ja rouhensi sen hienoksi ja hajotti veteen ja juotti sen israelilaisille.
32:26 niin Mooses seisahtui leirin portille ja huusi: “Joka on Herran oma, se tulkoon minun luokseni.” Silloin kokoontuivat hänen luoksensa kaikki leeviläiset.
32:27 Ja hän sanoi heille: “Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: ‘Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.’”
32:28 Niin leeviläiset tekivät Mooseksen käskyn mukaan; ja sinä päivänä kaatui kansaa noin kolmetuhatta miestä.