Kaikki täydellisyys on jo luontaisesti teidän sisällänne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kaikki täydellisyys on jo luontaisesti teidän sisällänne


Kaikki täydellisyys on jo luontaisesti teidän sisällänne

Rakastettu Saint-Germain, 10. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Saint-Germain!

Oletteko iloisia kuullessanne minusta uudestaan? Olen tullut inspiroimaan teitä valtavalla optimismin annoksella! Olen hyvin optimistinen Mestari. Kaikista vaikeuksista huolimatta, jotka lisääntyvät yhä enemmän, olen varma, että voitto, lopullinen voitto, tulee olemaan Valon voimien puolelle! Se ei yksinkertaisesti voi olla toisin! Ja kohtaan aina mitkä tahansa ongelmat ja vaikeudet Polulla ilolla! Tätä on jotakin mitä harjoitella ja mistä ottaa oppia!

Toivon kaikesta sydämestäni, että opitte täsmälleen samanlaisen asenteen erilaisiin vaikeuksiin, joita kohtaatte. Teidän on aina muistettava, että Jumala ei anna teille epärealistisia tehtäviä ja että kohtaamanne tehtävä tai ongelma, vaikka se täyttäisi koko näkemyksenne, on vain ainoastaan harhaa. Ongelma jatkuu  ilmentämistään vain, kunnes te tietoisuudessanne löydätte avaimen sen ratkaisuun.

Jos keskitytte jatkuvasti ongelmiin, silloin tulette kohtaamaan ongelmia, mutta jos keskitytte menestykseen, silloin menestys tulee aina seuraamaan teitä!

Optimismi on luontainen luonteenpiirteeni, ja haluan antaa tämän optimismin sinulle.

Kaikki elämässäsi tapahtuu, olet aiheuttanut itse menneisyydessä tekemiesi valintojen kautta. Kaikilla tapahtumilla on syyt menneissä valinnoissa ja jopa virheellisen tietoisuuden aikaisemmissa tiloissa. Siksi tosi syy kaikelle, mitä kohtaatte elämässänne, on itsessänne, tietoisuudessanne. Ja teissä olevat negatiiviset energiat houkuttelevat negatiivisia tilanteita teille. Itse asiassa te itse luotte illuusion itsellenne voidaksenne sitten kumota sen, sen jälkeen, kun olette kohdanneet sen. Totuus on, että ette aina onnistu tässä, mutta usein luotte vieläkin suuremman illuusion. Ja tämä tapahtuu vain siksi, että reagoitte väärin kaikkeen, mitä elämässänne tapahtuu.

Sinulla on todennäköisesti ollut hyvin vaikeita tilanteita menneisyydessä. Olit huolissasi ja ajattelit, että elämälläsi ei ollut enää mitään merkitystä. Tämä saattoi olla rakkauden epäonnistuminen tai ongelmia työssä tai perheessä. Muistakaa, että tietyn ajan kuluttua se on voinnut olla päivä tai kuukausi, tai ehkä vuosi tai useita vuosia, ja sitten uudessa tietoisuustilassa ajattelitte tätä tilannetta, eikä se näyttänyt niin avuttomalta ja toivottomalta.

Sinä yksin luot tilanteita elämääsi, jotka voitat sankarillisesti. Antamani Opetus liittyy näiden sisäisten negatiivisten tilojen voittamiseen, jotka juontuvat menneisyydestä. Sillä hetkellä, kun kaikki näyttää avuttomalta ja toivottomalta, sinun täytyy vain muistaa minut. Kuvittele vain kuvani ja anna itsellesi tilaisuus paeta sen hetkisestä tilanteesta.

Tiedän, että kun olet syvälle uppoutunut illuusioon ja illuusio näyttää sinusta niin todelliselta, on hyvin vaikeaa muistaa Mestareita, Opetusta ja minua. Tämä on kuitenkin juuri se, joka sinun on hallittava.

Jumala on suuri. Hän antaa jokaisen teistä omata oman illuusionsa. Kohdatessaan saman tilanteen ihmiset reagoivat eri tavoin: joillekin se näyttää traagiselta, toisille mielenkiintoiselta, ja on ihmisiä, jotka eivät tunne mitään tilanteesta.

Tämä on transformaation taidetta: kun sinä tietoisuudessasi kykenet muuttamaan tilanteen. Et tietenkään muuta mitään itsesi ulkopuolella, mutta muutat suhtautumistasi tilanteeseen. Löydät vain positiivisen hetken tilanteessa ja sitten toisen. Jälkeenpäin siirrät huomiosi hetkeksi johonkin miellyttävään, ja sitten kun palaat tilanteeseen, se ei näytä sinulle niin pahalta ja toivottomalta. Tilanne on jo muuttunut, koska muutit sitä oikealla asenteellasi. Hyvin raskas energia, joka aiheutti negatiivisen tilanteen, pystyi keventämään hieman oikeiden sisäisten tekojesi ansiosta.

Yritä aina tarkastella kutakin tilannetta positiiviselta puolelta. On tärkeää valita oikea näkökulma tilanteeseesi.

Venäjän kansakunnassa on tietty luonteenpiirre, joka itse asiassa tekee monista asioista pahemman,  ja tämä on kyvyttömyys tarkastella asioita optimistisesti. Rakastan amerikkalaisia; Pidän heidän kyvystään löytää positiivisuutta missä tahansa tilanteessa.

Alussa, jopa minä en voinut antaa Viestejä Venäläisen Lähettilään kautta, koska venäläinen mentaliteetti esti minua.

Kaikki voidaan korjata. Monet piirteet, vaikka ne ovatkin juurtuneet vuosisatojen inkarnaatioiden epäsuotuisissa olosuhteissa, voidaan korjata.

Minä annoin alkemian tieteen, muutoksen tieteen Amerikkalaisten Lähettiläiden kautta. Ja tämän tieteen ydin on, että sydämenne liekin avulla teillä on mahdollisuus muuttaa mikä tahansa tilanne ja muuttaa kaikki negatiivisuus parhaiksi ihmisominaisuuksiksi.

Tulin tarkoituksella pitämään tämän puheen vuoden lopussa, kun pohjoisella pallonpuoliskolla on hyvin vähän auringonpaistetta ja ihmiset ovat alttiita masennukselle. Teidän on kiinnitettävä enemmän huomiota itsenne kanssa työskentelyyn. Kaikki täydellisyys on jo luontaisesti teidän sisällänne. Tämä on Jumalallinen olemuksenne, kulta, joka sijaitsee olemuksenne syvyydessä. Teidän on vain tehtävä ponnistus puhdistamaan ne karmalliset tukokset, jotka estävät teitä hyödyntämästä aarrettanne.

Tulette olemaan onnellisia! Tulette ehdottomasti olemaan onnellisia, jos noudatte minun ja muiden Ylösnousseiden Mestareiden antamia neuvoja elämässänne.

Olin onnellinen antaessani teille Viestin tänään!

MINÄ OLEN Saint-Germain!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina