Opetus negatiivisista energioista vapautumiseen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus negatiivisista energioista vapautumiseen


Opetus negatiivisista energioista vapautumiseen

Kuthumi, 12. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Kuthumi.

Ehkä ne teistä, jotka lukevat säännöllisesti Viestejämme, jotka annamme Lähettiläämme kautta,  muistavat minut. Minä tulen usein, ja puheeni pääasiassa koskevat tietoisuutenne kehitystä. Olen myös erikoistunut psykologisten ongelmien ratkaisemiseen, jotka rasittavat sielujanne.

Tänään haluaisin omistaa ajan puheessani siihen, mistä psykologiset ongelmanne tulevat ja onko teillä mahdollista vapauttaa itseänne niistä, ilman psykoterapeuttien apua. On sanottava, että Ylösnousseet Mestarit ja ihmispsykoterapeutit lähestyvät vapautumista psykologisista ongelmista eri tavoin. Ihmisen psykoterapeutit käyttävät termejä alitajunta ja tajunta, kun taas minä yleensä käytän termejä sielu ja hienovaraiset kehot.

Tämä ei olisi suuri ero, jos asiantuntijanne lähestyisivät teitä, ei  asiakkaina ja heidän toimeentulonsa lähteinä fyysisessä maailmassa vaan sieluina, joka tarvitsevat apua ja tukea.

Minun on todettava se valitettava tosiasia, että käytännössä kaikki Maa planeetalla nyt elävät ihmiset ovat avun tarpeessa. Ja tarkoitan apua psykologisten ongelmien ratkaisemisessa, jotka rasittavat heidän sielujaan ja kulkevat mukana inkarnaatiosta toiseen. Monet asiantuntijat ja psykoterapeutit hylkäävät sen tosiasian, että sielulla on hyvin vanha historia ja että sielu käy läpi monia inkarnaatioita. Tämä tekee mahdottomaksi täysin auttaa kaikkia sieluja, jotka tarvitsevat apua. Monet ongelmat tulevat ihmisille heidän aikaisemmista inkarnaatioistaan: erilaiset pelot, fobiat,  ja kuoleman muistot. Monia sieluja rasittavat nämä ongelmat, eivätkä he tiedä miten vapauttaa itseään niistä.

En anna yleistä reseptiä. Voin antaa vain omat neuvoni ja suositukseni. Ja olen iloinen, jos onnistutte käyttämään näitä suosituksiani elämässänne. Tulen olemaan vielä onnellisempi, jos suositukseni tuovat parantumista sieluillenne.

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, että ongelma on sinussa ja rasittaa hienovaraisia kehojasi. Esimerkiksi tämä voi olla vihamielisyys vastakkaista sukupuolta kohtaan, joka on peräisin menneisyyden kokemuksistasi. Sinulla on kaunis perhe nykyisessä inkarnaatiossasi, eikä vihan ja vihamielisyyden ilmentymiseen ole mitään syytä. Mutta et voi tehdä mitään itsellesi. Aika ajoin koet vihan tai vihamielisyyden hyökkäyksiä. Kärsit niistä itse, ja ne vaikuttavat myös läheisiin ihmisiin: puolisoosi ja lapsiisi.

Ensimmäinen ja tärkein askel ongelmasi ratkaisemisessa on sen tosiasian tunnistaminen, että tämä ongelma on olemassa sinun sisälläsi. Tämä on erittäin iso ja tärkeä askel. Kun luet näitä rivejä, sinulle saattaa tuntua hauskalta, ettet tunnista tällaista ongelmaa. Älä hyppää johtopäätöksiin. Voit nähdä tämän ongelman muissa ihmisissä, mutta kun vihan ja vihamielinen karmallinen energia nousee itsessäsi, kun se ylittää sinut ja virtaa kokonaan ylitsesi  kuin valtameren aalto, et voi arvioida tilannetta järkevästi. Vihasi tuntuu sinusta täysin perustellulta, ja löydät tai pikemminkin lihallisen mielesi löytää tuhat tyydyttävää tekosyytä tilaasi, käyttäytymisellesi ja teoillesi.

Kun tämä kammottava, negatiivinen energia menneistä inkarnaatioistasi nousee sinussa, sinun on hyvin vaikea selviytyä itsesi kanssa. Et tiedä kuinka monta kertaa menneissä inkarnaatioissasi olet kokenut vakavimman vastakkaisen sukupuolen kohtelun. Sinua on ehkä nöyryytetty, lyödy ja jopa kohdeltu väkivallalla ja tapettu. Kaikkien näiden negatiivisten kokemuksien painolasti on hienovaraisissa kehoissasi.  Ja sinun tehtäväsi, tärkein tehtäväsi, on yrittää ymmärtää, että tämä energia, tämä negatiivinen energia, on läsnä sinussa.

Eikä aviomiehesi tai vaimosi ole syynä negatiiviseen tajunnantilaasi, vaan se energia, joka on olemassa sinussa, sisälläsi. Tilanteen monimutkaisuus on siinä, että kaikista todennäköisimmin aviomiehelläsi tai vaimollasi on myös energiaa, jota tarvitsee työstää pois. Todennäköisimmin, vaikka negatiivisen energian vaikutuksen alaisena syytät miestäsi esimerkiksi joistakin teoista tai ajatuksista, joita hänellä ei ole nykyisessä inkarnaatiossa; se oli juuri hänen edellisissä inkarnaatioissaan, jolloin hän salli itsensä suorittaa tarkasti tekoja, joista moitit häntä. Siksi parantumisen prosessi matalan laatuisista energioista tulee monimutkaisemmaksi, koska tämä on keskinäinen ja yhteinen prosessi. Voitte auttaa toisianne vapauttaaksenne itsenne negatiivisista energioista. Teidän täytyy vain sopia keskenänne siitä, että kun tämä negatiivinen energia nousee toisessa teistä, toisen on ilmoitettava, että tässä se on, tämä energia on noussut. Siten auttaen toisianne tulette tietoisiksi tämän energian läsnäolosta sisällänne ja pystytte erottamaan tämän energian itsestänne.

Tulette ymmärtämään, että tämä on se osa teitä, josta haluatte vapauttaa itsenne.

Toinen tärkeä askel tulee, kun onnistut tunnistamaan itsesi sisällä olevan negatiivisen energian läsnäolon ja alat tuntea impulssin päästäksesi eroon tuosta negatiivisesta energiasta.

Seuraava askel on helpoin. Pyydät Jumalaa vapauttamaan sinut negatiivisesta energiasta, joka on läsnä sinussa. Mutta kaikessa näennäisessä yksinkertaisuudessaan, tätä askelta kaikki eivät voi tehdä. Yleensä ihmiset ovat hyvin liikkuvaisia tietoisuudessaan. He pystyvät pyytämään Jumalaa kerran tai kahdesti vapauttamaan heidät negatiivisesta energiasta, mutta sitten he unohtavat vetoomuksensa ja päätöksensä päästä eroon negatiivisesta energiasta. Sitten, kun seuraava karmallinen hetki koittaa ja negatiivinen energia virtaa heidän ylitseen kokonaan uudelleen, ihmiset ovat hämmentyneitä. Miksi Jumala ei vapauttanut heitä tästä energiasta?

Rakkaat, tämä johtuu siitä, että sinussa läsnä oleva negatiivinen energia on joskus muodostunut koko edellisen inkarnaatiosi aikana tai useiden inkarnaatioiden aikana. Siksi sinun pitäisi ponnistella paljon päästäksesi vapaaksi tästä energiasta. Saatat tehdä rukousharjoittelua; voit käyttää jokaisen kuukauden 23. päivän [1] armolahjaa, joka on kuvattu yksityiskohtaisesti Saneluissa tämän Lähettilään kautta. Voit käyttää kirjeiden kirjoittamista Karmalliselle Neuvostolle [2], joka annettiin myös sinulle yksityiskohtaisesti.

Joskus vain jokapäiväiset pyrkimyksesi useiden vuosien ajan voivat auttaa sinua vapautumaan menneisyyden negatiivisista energioista.

Negatiiviset ominaisuudet, jotka hankit nykyisen inkarnaatiosi aikana, on paljon helpommin työstettävissä, mutta ominaisuudet, jotka seuraavat sinua inkarnaatiosta toiseen, vaativat paljon ponnistelu työtä ollakseen työstetty pois.

Monet ominaisuudet voidaan työskennellä pois suorassa vuorovaikutuksessa puolisoiden kanssa. Päivä päivältä kohtaatte toistenne negatiiviset ominaisuudet ja huomaatte, että nämä ovat negatiivisia energioita, joista teidän on vapautettava itsenne, ja annatte anteeksi toisillenne ja autatte toisianne koko elämänne ajan.

Vain tällä tavalla, auttamalla toisiamme, pystytte joskus voittamaan menneisyyden karman. Ja pääelementti, joka pystyy auttamaan teitä menneen karman liuottamisessa, on rakkaus, jonka tunnette toisianne kohtaan. Tämä on maailmanne suurin aarre, jota kannattaa vaalia ja suojella paljon enemmän kuin rahaa, asioita tai kultaa.

Olen iloinen siitä, että keskustelumme on tapahtunut tänään.

MINÄ OLEN Kuthumi, Rakkaudella sielujanne kohtaan.

[1] Lisätietoja 23. päivän armolahjasta löytyy näistä Saneluista: Paras saarna on henkilökohtainen esimerkkisi, Vapauden Jumalatar, 22. huhtikuuta 2005; Tietoja mahdollisuudesta vapautua seuraavan kuukauden karmastasi ja kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle, Rakastettu Surya, 23. kesäkuuta 2005; Tietoja uudesta Jumalallisesta Armosta, Rakastettu El Morya, 27. kesäkuuta 2005; Toin sinulle kaksi viestiä. Yksi – surullinen ja toinen – iloinen, Rakastettu El Morya, 7. tammikuuta 2006; Kesäpäivänseisauksen tulevasta päivästä ja tähän päivään liittyvistä Jumalallisista suosioista, Lord Maitreya, 15. kesäkuuta 2006; 23. päivän armolahjasta ja muista taivaan tarjoamista mahdollisuuksista, Rakastettu El Morya, 19. heinäkuuta 2006; Toinen erittäin tärkeä asia 23. päivän armolahjasta, Gautama Buddha, 25. joulukuuta 2006.

[2] Karmallisen Neuvoston kokous pidetään kahdesti vuodessa kahden viikon ajan kesä- tai talvipäivänseisauksessa. Katso Sanelu Tietoja mahdollisuudesta vapautua seuraavan kuukauden karmasta ja kirjeet Karmalliselle Neuvostolle, Rakastettu Surya, 23. kesäkuuta 2005.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina