Keskustelu fyysisen tason muutoksesta tietoisuuden muutoksen kautta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Keskustelu fyysisen tason muutoksesta tietoisuuden muutoksen kautta


Keskustelu fyysisen tason muutoksesta tietoisuuden muutoksen kautta

Rakastettu Surya, 7. heinäkuuta 2007

MINÄ OLEN Surya, joka on tullut taas luoksesi Lähettiläämme kautta.

Olen tullut todistamaan jälleen kerran sitä tosiasiaa, että olemme päättäneet jatkaa työtämme fyysisessä tasossa Lähettiläämme kautta. Tämä työ ei liity vain Viestiemme vastaanottamiseen. Todellisuudessa Mestareiden Sanelujen tai Viestien välittäminen on vain osa tehtävää, jonka olemme suorittamassa Maan päällä. Sanelut antavat sinulle mahdollisuuden tutustua siihen suuntaan, johon sinun tulisi edetä, jotta et päätyisi evoluutioprosessin tienpuoleen. Kuitenkin samalla tavalla kuin on teoriaopetuksia tai luentoja, on olemassa myös käytännönharjoittelu. Tiedätte, että teoria ilman käytäntöä on kuollutta. Kun opiskelet vain tiedettä tai jotakin kirjallisuutta asettamatta sitä käytäntöön, et etene mihinkään. Se on samaa kuin juokseminen paikallaan.

Siksi me tulemme ja luomme olosuhteet teille meidän energioidemme muodossa. Kun vastaanotatte ja absorboitte Jumalallista energiaa, saatte myös Jumalallisen tilaisuuden muuttaa tietoisuuttanne ja sen kanssa,  muuttaa fyysistä tasoanne.

Rakkaat, on liian vähäistä teidän aikananne vain  yksinkertaisesti lukea Viestejämme. Teidän on sovellettava kaikkea elämässänne niiden periaatteiden mukaisiksi, jotka saatte meiltä. Teidän tarvitsee analysoitava koko elämänne ja ymmärtää, kuinka voitte muuttaa sitä. Tämä tulee olemaan vaikeaa, koska luomanne karma ja karmalliset olosuhteet eivät anna teidän muuttaa elämäänne välittömästi. Kuitenkin, kunnes saatte itsellenne oikean kuvan, mitä kohti teidän on pyrittävä, mikään ei muutu elämässänne. Ensin huomaatte, mihin suuntaan teidän tulee edetä, ja seuraavaksi alatte ymmärtämään, mikä elämässänne estää teitä noudattamasta asetettua suuntaa. Sitten alatte voittaa yhden esteen toisensa perään elämässänne. 

Uskokaa minua, epätäydellinen tietoisuus on luonut ulkopuolella olevat esteenne, joita kohtaatte elämässänne. Kun poistatte epätäydellisen energian alitajunnastanne ja tietoisuudestanne, kun muutatte sisäistä orientoitumistanne ja suuntaa sekä pyrkimyksenne vektoria, silloin kaikki elämänne ulkoiset olosuhteet alkavat muuttua.

Ette saa täydellisiä olosuhteita ja mahdollisuutta kehittyä Jumalallisten periaatteiden mukaisesti heti. Ei, te voitatte tietoisuutenne epätäydellisen tilan, ja myös elämänne ulkoiset olosuhteet alkavat sitten myös muuttua. Aineellisen maailman passiivisuus ei salli nopeita muutoksia elämänne ulkoisissa olosuhteissa. Jokin aika täytyy aina kulua, jotta ulkoiset olosuhteet muuttuisivat tietoisuutenne  muutoksen mukaisiksi. Periaate on kuitenkin aina sama: Ensin muutatte itseänne ja sitten ulkoiset olosuhteet muuttuvat.

Tämä on sanottu monta kertaa, ja toistan sen nyt: Jokaisella teistä on karmaa, joka liittyy Jumalallisen energian väärinkäyttöön menneisyydessä. Tämä ei koske vain tätä inkarnaatiota, vaan myös aiempia inkarnaatioita. Siksi tämä karma hidastaa kehitystänne eikä anna teidän muuttaa välittömästi kaikkia elämänne olosuhteita. Joskus sinun on tehtävä valtavia ponnisteluja yhteen suuntaan voidaksesi voittaa vain yhden osan energioistasi, jota ei kuitenkaan ole vielä työstetty pois. Tällaisia näkökohtia voi olla monia. Jokainen teistä teki aiemmin tekoja, jotka liittyvät Jumalallisen Lain rikkomiseen. Nyt on tullut aika ymmärtää, että olette käyttänyt väärin Jumalallista energiaa, ja on aika ryhtyä toimenpiteisiin, jotta nämä väärät tekonne eivät toistu uudelleen.

Ensin poistat väärän ominaisuuden tietoisuudestasi, ja sitten elämäsi muuttuu suhteessa ponnistelujesi mukaan, joita otat oikeaan suuntaan.

Sinun tulisi toimia samalla tavalla kun suorittat mitä tahansa toimintoja fyysisellä tasolla. Jos yrität tehdä jotain fyysisessä tasossa – vaikka se olisi erittäin hyveellinen teko, kuten teko, joka on suunnattu Mestarien suunnitelmien toteuttamiseen fyysisessä tasossa – mutta sinulla on karmallinen taakka energiakentässäsi ( aurassa), silloin karmasi ei salli sinun suorittaa aloittamaasi tekoa. Sinun on ensin luovuttava epätydellisyyksistäsi ja sitten  suorittaa työ Jumalan hyväksi. Ette voi tehdä työtä Jumalalle, kunnes teistä tulee täydellisiä rakentajia.

Sanot, ettei maailmassasi ei ole täydellisiä rakentajia. Näin todella on. Siksi sinun on ponnisteltava jatkuvasti oikeaan suuntaan. Jopa silloin, kun puutteesi eivät salli sinun suorittaa työtä Jumalan hyväksi, voit jatkaa ja sinu tulisi jatkaa ponnisteluja oikeaan suuntaan. Jonkin ajan kuluttua kaikki se energia, jonka olet aikaisemmin laaduttanut väärin menneisyydessä, tulee palamaan hyveittesi pyrkimyksen Jumalallisessa tulessa.

Siksi opetamme sinua olla pysähtymättä Polullesi. Suorita tekoja, tee virheitä, tee uudelleen, mutta jatka pyrkimyksiäsi. Tämä johtuu siitä, että kun alat tehdä jotain, meillä on kyky auttaa sinua, korjata pyrkimyksiäsi ja ohjata niitä oikein. Kun et tee mitään, emme voi puuttua asiaan. Energian on virrattava, sen on muututtava, ja sitten sitä on helpompi hallita.

Tämä on jatkuvaa ja toisensa läpäisevää prosessia: tietoisuutesi muutos ja fyysisessä tasossa tapahtuvat toimet. Kun ryhdyt toimeen, sinulla on kyky työstää pois karmaa toimintasi aikana. Karma ei poistu vain paitsi tekemiesi rukouksien ja valintojen avulla. Karma purkautuu myös asianmukaisten toimien avulla, jotka kohdistuvat fyysisen maailman muuttamiseen. Kun sinulla on oikea motiivi ja siirryt oikeaan suuntaan, sinulla on kyky korjata karmaa hyvin nopeasti. Vertailuna sanon, että tarvitset 10 000 tuntia keskeytymätöntä rukousta, jotta voisit työskennellä saman määrän karmaa pois,  kuin jos työskentelisit tehden työtä Jumalan hyväksi, kuten joitain toimia, jotka liittyvät Ashramin rakentamiseen Lähettiläällemme.

Olen lähestynyt tärkeää aihetta, joka koskee suunnitelmamme toteuttamista fyysisessä tasossa. Meille on välttämätöntä asettua puhtaaseen paikkaan, jossa voimme ryhtyä työskentelemään johtavien täydellisten mallien saattamiseksi maailmaan. Tarvitsemme paikan Maan päällä, missä voimme alkaa toimia. Ensiksi teidän on luotava sellainen paikka tietoisuudessanne. Valmista tietoisuuttasi elämään ja työskentelemään Mestarien suunnitelmien mukaisesti, ja sitten Mestarit luottavat sinuun, jotta voit työskennellä heille.

Tämän vuoksi, teillä on edessänne paljon työtä tietoisuutenne muuttamisessa ja Maapallon fyysisen tason muutoksessa.

Olemme siellä, missä annat meidän olla. Tulemme olemaan siellä paikassa, missä värähtelynne sallivat värähtelyjen nousun siinä määrin, että voimma olla kanssanne ja puhua teille. 

Katsoin tulevaisuuteen. Pystytte kuitenkin kiihdyttämään tätä tulevaisuutta nopeuttamalla tietoisuutenne muutosta.

MINÄ OLEN Surya, ja minä olin kanssasi tänä päivänä.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina