Tulin muistuttamaan sinua Jumalallisesta alkuperästäsi ja välttämättömyydestä voittaa epätodellinen osasi

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tulin muistuttamaan sinua Jumalallisesta alkuperästäsi ja välttämättömyydestä voittaa epätodellinen osasi


Tulin muistuttamaan sinua Jumalallisesta alkuperästäsi ja välttämättömyydestä voittaa epätodellinen osasi

Kosminen Olento, Voimakas Voitto, 29. joulukuuta 2006

MINÄ OLEN Voitto, tulen luoksenne tänä päivänä.

MINÄ OLEN Kosminen Olento, Voimakas Voitto!

Koska olen Voitto, olen Voitokas!

Koko Maailmankaikkeuden evoluutio on määrätty Voittoon.  Voiton tai Voitokkuuden ominaisuus on se, mitä sinun täytyy kehittää itsessäsi. Tämä ominaisuus on sinulle erittäin välttämätön, koska se on ominaisuus, josta on ollut puute koko raskaan inhimillisen historian ajan.

Ehkä se, mitä ymmärrät Voitolla, ei ole se ominaisuus, jota tarkoitan, koska kaksinaismaailmassasi jokaiselle Jumalalliselle ominaisuudelle on olemassa vastakohta. Jumalallisen Voiton ominaisuudelle on olemassa ei-jumalallinen voitan ominaisuus saada voitto jostakin toisesta.  Mutta tulin opettamaan sinulle vakaasti perustettua Voittoa. Aina kun hylkäät jonkin ihmisenä olemisen epätäydellisyyden ja virheelliset olosuhteet epä-todellisen ilmenemismuotosi voittamiseksi, sinä vahvistat Voittoa itsessäsi.

Tulin muistuttamaan sinua Jumalallisesta alkuperästäsi ja tarpeestasi voittaa epätodellinen osasi. Olet tottunut epätodelliseen osaasi miljoonien vuosien ajan vaeltaessasi maailmassa. Kukaan ei kuitenkaan voi pakottaa sinua voittamaan epätodellista osaasi. Se päätös sinun on tehtävä itse sydämessäsi.

Sinun täytyy kääntyä Jumalalliseen ja jättää epätodellisuus, tai tässä Universumissa jatkuva evoluution kehityksesi on mahdotonta. Meillä oli tapana tulla ja puhua kanssasi vanhasta ihmisestä ja toisesta, todellisesta ihmisestä sinussa,  mutta nyt puhumisen aika on ohi, ja sinun on aloitettava tietyt toimenpiteet vapauttaaksesi itsesi illuusion kaksinaisuudesta ja kääntää itsesi Jumalallisen maailman ykseyteen. Uskokaa minua, illuusion manifestaatio on keskittynyt vain mieleesi, ja sinun on voitettava sinun harhanomainen tietoisuutesi. 

Ei ole muuta tapaa. Ja se tapa, jolla voit voittaa illuusiomaisen ilmentymäsi, käsittää suurimman osan Lähettiläämme kautta annetuista Opetuksista.

Sinun on tehtävä siitä jokapäiväinen sääntö ja aloitettava analysoimalla epä-todellisuuden ilmentymiä itsessäsi, joita kohtaat matkallasi Voittoon. Yritä vetää mielesi pois ympäröivästä maailmasta ja kuvittele, että olet Jumalallisessa Maailmassa. Tuossa maailmassa ei ole mitään tavanomaisia muotoja.  Mitään ei tarvitse tehdä käsin. Sinun ei tarvitse huolehtia kehostasi. Se on Tulinen Maailma, maailma, jossa tuliset ajatukset hallitsevat, se on ajatuksien voiman luoma maailma, joka elää Jumalallisen Rakkauden takia, joka täyttää kaiken, Tulisen Maailman tilan. Tuon Rakkauden ansiosta tuo Maailma on olemassa.

Mieti nyt asioita maailmassasi, jotka saattavat olla tarpeellisia Jumalallisessa Maailmassa?

Tarvitsetko ympärilläsi olevia asioita, kuten rahaa, ylellisyyttä, ruokaa tai vaatteita?

Ei, mitään lueteloiduista asioista ei tarvita maailmassamme. Joten mitä sitten jää jäljelle?

Mikä voi pysyä kanssasi meidän maailmassa?

Minä kerron sinulle. Maailmassamme vain Jumalalliset ominaisuutesi voivat pysyä kanssasi: epäitsekkyys, omistautuminen, uskollisuus, rakkaus, myötätunto, Jumalallinen armo ja rakkaus sekä puhtaus. Jumalallisessa maailmassa on niin monia ominaisuuksia, joita voit pitää itselläsi.  Mutta, jotta sinulla olisi näitä ominaisuuksia, sinun on kehitettävä niitä fyysisessä ilmestyneessä maailmassa.

Muuten, kun on aikasi palata Isäsi Taloon, sinä ilmestyt siellä ilman hyveiden loistavia vaatteita. On arvotonta vaeltaa Jumalallisessa Maailmassa alasti. Tulet aina tuntemaan Jumalallisen Maailman asukkaiden myötätuntoiset katseet, mutta sinua nolottaa, koska tuhlasit aikaa maallisten  elämiesi aikana. Siksi sinun on löydettävä voimaa ja rohkeutta jättää ihmis-ominaisuutesi ja yritettävä hankkia Jumalallisia ominaisuuksia ja täydellisyys, joka perustuu Jumalallisen maailman kuvaukseen, jonka saat meidän Viesteistämme.

Kaikki mikä näyttää hyvältä maailmassasi, ei ole hyvää Jumalallisessa Maailmassa. Mutta Jumalallisten ominaisuuksien ilmaisemiseen on tilaa. On tietoisuudentiloja, joissa koet itsesi uhraamisen, Jumalallisen myötätunnon ja ehdottoman Rakkauden tunteet. Jokainen teistä on kokenut näitä tietoisuuden tiloja ainakin kerran.  Sinun on vain muistettava nämä hetket ja jatkettava niitä elämässäsi mahdollisimman pitkään niin, että koko elämäsi koostuu korkeista, Jumalallisista tietoisuuden tiloista.

Tulen muistuttamaan teitä teidän Jumallisuudestanne, koska jokapäiväisessä kiireessänne menetätte yhteyden tähän todellisuuteen. On aika muistaa todellinen kotisi ja elämäsi Jumalallinen tarkoitus. Älä pelkää näyttää hassulta ympärilläsi olevien ihmisten mielestä. Me näemme kuka nauraa, kun pääset Jumalalliseen todellisuuteen. Jos sanon, että syklit lyhenevät ja aika kiihtyy, tarkoitan, että aikaa ei ole paljon jäljellä kokeiluun fyysisessä maailmassa. Kiirehdi, sillä mitä voit helposti saada fyysisen elämäsi aikana, on mahdotonta saavuttaa ollessasi Jumalallisessa maailmassa. Ilmenneen maailman kiinteyden vuoksi jokaisella toiminnalla tässä maailmassa on melkein salaman kaltainen seuraus. Ja saavuttaaksesi saman tuloksen Tulisessa maailmassa, tulet tarvitsemaan miljoonia vuosia.

Maailmamme ovat toisiaan täydentäviä, ja mikä on mahdollista maailmassasi, on mahdoton meidän maailmassamme. Valitettavasti sinun on otettava tämä luottamuksella, koska päästäksesi maailmaani tarvitset miljoonia miljoonia miljoonia Maapallon vuosia.

Toivon, että on yksilöitä, joille jokainen tämän päivän Viestin sana tuo sellaisen tärkeän energisen ja informatiivisen komponentin, että elämänne tulee muuttumaan niin nopeasti, ettette edes voinut odottaa sitä rohkeimmissakaan unissanne.

Toivotan sinun kehittävän Voiton ominaisuutta ja pyrkivän Jumalliseen Voittoon kaikella voimallasi.

MINÄ OLEN Voitto!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina