Puhe pyrkimyksestä Voittoon

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe pyrkimyksestä Voittoon

Puhe pyrkimyksestä Voittoon

Kosminen Olento, Mahtava Voitto, 6. heinäkuuta 2007

MINÄ OLEN Kosminen Olento, Mahtava Voitto, joka on tullut luoksesi tänä päivänä!

Olen kotoisin maailmankaikkeuden kaukaisilta alueilta. Tätä sinun on vaikea ymmärtää ja minulle selittää, että niin pian kun tietoisuutesi saavuttaa korkeamman tason, tulet kykeneväksi irrottamaan itsesi pois koti-planeetaltasi ja pääsemään Valon eteeristen oktaavien kerroksiin, jotka sallivat sinun hankkia matkustamisen Vapauden tämän Universumin laajuuteen. Tulet saavuttamaan tämän Vapauden ja Riippumattomuuden tilan materiasta ja minkä tahansa planeetan tai planeettajärjestelmän gravitaatiosta. Tämä ei kuitenkaan tapahdu sinulle aikaisemmin, kunnes pystyt voittamaan sinun planeettasi aineen gravitaation tietoisuudessasi. 

Tietoisuuttanne rajoittavat tällä hetkellä planeettanne aika- ja avaruuskehykset. Ajattelette kolmiulotteisen maailman kehyksissä. Nyt on tullut aika sille vaiheelle, jolloin teidän on muutettava tietoisuuttanne ja sallittava sen nousta evoluutiokehityksen seuraavalle tasolle. Tämä uuden tietoisuuden prosessi, joka syntyy teidän sisällänne, ei aina ole kivuton. Samoin kuin uusi olento syntyy maailmaanne kipujen kautta, sinun on uudestisynnyttävä kipujen kanssa, jotta kykenisit kantamaan uutta tietoisuutta. Se on todella taakka, sama taakka, jonka kantoivat kaikki menneisyyden marttyyri pyhimykset. Aineen vastustus on liian voimakas ja on liian monia voimia, jotka estävät uuden tietoisuuden ja uuden ajattelun tulemisen maailmaanne. Siksi uuden saavuttaminen on niin vaikeaa. On epätodennäköistä, että suurin osa Maapallon väestöstä ymmärtää sitä, mistä puhun.

Monia miljoonia vuosia sitten minä olin teidän evoluution kehityksen vaiheessa. Nyt yritän muistella mikä oli suurin vaikeus, joka seisoin edessäni ratkaisemattomana ongelmana. Tiedättekö mitä se on? Se on aineen gravitaatio (vetovoima). Se on haluttomuus luopua karkeasta maailmasta. Se on samanlaista miten lapsen on tultava ulos kehdosta voidakseen ottaa ensimmäisen askeleen tuntemattomaan maailmaan. Te yksinkertaisesti pelkäätte vain erota vanhasta ja tavanomaisesta kiintymystänne aineeseen. Materia on teidän Äitinne. On kuitenkin myös Isä, joka kutsuu teitä ylösnousemukseen Korkeammalle tietoisuuden tasolle. Muuten riskinä on, että pysytte kehdossa ikuisesti.

Uusi on aina pelottavaa. Sinun on kuitenkin välttämätöntä kehittää pelottomuutta ja kykyä muuttaa tietoisuutesi. Sinun ei pitäisi pelätä mitään. Sinun tulee aina muistaa tietoisuudessasi, että olet kuolematon ja että Jumala pitää huolen sinusta. Tietoisuutesi muutos, josta puhumme ja jonka sinun pitäisi tehdä, tapahtuu väistämättä; ja tämän siirtyminen tulee sallimaan sinun tulla evoluutiokehityksesi uuteen käänteeseen.

Nyt olet litteässä maailmassa. Me kutsumme sinua kosmisiin laajuuksiin; me haluamme sinun oppivan tietoisuudessasi kuinka jättää karkean maailman valtakunnat. Sitä varten sinun on jätettävä kiintymyksesi materiaaliseen ja noustava korkeammalle tietoisuudessasi.

Muodon muuttamisessa, hienompaan kokemukseen pyrkimisessä ei ole mitään kauheaa. Opi erottamaan erilaiset olemisen tilat, joissa olet päivän aikana.  Opi pitämään kiinni tunteittesi hienoimmista ilmenemismuodoista, jotka ovat aineettomia kuten tuulen henkäys kuumana iltapäivänä. Jo nyt voit erottaa tietoisuudessasi hienovaraisen maailman ilmenemismuotoja, ja voit ilmentää näiden maailmojen tietämystä maailmassasi.

Sinun on tärkeää ymmärtää, että on olemassa koko maailmankaikkeus sinun karkea maailman rajojesi tuolla puolen.

Olette kuin metsän asukkaat – hyönteiset, jotka näkevät vain oman maailmanne edessään. Kuvittele analogiaa, kun ihminen tulee metsään. Kuinka monta miljoonaa vuotta erottaa evoluutiokehitysvaiheenne toisistaan? Voitteko kuvitella viestin antamista hyönteisille? Sinua ja minua erottaa kuitenkin sama evoluution ajanjakso kuin sinua  ja hyönteisiä, jotka elävät maailmassasi. Yritän antaa sinulle Viestini. Tämä ei ole niinkään Viesti täytetty sanoilla ja sisäisellä merkityksellä, vaan se on ensisijaisesti viesti, joka sisältää pyrkimyksen tulevaisuuteen sinulle, joka kutsuu sinua Voittoon yli kuolevaisen tietoisuutesi. 

Täytän sinut Rakkauden tunteella, Rakkaudellani ja rakkaudella, joka on ominaista minun tietoisuuteni tasolla. Yritän antaa sinulle luottamuksen impulssin voimaasi. Sinä tulet saavuttamaan kaiken, ja Voittosi tulee tulemaan luoksesi.

Sinun pitäisi vain ylläpitää Korkeampiin maailmoihin pyrkimystä sydämessäsi. Sinun tulisi jatkuvasti yrittää voittaa Maan ympäröivän illuusion vetovoima. Uskokaa minua, teille ei ole mitään tärkeämpää tehtävää nyt kuin tietoisuutenne nostaminen kaikkien vakiintuneiden, tavanomaisten elämän ilmenemismuotojen yläpuolelle.

Tarvitaan jatkuvaa muutosta ja jatkuvia rasittavia ponnisteluja. Tässä jatkuvassa voittamisen prosessissa pystytte nousemaan evoluutiokehityksenne seuraavaan vaiheeseen. Mitään ei voida saavuttaa ilman vaivaa. Älkää imarrelko itseänne sillä ajatuksella, että seuraava vaihe tulee teille itsestään ja ettei teidän tarvitse tehdä mitään. Ei, ette voi huijata Jumalallista Lakia ja valloittaa seuraavaa vaihetta jonkun toisen hartioilla ja jonkun toisen ponnistelujen ansiosta.

Teidän on ryhdyttävä kaikkiin ponnisteluihin itse, nousten  korkeammalle ja korkeammalle tietoisuudessanne. Tämän lisäksi teidän on myös oltava vastuussa ihmisistä, joiden kanssa teillä on karmallinen yhteys. Teidän on ojennettava heille auttava kätenne aivan kuten ojennan nyt teille auttavan käseni antamalla tämän Viestin.

Jokaisen, jolla on korkeampi tietoisuus, on autettava niitä, jotka ovat jäänneet jälkeen tai pysähtyneet Polulla. Kun olitte lapsia, teitä opetettiin auttamaan nuorempia. Nyt teidän on muistettava se. Ympärillänne on monia ihmisiä, jotka tarvitsevat apuanne ja neuvojanne.

Uskokaa minua, ei ole mikään merkittävämpää, mikä voi auttaa teitä ylösnousemusen Polulla Jumalalliseen tietoisuuden Huipulle, kuin auttaa läheisiänne. Ette voi edes seurata Polkua itse, mutta jos autatte ympärillänne olevia ihmisiä seuraamaan sitä, yhdessä heidän kanssaan voitte ylittää kaikki Polullanne olevat esteet ja vaikeudet.

Annoin mielelläni tämän päivän ohjeet.

MINÄ OLEN Suurenmoinen Voitto, toivoen teille Voittoa Polullanne!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina