Karmallisen Neuvoston kokouksen johtopäätöksistä

      Kommentit pois päältä artikkelissa Karmallisen Neuvoston kokouksen johtopäätöksistä


Karmallisen Neuvoston kokouksen johtopäätöksistä

Buddha Vairochana, 3. heinäkuuta 2010

MINÄ OLEN Vairochana. Olen tullut tänä päivänä informoimaan teitä Karmallisen Neuvoston työn tuloksista. Minulla on kunnia tehdä tämä.

Ne teistä, jotka ovat huolellisesti opiskelleet  meidän antamiamme Opetuksia tämän Lähettilään kautta, tietävät, että Karmallisen Neuvoston  päätös on aina perusteellisesti sopusoinnussa suuren Keskus-Auringon kanssa. Siksi meidän tekemämme päätös on voimassa seuraavan puolen vuoden ajan.

Joten olen valmis ilmoittamaan teille tehdyistä päätöksistä, niissä rajoissa, jotka voidaan tuoda ei-ylösnousseelle ihmiskunnalle.

Tietysti olette kiinnostuneita siitä, jatkuuko Opetuksien antaminen edelleen tämän Lähettilään kautta.

Käytämme kaikkia tilaisuuksia Opetuksen antamiseksi. Ja se ettemme käyttäisi valmistamaamme Lähettilästä , joka on inkarnoitunut  ja joka on jo nauttinut meidän luottamuksestamme kuusi vuotta, se ei täyttäisi Kosmisen Lain vaatimuksia. 

Siksi jatkamme työtä Lähettilään kautta. Ja minun täytyy kertoa teille, että olemme saaneet suurelta Keskus-Auringolta luvan käyttää vielä yhtä Jumalallisen energian varastoa Maa planeetan evoluution hyväksi. 

Kuitenkaan, emme tule tuhlaamaan energiaamme välittämään Viestien syklin enää. Me tulemme käyttämään energian toisella tavalla –  tarkoituksenmukaisemmin , tarkemmin ja jopa voimakkaammalla tavalla. 

Joten niille teistä, jotka ovat tottuneet lukemaan Viestejämme, saamaan niihin sisältyvän Jumalallisen energian ilman, että käytätte sitä sen tarkoituksen mukaisesti tietoisuutenne kehitykseen, ja lisäksi  tämän energian käyttämisen ei-jumalallisiin tarkoituksiin, me nyt estämme tämän Jumalallisen energian lähteen.

On kuitenkin tietty määrä ihmisyksilöitä, jotka ovat valmistaneet itsensä havaitsemaan Opetuksemme.  He ovat valmistaneet sielunsa maaperän, johon meidän Jumalallisen Viisauden siemenet ovat laskeutuneet näiden kuuden vuoden aikana.

Nyt on tullut aika Jumalallisten Viisauden siemenien versoa. Ja odotamme innolla näitä versoja.

Jokainen teistä saa apuamme ja tukeamme. Ja se energia, joka on virrannut laajalti tähän hetkeen saakka, virraten kaikille, jotka ovat asettaneet käyttövälineensä ( kehonsa ) tähän virtaan,  tulee nyt tulemaan tarkoituksenmukaisesti niiden käyttövälineisiin ( kehoihin ), jotka kykenevät käyttämään energiaamme kaikista tehokkaimmin kasvattamaan tietoisuuttaan ja auttamaan ihmisiä heidän ympärillään.  

Emme voi jättää ihmiskuntaa ilman apua ja tukea tässä vaikeassa ajassa. Ja niille teistä, jotka olette lukeneet Opetuksiamme ajattelemattomasti, ilman, että olette sukeltaneet tarpeeksi syvälle niiden merkitykseen, testin aika on tullut. Nyt sinun täytyy hallita tämä Opetus omilla ponnistuksillasi, uudelleen lukien jokaisen Viestimme niin monta kertaa, kuin on välttämätöntä, jotta se voi tulla ymmärrettäväksi tietoisuudellesi.

On tullut aika todistaa, että kykenet kehittymään.

Meidän työmme uusi vaihe on tullut. 12-vuotisen työjakson ensimmäisellä puoliskolla Lähettiläämme kautta kylvimme siemenemme ja kastelimme niitä Jumalallisella energialla. Tämän 12-vuotisen syklin toisella puoliskolla, eli seuraavien kuuden vuoden aikana, teidän täytyy itää Viisauden siemeniä sieluissanne

12 vuoden syklin ensimmäisellä puoliskolla Henki täytti sielunne Jumalallisella energialla. Ja nyt nouseva sykli on tullut, kun sielujenne pitäisi nostaa Jumalallisen tietoisuuden ituja.

Me olemme vastuussa näiden teidän tietoisuutenne itujen huolehtimisesta, jotka ilmestyvät siellä ja täällä  Maassa.

Ei yhtäkään itua voida menettää. Jokaisen sielun tulee saada suurinta mahdollista apua ja huolenpitoa.

Siksi tulevina vuosina, teidän tulee kerätä kaikki voimanne voittaaksenne karmiset olosuhteet, jotka estävät teitä nousemasta illuusion yläpuolelle. Ja kun Jumalallisen tajunnan versot tulevat tietylle tasolle, te ette enää pidempään pelkää ympärillänne olevien ihmisten ihmis-tajunnan rikkaruohoja.

Toivomme saavamme hyvän sadon kuuden vuoden aikana. Olemme lopettaneet kylvön. Ja nyt odotamme Jumalallisen tajunnan kasvua kerääksemme Jumalallisen viljakasvien sadon teidän Henkenne loistavien kausaalikehojen muodossa. 

Täten yksi sykli antaa tietä toiselle syklille. Ja sillä millä on kyky edelleen kehittyä on mahdollisuus kehittyä. Ja se, mitä ei voi kehittyä vähitellen, antaa tietä tuleville Roduille, jotka ovat valmiita inkarnoitumaan tälle ihanalle planeetalle Valon eteerisistä oktaaveista.  

Maapallon on määrä tulla Vapauden Tähdeksi, joka tulee olemaan malli monille muille evoluutioille, jotka elävät tämän Universumin maailmoissa.

Nyt minun täytyy kertoa teille vielä yksi asia. Ja monille teistä tämä tulee olemaan uutinen tai löytö, koska ette uskonut, että jotain planeetallanne voisi muuttua. On kuitenkin tullut aika. Ja Jumalallisen mahdollisuuden ovet inkarnoitua Maan päälle ovat sulkeutuneet niille yksilöille, jotka ovat pudonneet taaksepäin kehityksessään. Ja nyt planeettaa tulee asuttamaan muut yksilöt, jotka tulevat muodostamaan enemmistön planeetta Maassa hyvin pian. 

Kosmisen kellon mukaan, joka on viritetty ikuisuuteen, viimeisen minuutin mahdollisuus on ohi niille sieluille, jotka ovat inkarnoituneet nyt, mutta eivät halua tarkistaa ajoitustaan Suuren Keskus-Auringon kanssa.

Olin iloinen voidessani täyttää tämän Karmallisen Neuvoston tehtävän: välittää teille kokouksemme tulokset.

Älkää ajatelko, että kaikki on ohi. Kaikki on vasta alkamassa! Ja loistavat löydöt odottavat tietä aivan lähitulevaisuudessa!

MINÄ OLEN Vairochana. Om.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina