Kehotukset nykyiselle päivälle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kehotukset nykyiselle päivälle


Kehotukset nykyiselle päivälle

Mestari Morya, 22. kesäkuuta 2007

MINÄ OLEN El Morya, saapuen jälleen luoksenne Lähettilääni kautta.

MINÄ OLEN ja olen tullut!

Kuten aina, haluaisin antaa kehotuksen, jota tarvitset Polkusi tässä vaiheessa.

Joka kerta kun tulen, haluan tuoda huomioonne tilani ja kokemani jännityksen, jota koen, koska suoritan uskomattomia ponnistuksia tuodakseni joskus hyvin tärkeitä ja välttämättömiä tietoja oppilailleni. Lähetän ajatuksiani, annan merkkejä ja lähetän enkeleitä. Joka kerta, kun kohtaat merkkejäni Polulla, jostain tuntemattomasta syystä, mielesi teeskentelee ettei mitään merkkejä olekkaan tai se pitää tapahtumia jonkinlaisina väärinkäsityksinä tai sattumana.

Joka kerta tulen ja joka kerta opetan merkkien lukemista, en voi kommunikoida kanssasi verbaalisesti. Helpoin tapa on lähettää merkkejä maailmaasi. Joten sinun on pidettävä tietoisuutesi jatkuvasti korkealla tasolla. Sinulta kuitenkin puuttuu herkkyys, hienovaraisen maailman käsitys, hienovaraisen maailman tunnetta.

Sinä helposti havaitset astraalitason ja olet valmis tekemään yhteistyötä sen kanssa. Mutta Korkeammat olemassaolotasot jäävät sinulta huomaamatta ja elämäsi ulkoiset olosuhteet muodostavat kilven Jumalallisilta tasoilta ja tekevät yhteyden meidän maailmamme kanssa vaikeammaksi.

Opetan herkkyyttä ja merkkien lukemista. Joka kerta kun tulen, annan tarkat ohjeet. Joka kerta kun kuuntelet minua, käytännöllisesti unohdat muutamassa minuutissa tai tunnissa, mitä sinulle on kerrottu. Tietoisuutesi siirtyy maailmasi asioihin ja ympäristöösi, ja suurimmalla johdonmukaisuudella pakenet omia päätöksiäsi, jotka teit omistautumisen ja Uskon impulssin alaisuudessa, ja kiirehdit maailmasi välittömiin huveihin ja nautintoihin. Sinun on välttämätöntä oppia kuinka pidät kuvaa meidän maailmastamme jatkuvasti tietoisuudessasi. Sinun täytyy jatkuvasti tuntea, että maailmamme ovat kytketty toisiinsa. Joka kerta kun annat itsesi harhautua ympäröivästä todellisuudesta, nosta katseesi Taivaisiin ja Taivaat tulevat lähemmäksi sinua. Joka kerta kun keskityt liikaa maailmasi illuusorisiin ongelmiin, Taivaat siirtyvät pois sinusta.

Uskokaa minua, maailmanne värähtelyt eivät ole samanlaisia koko päivän ajan. On tunteja, etenkin aikaisin aamulla tai myöhään illalla, kun maailmanne hälinä rauhoittuu ja maailmamme tulevat lähemmäksi toisiaan. Näiden ihanien hetkien aikana monet teistä voivat nähdä enkeleitä ja elementaaleja, jopa tavallisin ihmissilmin. Päinvastaisesti, sellaisissa läheisyyden minuutteissa meidän maailmaamme, monet ihmiset, joiden värähtely ei ole saavuttanut riittävää harmoniaa ja puhtautta, tunteavat selittämätöntä apatiaa, masennusta ja elämän merkityksen puutetta.

Siksi haluaisin pyytää sinua tarkkailemaan kaikkia tämän tyyppisiä tilanteita elämässäsi. Maallista aikaa ei tule kulumaan kauan, ja Maan väestössä tulee tapahtuu jakautuminen tai eroittuminen. Ihmiset, joilla on korkeampi värähtely, suorittavat exoduksen modernien kaupunkien Sodomasta ja Gomorrasta, massatietoisuuden suosta ja alhaisista värähtelyistä.

He tulevat valitsemaan puhtaita paikkoja, joita yhä on olemassa maapallolla, heidän siirtokunnilleen. Ne ihmiset, joiden värähtely on virittynyt nykyaikaisten kaupunkien kanssa, jäävät niihin. Siten, luonnollisella tavalla, tulee tapahtumaan uuden rodun ihmisten exodus Luvattuun Maahan. Enkeleillä tulee olemaan  mahdollisuus kivuttomasti suorittaa työnsä poistaakseen planeetalta kaikki kosminen jäte, joka ei kykene jatkamaan evoluutiota.

Tämän profetian oli annettu monien profeettojen kautta. Aina kun ihmiset kuulevat profetian, he jatkavat päivittäisten toimien suorittamista, eivätkä kuule sitä sisäisessä tietoisuudessaan. Vain pieni joukko ihmisiä, jotka kykenevät kuulemaan, vetoavat Taivaisiin ja saavat merkkejä Polulleen. He pyrkivät Luvattuun Maahan, ja tämä antaa heille mahdollisuuden jatkaa evoluutiotaan.

En ole peloittelemassa sinua, annan kehotuksen, koska juuri nyt on aika vilpittömään puheeseen niiden kanssa, jotka kuulet ja jotka ovat valmiita ryhtymään konkreettisiin toimiin fyysisessä tasossa. En pakota sinua luopumaan kaikesta heti ja kiirehtimään syrjäisiin paikkoihin. Ei, pyrkimyksesi suunta tulee vetämään sinulle vähitellen Jumalallisia mahdollisuuksia. Ja yhtenä päivänä tulet tuntemaan huomaamattoman halun muutoksiin ja tulet muuttamaan elämäsi Jumalallisen evoluution virtauksen mukaiseksi.  Sinun on alistuttava Korkeampaan Lakiin ja haluttava seurata evoluutiokehityksen Polkua. Tätä varten sinun on uudelleen harkittava elämääsi ja suhtautumistasi elämään.

Syy siihen, että evoluutiopolulta vetäydytään on keskittymisesi omaan itseesi – sinun liiallinen oman arvon tunto ja egoismi. Siksi se, mitä teidän on välttämättömästi kehitettävä itsessänne lähitulevaisuudessa on uhrautuvaisuuden-, myötätunnon  ja muiden ympärillä olevien ihmisten auttamisen kyky. Kun pystyt suorittamaan tekoja, jotka ovat kohtuuttomia ihmiskunnan suurimman osan kannalta, mutta epäitsekäs ja täynnä omistautumista Veljeskunnalle, silloin seisot vakaasti Polulla, ja me otamme sinua tiukasti kädestäsi. Sinulta vaaditaan hiukan epäitsekkyyttä, pyrkimystä ja omistautumista, ja nämä ominaisuudet tulevat vetämään sinulle Jumalallisia mahdollisuuksia, jotka vievät sinut ulos moderneista ‘’ Sodomista ja Gomorrahista” Valon ja Ilon polulle.

Ajattele kuinka paljon voitat seuraamalla Polkua, jonka me osoitamme sinulle, ja kuinka kuinka vähän sinun on uhrattava – ainoastaan oma egosi ja halusi saada jotain itsellesi.

On välttämätötä nostaa tietoisuutesi taso sille tasolle, että ymmärrät, että tekemällä jotain lähimmäisellesi, itseasiassa huolehdit itsestäsi. Voit joko korjata karmallisen velan tällä tavalla tai varastoida hyvää karmaa, joka sallii sinun pelastua vaarallisesta tilanteesta välittömästi, vain lausumalla kutsun. 

Annamme ohjeita toivoen, että monet teistä kykenevät ymmärtämään sanamme eikä vain havaitsemaan sanojamme, vaan myös alkamalla toimia annetun Opetuksen mukaisesti.

Tiedon käytännöllinen käyttö on kaikkein tärkeintä. Kun tiedät Lain, mutta et pane sitä täytäntöön elämässäsi, karmasi ei vähene  se kasvaa. Sinä moninkertaistat karmaasi, koska on olemassa sen tyyppistä karmaa kuin passiivisuuden karma. [1] Olet saanut tämän Opetuksen, ja se tarkoittaa, että pystyt ymmärtämään sen ja toimimaan sen mukaisesti. Jos et toimi vastaanotetun Opetuksen mukaisesti, vältät Polkua tällä tavalla. Sinä vältät Polkua silloinkin, kun et tee mitään. Kaksoismaailmasi on syyttäminen tästä, maailmaa, jonka olet luonut niiden energioiden kanssa, jotka valitsit käyttää – ei Jumalisten mallien osoittamiseen, mutta saadaksesi jotakin itsellesi.

Nyt on aika maailmanne  muutokselle. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on alkaa toimia elämässäsi meidän antamiemme Opetuksien mukaisesti.

Olin erittäin jyrkkä ja joustamaton, koska aika on muuttunut. Ei ole mahdollista odottaa enää kauempaa.

MINÄ OLEN El Morya Khan.

[1] Katso  Sanelua  Opetus passiivisuuden karmasta, Rakastettu Kuthumi, 24. kesäkuuta 2005, Viisauden Sanoja, 1. osa.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina