Opetus Muutoksesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Opetus Muutoksesta


Opetus Muutoksesta

Lord Shiva, 8. heinäkuuta 2007

MINÄ OLEN Shiva, joka on tullut taas luoksesi!

Shiva MINÄ OLEN!

Olen tullut luoksesi tänä päivänä! Minä olen tullut!

Olen tänään onnellinen siitä, että minulla on tilaisuus puhua Lähettilääni kautta jälleen!

Joka kerta tulen tukeakseni maailmojemme välistä yhteyttä ja jatkamaan sinun ohjaustasi. Tiedät, että nyt on aika, jolloin on välttämätöntä luopua tietoisuutesi illuusioista. Tiedät, että voitosi kuolemasta on väistämätön, jos vain pystyt nostamaan tietoisuutesi kuolemattoman osasi tasolle

Olet kuin matryoshka-nukke. Joka kerta, kun avaat toisen matryoshkan, näet uuden. Samoin on kehityksesi periaate. Kun eroat fyysistä kehoasi, siirryt yksinkertaisesti tietoisuudessasi korkeammalle värähtelytasolle. Jatkat inkarnaatioon tulemista ja otat fyysisiä kehoja, kunnes opit asumaan jatkuvasti korkeammalla energia tasolla.

Siksi tehtävämme on kehottaa tietoisuuttasi siirtymään korkeammalle energiatasolle. Tämä asteittainen prosessi yksinkertaisesti nopeutuu nyt. Olette hieman myöhässä kosmisista määräajoista, ja siksi meidän on kiirehdittävä teitä.

Seuraat meitä niin kauan kuin pystyt muuttamaan tietoisuuttasi. Kun alat ymmärtämään monia asioita paremmin kuin me, kuten se sinusta tuntuu, ja mieluummin tutkit uutta muodikkaita opetuksia ja käytäntöjä, emme puutu asiaan. Voi olla erittäin huvittavaa tarkkailla, kuinka pidätte itseänne erittäin korkeina kosmisina olentoina. Luulet olevansa suuria kosmisia olentoja. Kuitenkin, ennen kuin teistä todella tulee näitä suuria kosmisia olentoja, teidän on valmistuttava maallisesta koulusta ja suoritettava peräkkäin kaikki Polun vaiheet.

Siksi, kun sinua kutsutaan tietoisuudessasi välittömään nousuun ja siirtymiseen toiselle energiatasolle, jos minä olisin sinä, kyseenalaistaisin voimakkaasti, kuinka realistista se on, mitä tarjotaan.

Miljoonien vuosien ajan olemme seuranneet ihmiskunnan evoluutiokehitystä. Jumalallisen Totuuden ymmärtämisen kannalta tietoisuutenne ei ole edistynyt kovin pitkälle viimeisten tuhansien vuosien aikana. Teidän ei pidä sekoittaa älynne kehitystä Jumalallisen tietoisuuden kehitykseen.Teidän on edelleen erittäin vaikeaa ymmärtää yksinkertaisia Jumalallisia Totuuksia, jotka liittyvät reinkarnaatioon ja Karman Lakiin. Sinulle tuottaa edelleen suurta vaikeutta voittaa pientä kiintymystä tai huomaamatonta tottumusta. Tämä tapahtuu, koska suurin vaikeus liittyy fyysisen tason kiinnittymisen voittamiseen.

Vaikuttaa outolta, kun sinulle tarjotaan välittömästi  suuria vihkimyksiä  ja huomattavaa etenemisen saavuttamista polulla. Jos olisin sinä, mietin, millä kustannuksella tämä suuri edistys tapahtuu. Kuka antaa sinulle energian karmallisten kuormien muuttamiseen? Ja millä ehdoilla hyväntekijäsi harjoittavat nopeaa etenemistäsi? Eikö tämä muistuta sielusi, elämäsi energian myyntiä paholaiselle?

Yritä ymmärtää, kuinka Kosminen Laki toimii.

Kun vapaan tahdon Lain vuoksi teet valintojasi ja alennat värähtelyjäsi, tulet alas materiaalimaailmaan, sukeltaen aineeseen yhä enemmän. Tämän jälkeen tarvitset suuren määrän energiaa, jonka on oltava yhtä suuri kuin kaikki Jumalallinen energia, jota olet kerran väärinkäyttänyt. Tuon energian täytyy tulla sinulle tietyin ehdoin.

Kuvittele, että ihme on tapahtuisi ja kaikki energia, jota olet käyttänyt väärin miljoonien vuosien ajan, on tullut sinulle takaisin heti. Kun otetaan huomioon fyysisen kehosi tiheys ja värähtelysi, kuinka pystyt kestämään tuon energian? Olemuksellesi se tulee olemaan samanlainen kuin supernoovan räjähdys. Tietoisuutesi ei pysty heti sopeutumaan uuteen energiatasoon. Siksi opetamme sinulle asteittaista evoluution polkua. Nopeutetun evoluution aikana melkein koko ihmiskunta kuolisi. Meillä ei ole halua edistää kuolemaasi. Haluamme sinun jatkavan evoluutioasi korkeammalla energia tasolla.

Ajattele huolellisesti ja vertaa sanojani moniin opetuksiin ja teorioihin, joihin törmäät ja jotka liittyvät välittömään hyppyyn. Kuka antaa energiaa tällaiselle harppaukselle?

Minä kerron sinulle tämän olentona, jolle on annettu valta ja jota kutsutaan supistamaan illuusio. Sanon sinulle, että on mahdotonta siirtyä välittömästi suuremnalle laadulliselle tietoisuuden tasolle, ellei tätä siirtymistä seuraa lähes kaikkien Maapallolla asuvien ihmishenkien kuolema. Me opetamme evoluutiopolusta ja annamme tietoa, jonka avulla pystytte luonnollisesti nostamaan tietoisuutenne korkeammalle energiatasolle. Tällä tavoin suurempi määrä maapallolla eläviä olentoja pystyy jatkamaan evoluutiotaan. Mikä tahansa vallankumouksellinen värähtelyjen muutos voi tapahtua vasta, kun tekemämme ponnistelut eivät ole menestyksekkäitä lähitulevaisuudessa.

Uskomme, että suurin osa teistä on valmis jatkamaan evoluutiota ja muuttamaan kehonne värähtelyjä siinä määrin, että tulette selviämään uusissa olosuhteissa. Teidän tulisi kuitenkin myös tehdä ponnisteluja laajentamaan  evoluutiota eikä päätyä epäsuotuisiin olosuhteisiin, joita esiintyy niillä planeetoilla, jotka olivat halunneet erottaa itsensä Jumalasta.

Kaikki, jotka seuraavat Jumalallista Lakia, joka on olemassa tässä Universumissa, on varustettava kaikella, joka tarvitaan niiden evoluutiokehitykseen. Kaikki, joka ei halua noudattaa jumalallista lakia, kohtaavat yhä suurempia vaikeuksia, kunnes kehityksen täydellinen päättyminen tapahtuu ja kuoleman enkelit seuraavat sielun jäännöksiä re-polarisaatioon.

Teille annetaan tarkalleen niin paljon kuin tarvitaan tietoiseen polun valintaan ja evoluution jatkamista varten. Emme ole puhuneet näin selvästi ja näin yksityiskohtaisesti minkään muun menneisyyden tai nykyhetken Lähettilään kautta.

MINÄ OLEN Shiva! Tulin tänään antamaan tietoisuudellenne tärkeää tietoa pohtiaksenne tätä sydämenne hiljaisuussa ja tehdäksenne päätöksen.

MINÄ OLEN Shiva.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina