Kyky myöntää

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kyky myöntää


Kyky myöntää

Mestari Morya, 26. kesäkuuta 2011

MINÄ OLEN Morya.

Olen tullut jälleen Lähettiläämme kautta!

Rakkaat, tänään olen tullut vahvistamaan mielissänne ja sydämissänne Jumalallisen ohjauksen periaatetta, koska elämässänne ei ole mitään tärkeämpää kuin Jumalan tahdon seuraaminen ja totteleminen.

Tämä yksinkertainen Totuus voi tehdä ihmeitä kaikilla olemassaolon tasoilla, kun se vain juurtuu yksilössä.

Sinä ole rajoittunut aineen kehyksen ja aineessa toimivien lakien kautta ainoastaan siihen saakka, kunnes nostat tietoisuutesi ja etenet Jumallaiseen tietoisuuden tasolla. Kaikki aineelliset maailman rajoitukset häviävät tällä tietoisuuden tasolla, ja pakenet maailmankaikkeuden vapauteen.

Muut Ylösnousseet Mestarit ja minä yritämme välittää tämän yksinkertaisen Totuuden tietoisuuteenne, koska tämän Jumalallisen Totuuden ymmärtämisen prosessi on kaikista tärkein. Niin pian, kun tietoisuutenne myöntää, että on olemassa toinen maailma ja että tämä maailma on avoin tutkittavan mielesi tutkittavaksi, välittömästi tilaisuuksia avautuu elämässänne, jotka inspiroivat teitä kokeilemaan ja tutkimaan Uutta Maailmaa.

Älä ole pelokas siitä, mikä on sinulla edessäpäin, koska se, mikä sinua odottaa, on paljon iloisempaa ja inspiroivampaa kuin kaikki se, mikä ympäröi sinua fyysisessä maailmassa. Se on kyky myöntää uuden elämän mahdollisuudet olemuksessasi, jonka tekee sinulle mahdolliseksi voittaa monet epätäydellisyydet, tavat ja kiintymykset, jotka ovat tyypillisiä sinulle tällä hetkellä.

Sinun pyrkimyksesi ja halusi nousta uudelle Jumalallisen todellisuuden ymmärryksen tasolle voivat tehdä ihmeitä elämässäsi.

Siksi, jatka eteenpäin! Polku on auki! Sinun tarvitsee vain ottaa ensimmäinen askel ja jatkaa eteenpäin pysähtymättä!

Kun mielesi estää sinua ja osoittaa mahdottomuuksia ja olosuhteita, sinun tulisi tietää, että kaikki esteet ja olosuhteet ovat voitettavissa Jumalan ja Ylösnousseiden Mestarien avulla.

Siksi uskon – Uskon ja Rakkauden – pitäisi olla aina kanssasi. Tämän pitäisi ohjata kaikkia tekojasi ja ohjata tekojasi fyysisessä tasossa.

Terve järki ja äly ohjautuvat puhtaasti inhimillisen logiikan avulla. Ja inhimillisen logiikan näkökulmasta monet asiat, joista puhumme ja jota kohti ohjaamme sinua, ovat epäloogisia.

Kutsumme sinut kuitenkin ohjautumaan Jumalallisen logiikan avulla. Ja tälle logiikalle ei ole rajoituksia tai esteitä fyysisessä maailmassa.

Kuvittele, että vesi on kiinteää kuin kallio, ja kävelet veden päällä.

Kuvittele olevasi kevyempi kuin ilma, ja lennät.

Kuvittele nousevasi uudelle tietoisuuden tasolle ja olet jo uudella tietoisuuden tasolla.

Kaikki on ylitettävissä, ja kaikki on mahdollista Jumalan kanssa!

Siksi uskon, pyrkimyksen ja pysyvyyden ominaisuudet ovat korvaamattomia sinulle kehityksesi tässä vaiheessa.

Sitä, mitä ihminen ei pysty tekemään, Jumala voi tehdä – jopa sen, mikä vaikuttaa mahdottomalta inhimillisen logiikan kannalta.

Päästä vain Jumala tietoisuuteesi ja loput Hän tulee tekemään Itse.

On epämukavaa toistaa näitä yksinkertaisia Totuuksia. Kuitenkin elämäsi vilske ja olosuhteet piilottavat jatkuvasti näkökulmia, jotka paljastamme Viesteissämme. Siksi sinun tulisi joka päivä kirjaimellisesti vetää itsesi pois massatietoisuuden suosta ja pyrkiä Jumalallisen tietoisuuden taivaallisiin huippuihin. Yksi päivä, jonka menetät, heittää sinut takaisin yhden viikon ajaksi.

Siten ainoastaan päivittäinen työsi itsellesi kanssa, vain jokapäiväiset ponnistelusi, voivat muuttaa sinua ja ympäröivää illuusiota.

Älä ajattele, että kaikki tulee muuttumaan nopeasti. Jokainen teistä on teidän omalla kohdallaan Polulla. Yhdelle henkilölle riittää soveltaa pieniä ponnisteluja voitaakseen polun, josta avautuu näkymä Jumalallisen tietoisuuden huipulle, kun taas toisten on kujettava paksun karman virheiden ja menneisyyden harhojen metsän läpi.

Joten, älä rentoudu edes minuutiksi. Jokaiset päivittäiset ponnistelusi, kun olet inkarnaatiossa, vastaavat tuhatta vuotta pyrkimystä, jota sovellat Korkeammassa maailmassa inkarnaatioiden välillä.

Älä tuhlaa edes minuuttia ollessasi kiinteässä maailmassa. Usko minua; nyt on se aika, jolloin pyrkimyksiesi jokaisena päivänä vie sinut kvanttihyppyinä Uuden Päivän tulevaisuuteen.

Älä kiinnitä huomiota ympärilläsi oleviin ihmisiin. Jokainen heistä valitsee oman tulevaisuutensa. Ja on mahdotonta saada ketään pyrkimään kohti Jumalaan. Ennenaikainen kontakti Opetuksemme Valo voi olla yhtä kestämätöntä joillekin sieluille, jotka ovat illuusion pimeydessä, kuten kosketus kirkkaaseen päivän valoon on ihmiselle, joka on juuri tullut ulos vankityrmästä.

Silmien tulisi tottua Valoon. Sielusi tulisi kaivata todelliseen maailmaan lähteäkseen Polulle, eikä mikään illusorisen maailman kiusauksista, eikä mitkään esteet voi voittaa henkilön Henkeä, joka on paennut tiheän maailman vankilasta ja kiirehtii Valoon, jonka hän jo näkee oman olemuksensa sisällä.

Planeettasi ottaa vastaan yhä enemmän uutta elvytysenergiaa – uusien värähtelyjen energiaa. Ja tämä energia herättää yhä enemmän sieluja ja kannustaa heitä heräämään ja pyrkimään mielihyvällä Uuden Päivän odotuksessa.

Uuden Päivän saapuminen, uusi tietoisuus ja siirtyminen uuteen todellisuuteen ovat väistämättömiä niille, jotka kykenevät heräämään; niille, jotka ovat yhä elossa. 

Ennemmin tai myöhemmin ihmisen sielu saa hänet nousemaan ja asettamaan sydämen paluumatkalle takaisin todelliseen maailmaan.

Tänään olen tullut antamaan sinulle impulssin energiastani, antamaan sinulle oikean liikkeen suunnan ja juurruttamaan olemuksessasi toivoa Uudesta Päivästä!

MINÄ OLEN El Morya!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina